Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (61)
Raspunsuri - Pagina 4

Shines spune:
Angie..felicitari pentru baietel ce schimbare de situatie, cum ati primit vestea ? sa fiti sanatosi
Mirela..imi pare rau de nadragii tai, da lasa ca vin si aia repede, important e sa te simti bine in ei, sa fie confortabili
Nici ai mei nu au venit..ii astept maine
Daria..si eu patesc la fel ca tine cu serviciu..deci stiu ce inseamna, nici nu iti pot spune sa nu te consumi..ca stiu cum ma framant eu..lasa ca pleci tu si raman ei cu mutra lor
ioi..eu bine ca ma gandesc la concediu medical, dar nici nu mi-am anuntat dr de familie ca-s cu burta...nici nu mai stiu cum o cheama pe aiurita aia..tre sa caut sambata sa vad ce si cum..macar sa ma vada si ea la fata
Simo 23

Shines spune:
Laura..Mirela..felictari pentru vestile bune de la eco..sa va traiasca puii scumpi
maine la 5 am si eu eco..o sa vin si eu cu ceva vesti..sper mai bine in privinta placentei
am papat mamaliga...si m-au luat niste arsuri de imi dau lacrimile
Simo 23

roxx26 spune:
ralu, sta burtica binisor in costum, ma pozez cand ma imbrac (poate sapt viitoare de ziua mea...ca asa sunt invatata eu de ani de zile, sa ma gatesc de ziua mea, sa simt ca am ceva nou) si va arat. Si o sa vina bine mersi si mai incolo. cat despre blugii cu burtica, e tare ala care i-a inventat! alta viata, nene, deja blugii cu talie joasa (singurii care imi mai vin) nu-mi mai erau tocmai comozi...
_
BB e deja pe drum
Roxana 21+ cu
bebe creste

babyleeks spune:
eu nici nu vreau sa aud de blugi.....port numai colanti...tb sa ma simt libera...am 7 perechi si intentionez sa mi mai iau sa am ce purta pn nasc..
+18

bebelu86 spune:
eu mi-am luat tot cu talie joasa, dar cu 2 numere mai mari. nu ma strnag deloc. chiar aluneca de pe mine
dar ma bine asa.
am tot zis k imi voi lua si eu din astia cu burta.
am unii, dar inca sunt larguti.
dar cred k in max o luna imi vin perfect
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

tierry spune:
Pup fetelor!! Ma bucur ca sunteti bine si-ati venit cu vesti bune de la eco!!
Intrebase cineva de o prajitura cu prune...eu tocmai am scos-o din cuptor p-asta de aici (pusei un link da vad ca nu merge ; daca intrati pe http://www.supereva.ro, dati cautare dupa "prajitura cu prune"), insa astept sa se raceasca ca sa va spun cum e. Pana una alta, pare cam parlita dupa ce-am urmat indicatiile lor de 180 grade si 40 min la cuptor.
In rest azi m-am cam stresat ca parca bebe n-a mai fost asa miscator ca pana acum, sper sa fie ok...o fi si el somnoros de la vremea asta . La voi misca zilnic si mereu cu aceeasi intensitate?

bebelu86 spune:
daaaaa..colantii sunt superrrr
abia astept sa imi iau maimulte bluze din astea mai lungi sau rochite si sa port asa.
dar mom, merg blugii
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Natalia Maria

bebelu86 spune:
tierry la mine ba azi are chef sa ma bombardeze de dim si seara,
ba de la 12 pana seara, ba decat un pic asa
m-am obisnuit.
azi a lovit mai toata ziua k si ieri.
ma bucur k sunteti ok si tu si bb
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Natalia Maria

tierry spune:
Aaa, si o pereche de pantaloni din aia cu burta, mi-am luat de la astia: clemansa.ro (nu pun link ca poate se considera reclama). Au magazin la mine in oras si i-am luat pe probate . Au haine fainute.

Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tierry Aaa, si o pereche de pantaloni din aia cu burta, mi-am luat de la astia: clemansa.ro (nu pun link ca poate se considera reclama). Au magazin la mine in oras si i-am luat pe probate ![]() |
da nu au preturi pe site ..oricum cred ca sunt scumpicele
tre sa suni sa iti zica pretul ?
Simo