Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello

cate kg v ati ingrasat pana acum?? ati vazut ce interesant e calculator de greutate in sarcina??

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

bb_yasmi eu nu am luat decat 5 kg pana acum. Adevarul e ca eram si subponderala. Sincer nu stiu unde sunt astea 5 kg ca blugii vechi imi intra pe fund, dar nu ii mai pot inchia in fata, a crescut burtica.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

loutzy eu zic ca din luna a 7-a in colo se iau cele mai multe kg. cel putin asa a fost la mine la prima sarcina. acum mi-am stabilit target-ul + 15 kg

Mergi la inceput

Stiu ca din luna a7a se creste mai mult in greutate. Eu dupa calculatorul de pe site ar trebui sa ma ingraz intre 13 si 18 kg. Inca nu-mi fac probleme.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Patricia

Lori, imi pare rau pt puiut, Sper ca se simte mai bine si ca o sa ai si tu parte de mai multa odihna la noapte

Angi, l-am consultat si pe sotul meu. Pt ca ii place la 2 mai, raspunsul a fost: CLAR!

Kitzy, asteptam poze cu rochia de nasica!

_
BB e deja pe drum
Roxana 21+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Schimbat si semnatura.

Aaaa...si sa nu mai vorbim de kg, ca ma apuca jalea!

_
BB e deja pe drum
Roxana 22+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

roxx cat e de grav??

Mergi la inceput

roxx nu fi suparata. dupa ce se naste bebe ne apucam noi de sport si dam toate kg jos. important e sa fie bebe bine .

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

pai am luat aproape 8...ca deh, nu mi-a fost rau nici macar o data, asa macar sa vad si eu cum e, n-am nici pofte deosebite, asa ca mananc orice. Nu mai mult ca de obicei totusi, dar stiu eu, si cu vitaminele alea, se aduna motivele...Asta e, las ca avem timp si de diete (zic si eu ca sa ma consolez acu...nah, asta e...)

_
BB e deja pe drum
Roxana 22+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Si mai am un stres: la inceputul sarcinii dr mi-a spus destul de multe chestii despre alimentatie. Despre peste mi-a zis sa pap de 1-2 ori pe sapt si cam atat.
Pe de alta parte, am tot citit pe internet ca sunt anumite soiuri care nu se recomanda in timpul sarcinii deoarece contin metilmercur. Dar nu am tinut minte de nici o culoare care sunt alea...si acu am dat un search din nou si am descoperit ca rechinul e unul dintre aia rai.. Am mancat de vreo 3 ori asa, mare drama n-are ce sa fie, da imi sta pe creier! Ce ti-e si cu informarea asta...Ca daca nu aveam habar, nu mai aveam nici un stres!

_
BB e deja pe drum
Roxana 22+ cu
bebe creste

Mergi la inceput