Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (403)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ca sa intelegeti, sunt intr-o stare lacrimogena pt ca deplang si sistemul nostru medical , nu numai cel de invatamant.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 36+ cu la purtator

Mergi la inceput

SabinaY, ziceai ca vrei si tu poster, sau am visat eu ? Tie nu stiu cum as putea sa ti-l trimit cu posta si sa nu coste o avere, mai bine ti-l trimit pe mail si ti-l printezi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

dar daca nu ai un minim de conditii ( gen paturi in care sa-i culci pe copii ) degeaba ai bunavointa.

Paturi sunt! Pentru cati copii ar trebui sa fie in grupa Dar daca in loc de 20 cate sunt acoperite din punct de vedere logistic sunt inscrisi 30 sau mai multi...

Mergi la inceput

Pun aici lista cu cei pt care am pastrat poster, va rog sa imi spuneti daca mai sunt doritori, mai am 4 disponibile :
danuta36, valentina_22, Gabriela, carpatina, Marunzika,
bikmaria, Nana, Celia, papanash, Erina, kriss, aniast
Mada28, veroboroda, isabeluta, aeperju, greyeras
toma_lly, rodicamaries

Bernix, ti-am pastrat si tie poster, am impresia ca voi nu v-ati oprit, mi le-a adus Bobo pe toate.

Asadar cine mai doreste, cine mai pofteste ?

Mergi la inceput

Mandarinutza, chiar daca as gasi plicuri de dimensiunea aceea nu as avea curaj sa le trimit asa, sa nu le indoaie cei de la posta, ar fi pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Luiza, ma gandeam la postere... Nu poti sa le rulezi ca anul trecut si sa le impachetezi cumva in carton? Rulate cred ca rezista mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

SabinaY, ziceai ca vrei si tu poster, sau am visat eu ? Tie nu stiu cum as putea sa ti-l trimit cu posta si sa nu coste o avere, mai bine ti-l trimit pe mail si ti-l printezi tu

Da am zis.Da e o idee sa mi-l tirmiti mail si il printez euCred ca iesim mai ieftin

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

este exact grupa care initial era fara masa si somn(20 copii), program scurt(pana la ora 12) care a marit nr de copii/grupa + inca 30 de copii veniti dupa per. de inscrieri

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Toate gradinitele de stat au de anul asta o grupa fara masa si somn din cauza de reduceri de personal. Daca ai copilul inscris la grupa aia poti sa te astepti ca dupa o vreme sa ti-l puna in brate la ora 12, chiar daca acum directoarea v-a promis ca rezolva situatia. Asta este motivul pentru care nu l-am inscris pe Vlad la gradinita de langa scoala Mirunei. Alergam mai mult dar macar stiu ca e rezolvat cu masa si somnul. Si la noi sunt inscrisi fix 20, nu mai multi.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
caietul cu amintiri

noi suntem inscrisi la program normal( cu masa si somn), spre norocul nostru sper...

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Este adevarat, sunt gradinite si gradinita, aici unde l-am inscris pe Cristi este super ok, mancare buna, super renovata, cel putin D-nele la care este Cristi au recomandari fff bune....problema este doar nr de copii, asta este vina directoarei si a pilelor venite de sus....este o gradi de protocol in sect. 3, unde vin toti copii celor "de sus", nu pot sa va spun ce numere au masinile cu care sunt adusi/luati acestia, dar asta nu ma ingrijoareaza, doar ca au 5 posturi de ingrijitoare blocate si ca sunt atat de multi in grupa.......asta este, o sa vedem saptamana viitoare ce se intampla........eu sper ca cei care au optat initial fara somn sa respecte asta, deoarece presupun ca au cu cine sa-i lase...

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Am fost si noi azi am cunoscut educatoarea, super de treaba, am vazut sala unde vor sta, curata, spatioasa, dar tot asa 15 patuturi la 28 de copii si aceeasi problema daca putem sa-i luam la ora 13. Eu oricum o iau la pranz pana se acomodeaza si pana imi gasesc un job, dar e problema lor, trebuia sa se gandeasca la asta inainte de inscrieri. Noi suntem la program prelungit inscrisi asa ca nu-mi fac probleme.
Oricum acum sunt mai linistita dupa ce am cunsocut-o pe educatoare, mi s-a parut o doamna tare de treaba. Era totul pregatit pt luni, inclusiv dulapioarele cu numele fiecaruia pe el, a fost emotionant sa-i vad numele acolo.

Luy avem si felicitare? Posterul sigur ca il vreau.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput