Aspirante optimiste > 20 ani (567)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Alina asa e ciclul tau? Nu-i cam lung?

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingerash_Mic

lia, mi-am bagat si eu ochiu` in graficul tau.. sper ca nu te superi ca "l-am violat" astept cu nerabdare testul de maine... nu stiu ce sa zic despre oscilatia temperaturilor... ma baga un pic in ceata

multa bafta fetelor cu testarea.. eu m-am hotarat sa fac test duminica

Ingeras mic mic mic nici azi nu te-ai incumetat sa faci testul ? Poate ne faci maine o surpriza mareeeee mareeeeee si deschizi tu cu lia odiseea si mai tragi 2-3 fete dupa tine

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Alina asa e ciclul tau? Nu-i cam lung?

in devenire

cred ca e a 4 a oara cand repet ... inainte sa raman insarcinata aveam cm 28 maxim 30 de zile, dupa ce am pierdut sarcina mi s-a dereglat total. Am fost la medicul ginecolog care mi-a zis sa ma duc la endoclinolog ca din punctul lui de vedere nu am nimic, m-am dus la endo si dupa N analize mi-a dat anticonceptionale timp de 3 luni ( le-am terminat pe 19.06 ). Pe 25.06 mi-a venit UCM si acum astepttttt astepttttt si iar astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Alina, ciclul de care vb tu este cel imediat de dupa terminarea ac-ului, deci nu e unul adevarat, ci provocat tocmai de lipsa de hormoni. Dupa cate am inteles de la doctorul meu, ala nu se pune la socoteala. Ce tip de pastile ai luat? cu intrerupere 7 zile, sau nu?

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Alina, ciclul de care vb tu este cel imediat de dupa terminarea ac-ului, deci nu e unul adevarat, ci provocat tocmai de lipsa de hormoni. Dupa cate am inteles de la doctorul meu, ala nu se pune la socoteala. Ce tip de pastile ai luat? cu intrerupere 7 zile, sau nu?

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

yasmin am luat, si intreruperi dupa fiecare folie pana la urmatorul cm care dura vro 7 zile intreruperea dar nu mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetele am citit undeva zilele astea ca nu e indicat raportul sexual inainte cu cateva zile de menstra, in caz ca este sarcina sa se poata fixa bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui draguta

fetele am citit undeva zilele astea ca nu e indicat raportul sexula inainte cu cateva zile de mensrea, in caz ca este sarcina sa se poata fixa bine

Neatza draguto eu n-am mai auzit de asa ceva , dar e bine de stiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Alina, cm-ul din perioada de 7 zile pauza, nu este iar un Cm-ul este o provocare, deci iar nu se pune
draguta, asta nu stiam...ce am citit eu dimineata e ca nu ai voie sa iei avionul in perioada de implantare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

Alina, duminica fac testul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ingerash_Mic

Alina, duminica fac testul...

las ca vi duminica si ne zici ca sunt II

Mergi la inceput