Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (403)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Multumesc pentru urarile de ieri si de azi (asta daca mi-au fost adresate).

Azi va poftesc la tort si sampanie odata pentru ca sunt Ana si apoi pentru ca sarbatorim fix 10 ani de casnicie. Sa ne traim!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
caietul cu amintiri

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
imi pun cenusa in cap !
sa nu mai zic ca m-a lovit gandul pe strada, ma mai trezeam vorbind singura : sunt dusa !
Am uitat de tot de tine si de Adelina lui Greyeras. Cred ca mai bag un concediu
La multi si fericiti ani impreuna si sa ma invitati si pe mine la nunta de diamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Multumesc mult fetelor pentru urari, nu multe persoane stiu ca azi e Sf. Ana. Multumim.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumesc Luy!

Emma 19+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Am vazut ca discutati de gradinite, am fost si eu marti la sedinta si am ramas foarte placut impresionata, in primul rand toti parintii au primit un indrumar cu pregatirea pentru gardinita- sfaturi pentru prima zi, cum sa iti ajuti copilul sa treaca mai usor pentru prima zi de gradinita. Ce mi-a mai placut a fost ca directoarea a zis ca atat ea cat si educatoarele lucreaza acolo din dragoste pentru copiii, ceea ce pentru mine e foarte important. Ni s-au explicat cam toate informatiile importante, masa, costul mesei, continutul, programul, activitatile obisnuite si optionale, etc. Aici grupele sunt cam de 20 de copii si deocamdata nu s-a pus problema sa nu fie locuri la dormit.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Este adevarat, sunt gradinite si gradinita, aici unde l-am inscris pe Cristi este super ok, mancare buna, super renovata, cel putin D-nele la care este Cristi au recomandari fff bune....problema este doar nr de copii, asta este vina directoarei si a pilelor venite de sus....este o gradi de protocol in sect. 3, unde vin toti copii celor "de sus", nu pot sa va spun ce numere au masinile cu care sunt adusi/luati acestia, dar asta nu ma ingrijoareaza, doar ca au 5 posturi de ingrijitoare blocate si ca sunt atat de multi in grupa.......asta este, o sa vedem saptamana viitoare ce se intampla........eu sper ca cei care au optat initial fara somn sa respecte asta, deoarece presupun ca au cu cine sa-i lase...

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Cum adica?Cei "de sus" au alte numere la masina?

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Luy, vrem si noi poster si felicitare, dar nu e graba, ca pana vin eu mai trece o saptamana.

la Sofia la gradi (privata) totul era foarte bine in afara de boli si de costul mare....
dar educatoarea draguta si blanda si copiii se simteau bine acolo, si iubiti.
Noi am dat-o la privat pt germana. ar la cat a lipsot...n-a prea prins. Insa la serbari se escurca f f bine si adevarul e ca facea Frau niste serbari excelente, mereu venea cu idei noi, nu avea deloc eer de serbare comunista unde vine fiecare si recita, erau scemete, regie, costume, pe scena la teatru...super, ce sa zic.

Ecio aca nu erau imbolnavirile alea nasoale eram tare multumita.

PS. Poate conteaza si faptul ca irectoarea a conus ani de zile gradinita de stat, deci avea multa experienta si chiar iubeste copiii.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabinel#12288;esti bine?
Ce e cu tine treaza la ora asta?

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cortizoanele;)
sunt bine, am fost la Leopold Museum si am vazut o gramada de Schiele si Klimt, dupa care in fata operei se dadea live din sala Boema de Puccini si am stat evident pana la sfarsit.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

cortizoanele;)
sunt bine, am fost la Leopold Museum si am vazut o gramada de Schiele si Klimt, dupa care in fata operei se dadea live din sala Boema de Puccini si am stat evident pana la sfarsit.

Cum mi-am alaptat copiii

Foarte frumos.
Nu cortizoanele Vizita la muzeu si Puccini.
M-am linistit atunci.

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Briana Maria de mami annitha_cl
Daria Anamaria de mami Dony74
Robert de mami crishtina
Robert Stefan de mami alehiam
Kosmas de mami Iuli8700

La multi ani! sarbatoritilor de ieri si de azi si tuturor Anelor, sanatate si fericire

Slippersmulti ani fericiti si de acum inainte

Marta si Miruna
21+

Mergi la inceput