Aspirante optimiste > 20 ani (567)
Raspunsuri - Pagina 8
draguta spune:
gabyy zici ca si astazi testu de ovulatie ti-a aratat pozitiv?
in toate 3 zile liniuta a fost la fel de intensa?
AlinaBu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Alina, cm-ul din perioada de 7 zile pauza, nu este iar un Cm-ul este o provocare, deci iar nu se pune draguta, asta nu stiam...ce am citit eu dimineata e ca nu ai voie sa iei avionul in perioada de implantare... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Ma ametesti de tot Luni ( 13.09 ) ma duc la medicul de familie ce trebuie sa ii mai zic ?
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
andr@ spune:
fetelor am innebunit cu netu asta; nu mi-a mers deloc pana acum, numai eror eror si iar eror ; lia iti tin pumnii sa fie cu ochisori, la fel si tie didi, soro , ingerash si cine s-a mai inscris ; eu sunt intoarsa pe dos, m-a luat o raceala de nu stiu ce-i cu mine, stranut, sunt intepenita de spate, ma ustura ochii....si culmea, cm nu a venit de-a binelea, inca sunt la scurgeri maronii; offff mama lor de polichisturi; eu am doar pe ovarul dr, dar nu m-am tratat, ziceti sa incurce mult?
gabyv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta gabyy zici ca si astazi testu de ovulatie ti-a aratat pozitiv? in toate 3 zile liniuta a fost la fel de intensa? |
da draguta si temp fix la 36,5 in toate zilele (test sarcina negativ evident)
o sa sun dupa pauza de masa la endocrinolog sa vad ce zice.
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
didi32 spune:
Andra vezi c-a mai fost o aspiranta cu simptomele astea si era bebe. Mandreea daca intra poate sa-ti spuna mai multe. Credea c-a racit si s-a gandit sa faca totusi un test inainte sa ia pastile si i-au iesit 2 liniutze!
in devenire
bebelu86 spune:
DIDI clar ne vdm. cine mai vine?????/
eu stau in pat cu sotu, si mai trag cu ochiu pe aici.
asak nu ma dati disparuta
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
andr@ spune:
eu sunt satula de speculatii de astea fetelor, nu mai plecati urechea chiar la toate prostiile; unii oameni fabuleaza......[rad] tin minte ca una din prostiile astea le vb cu dr meu si a ras de mine, mi-a zis sa nu-i mai vin cu prostii de astea si sa nu mai citesc toate minunile de pe internet
gabyv spune:
andra la ce te referi? eu nu m-a prins
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
draguta spune:
didi eu tin minte ca vas ne intreba pe aici ce sa ia de raceala ca face pishu des, eu ii spuneam de ceaiuri iar ea era gravidutza toata ziua
andr@ spune:
didi sa te auda dumnezeu doar ca eu nu prea ma grabesc cu luatul pastilelor ca nu sunt prea buna prietena cu ele, prefer sa stau cu dureri decat sa inghit pastile, ma credeti ca nu mi se duce pe gat? cat despre test de sarcina, nici nu m-am gandit, si ca sa fiu sincera, sunt convinsa ca imi vor veni ptr ca asa se manifesta la mine lunar, scurgerile dau tonu'...........dar vb ta, poate ma insel, si la urma urmei speranta moare ultima!