Aspirante optimiste > 20 ani (567)
Raspunsuri - Pagina 9
AlinaBu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andr@ fetelor am innebunit cu netu asta; nu mi-a mers deloc pana acum, numai eror eror si iar eror ; lia iti tin pumnii sa fie cu ochisori, la fel si tie didi, soro , ingerash si cine s-a mai inscris ; eu sunt intoarsa pe dos, m-a luat o raceala de nu stiu ce-i cu mine, stranut, sunt intepenita de spate, ma ustura ochii....si culmea, cm nu a venit de-a binelea, inca sunt la scurgeri maronii; offff mama lor de polichisturi; eu am doar pe ovarul dr, dar nu m-am tratat, ziceti sa incurce mult? |
soroooo neatza dupa ce descri tu acolo, s-ar putea sa fie bebe daca nu a venit deabinelea cine stie sa fie cu ochi
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
andr@ spune:
gaby ma refeream la faptul ca ba nu ai voie sa circuli cu avionul in ziua x, ba sa nu faci nu stiu ce in ziua y.......la astea; cand e sa se prinda se prinde fetelor; eu sincer am stat si in cap numai sa fiu sigura ca se duc unde trebuie, si nimic.......
Lia73 spune:
pana maine dim fac infarct
si daca imi vine menstra mor de inima
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
andr@ spune:
ma fetelor, ma zgandariti, si fie-va mila, sunt la munca......de unde test de sarcina acum? dar uite ca sa fiu sigura ca e totul ok promit sa bag unul diseara cand ajung acasa; pana atunci imi beau linistita ceaiul si SPERRRRRR la ceva frumos!!!!! pe toate
gabyv spune:
in cartea pe care o am eu explica de ce crede autoarea ca nu ar fi bine sa circuli cu avionul, dar in fine, cate dintre noi circula exact in perioada aia...
apropo de avion, e cineva pe aici din Cluj sau Tg Mures, vreau sa intreb ceva si mi-e lene sa fac un nou post -intrebarea o sa fie pe privat evident, ca sa nu fie off-topic
ma duc la masa, vb mai tarziu
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
andr@ spune:
lia ia-o usor, ar fi pacat sa "cazi".......stii tu, "orice sut in fund e un pas inainte!" vb euuuuuuuu, marea optimista......
AlinaBu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andr@ ma fetelor, ma zgandariti, si fie-va mila, sunt la munca......de unde test de sarcina acum? dar uite ca sa fiu sigura ca e totul ok promit sa bag unul diseara cand ajung acasa; pana atunci imi beau linistita ceaiul si SPERRRRRR la ceva frumos!!!!! pe toate |
Sa fie II
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!