de ce face febra?
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CorinaDani/CorinaDani.jpg)
CorinaDani spune:
buna,
poate sa fie oreion
dar daca nu este, adu-ti aminte, te rog :
baietelul tau a avut recent vreo plaga deschisa (taietura, julitura, basicuta de la incaltaminte) ?
pentru ca eu am patit-o cand aveam vreo 12 ani, de la o basicuta facuta de o pereche de sandale noi, am facut o infectie de toata frumusetea, microbul care a patruns in basicuta sparta a "urcat" pe picior pana la ganglionul inghinal din dreapta (acolo s-a localizat infectia), la inceput m-a durut usor, apoi s-a format o mica umflatura cat bobul de mazare, de la o zi la alta s-a marit pana am ajuns sa fac febra si sa nu mai pot merge din cauza durerilor...am scapat cu 20 de injectii cu penicilina, ca alternativa la interventia chirurgicala...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Tisina spune:
Buna, Corina!
Nu a avut nici o rana, nici macar o julitura sau vanataie, de foarte multa vreme.
L-am controlat la milimetru, ca am fost la bunici si ne-am oprit putin si prin padure, si imi era teama sa nu se fi procopsit cu vreo capusa (de cate ori facem astfel de excursii urmeaza control milimetric al corpului, ca suntem patiti), si nu are nimic. El zice ca se simte mai bine, dar febra e aceeasi, iar el e tot in pat, cu jucariile pe langa el, mai se joaca, mai zace.... mi-e tare mila!
Sper sa fie doar o viroza si sa ii treaca mai repede.
eunice78 spune:
Tisina, cum sunteti?
Suntem in aceeasi oala: am fost duminica la bunici, de luni seara febra. Azi noapte a avut febra mai mare 39.3. Alte simptome nu are, poate nasuk mai infundat, o idee. Daca nu ii trece, maine il duc la doctor. Doar ca al meu mananca si cand nu are febra e chiar vioi. Tot 7 ani.
Multa sanatate!
Baietzii mei
Tisina spune:
eunice78, de aseara nu mai are nimic. Ieri dimineata a facut iar febra (38.2) si i-am dat antitermicul, dupa care i-a scazut si... atat. Nu a mai facut febra, s-a inviorat, dupa-amiaza l-am si scos putin afara. Azi e foarte vioi si abia asteapta sa iasa cu bicicleta (i-am promis de ieri ca daca se simte bine in continuare, azi ii voi da voie).
Deci, i-a trecut (indiferent ce a avut) in doua zile si jumate, doar cu antitermice si multe lichide.
Multa sanatate si voua!