Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (61)
Raspunsuri - Pagina 13
loutzy spune:
Am schimbat canalul. Nu-mi place sa ma uit la stiri ca ma enervez si nu vreau sa-mi stresez puiutul degeaba.

Laura
21+ cu 
mirela2 spune:
doamne ce stiri, offf
numai nenorociri, pe toate canalele

+20 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
anka-maria spune:
Oameni buni, am primit niste pliante de la moasa despre cum se ingrijeste copilul. Si citesc acilea cu uimire: temp. in camera copilului sa fie de 16-18 grade
. Astia sunt nebuni sau stiu ei mai bine???
Pai mie la temp. asta imi ingheata laptele in ...
Asta recomanda medicii???
Io stiam ca pentru adulti optim este 18-19 noaptea si 20-21 ziua. Ma gandeam ca fac la fel si cu bebeul.
Oricum olandezii sunt cam ciudati, astia pe acilea nu incalzesc dormitoarele iarna. Dar ce naiba, e vorba de un bebe mic...
19 sapt
loutzy spune:
Anka nu ma prea pricep ca nu am copii, dar din cate am mai citit o temperatura de 20 de grade e ok si sa nu fie curent in incaperea unde sta bebe. Poate stiu fetele mai multe.

Laura
21+ cu 
mirela2 spune:
anka sunt nebuni
e prea mic temperatura
stiu ca normal e undeva intre 22 si 24
nici prea prea nici foarte foarte
vb ta la 18 grade e cam rece laptele n tzatze

+20 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
loutzy spune:
Mi-am facut si eu azi comanda de 3 bluzite de la Rodina, sa vad acu cum imi vin. AM in plan sa nu-mi mai iau nimic dupa. Deja ma doare capul ca tre sa cumpar lucruri pt bebe si tre sa pun deoparte si bani pt nastere

.

Laura
21+ cu 
ziki spune:
fete dragi, eu va las, am fugit acasica ![]()
va
si va doresc o seara frumoasa!
sanziana - sef de trib si
16+ cu 
anka-maria spune:
Mirela, io chiar am o problema pentru ca bebeul meu o sa se duca la cresa de la 16 sapt. Si aia o sa aiba 16-18 la cresa
. Deci nu pot sa-l tin la 24 de grade si sa-l trimit la 18 ca se va imbolnavi.
Deci tre' sa ma tin cat de cat aproape de recomandarile astora ca diferentele mari intre casa si cresa n-or sa pice bine.
Probabil o sa dam la pace pe la vreo 20 de grade, care e temp. la care stau io in mod normal. Da' sub asta nu scad nici batuta, ca mor io de frig.
19 sapt
fluturas2010 spune:
Mirela, pe 10 am eco si o sa ma reprogramez la Giulesti pe la sfarst de septembrie...
am mari emotii..si..iau in greutate vazand cu ochii parca..
fluturas
18
+ ?