Trombofilia o cauza a infertilitatii - 34 -
Raspunsuri - Pagina 8
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_leah27 Buna dimineata, Mie nu mi-a raspuns Dr U la mail si sunt stresata pentru ca secretiile mi se pare ca au mai crescut cantitativ si am inceput sa am si unele dureri ca niste junghiuri usoare. Ma gandesc si eu ca secretiile trec mai incet din cauza ca iau thromboass , azi dimineata inca nu am luat , dar parca imi e teama sa-l intrerup ![]() Am cazut in butoiul cu melancolie si am numai ganduri negre , mai oftez putin ![]() O sa ii scriu inca un mail disperat dr U si sper sa raspunda, daca nu vad nici o modificare o sa ma duc si la ginecolog ,o sa caut si ceaiul ala care o sfatuiati pe brotacel sa-l ia cand avea probleme similare cu mine si sper sa ma adun ca prea ma gandesc la prostii ![]() Mama unui ingeras din ceruri... Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot |
Secretiile tale sunt maronii???Vezi ca si Kitzy are aceleasi mutatii ca si tine,a mers prima data cu Aspenter,dar n-a fost de ajuns,a trebuit Clexane.
In legatura cu rana de pe col...si eu am avut...dar cica a trecut...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
SARA_HS spune:
Adriana, patania ta mi-aduce aminte de un episod din Seinfeld, in care George afla la tel. ca testarea pt. HIV i-a iesit negativ, si incepe sa-si ia adio de la toti. ![]()
![]()
Macar tu te-ai dus sa iti faci alte investigatii!!
Eu nu imi pun problema acestei analize decat la sfatul doctoritei, care a spus ca trebuie facuta, inainte ca rana sa fie cauterizata. Mi-a mai spus ca nu exista tratament medicamentos pt. o leziune pe col, ca cu aceste leziuni ne nastem si ca singura cale de a le vindeca este cauterizarea. Analiza se face pt. a fi sigur ca leziunea nu e infectata cu HPV, caz in care, cauterizarea ar face rau.
Dar eu mi-am propus intai sa raman insarcinata, sa nasc, iar apoi sa verific iar leziunea, pt. ca, am inteles ca poate disparea singura, la nastere.
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
aristica spune:
Ptiuleoi Doamne, ca nu stiu ce-i cu doctorasul grizonat (care s-a tuns, apropos
), mai fetelor, cum ma prinde, cum ma gaureste. Parol. De data asta intra-vaginal, ca extra-vaginal i-a ajuns la laparo.....
Din 8 foliculi am avut 7 ovule, toate combinate cu ICSi. Maine aflu cati embrioni sunt. Noi speram la 5.
Am ceva dureri de la punctie, dar "ma tratez" cu internetul meu mobil de la vodafone, ca rds-ul e o companioe de toata jena...uite asa mi-am facut un alt abonament si cica-i criza, dar, deh, ce sa fac altfel, sa va trimit porumbei voiajori?
felixut, ruxi, floricica, mrnsc, brotacel, alla, denisa, sara, simonia, ramonela, adriana
P.S. - simonia, sunt bine, dar nu ti-am raspuns la sms, caci m-am cam conversat cu Dr. White si stiu ca nu-i foarte indicat sa stau cu tel pe langa mine...oricum, scriu cocotata pe masa de calcat![]()
...m-am dus cu unghiile de culoare indigoului si nu reuseau sa citeasca nush-ce si mi-au raschetat o unghie si a zis domn' doctor: de azi nimeni nu mai vine cu unghiile facute....deci, dragele mele, eu sunt de vina pentru noua masura de austeritate...zici ca eram pe masa lui Boc, ca numai asta mai ia astfel de masuri ![]()
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
RAMONELLA spune:
| citat din mesajul lui aristica Ptiuleoi Doamne, ca nu stiu ce-i cu doctorasul grizonat (care s-a tuns, apropos Din 8 foliculi am avut 7 ovule, toate combinate cu ICSi. Maine aflu cati embrioni sunt. Noi speram la 5. Am ceva dureri de la punctie, dar "ma tratez" cu internetul meu mobil de la vodafone, ca rds-ul e o companioe de toata jena...uite asa mi-am facut un alt abonament si cica-i criza, dar, deh, ce sa fac altfel, sa va trimit porumbei voiajori? felixut, ruxi, floricica, mrnsc, brotacel, alla, denisa, sara, simonia, ramonela, adriana ![]() P.S. - simonia, sunt bine, dar nu ti-am raspuns la sms, caci m-am cam conversat cu Dr. White si stiu ca nu-i foarte indicat sa stau cu tel pe langa mine...oricum, scriu cocotata pe masa de calcat ...m-am dus cu unghiile de culoare indigoului si nu reuseau sa citeasca nush-ce si mi-au raschetat o unghie si a zis domn' doctor: de azi nimeni nu mai vine cu unghiile facute....deci, dragele mele, eu sunt de vina pentru noua masura de austeritate...zici ca eram pe masa lui Boc, ca numai asta mai ia astfel de masuri MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
Uauuu,e super bine!!!Bravo pentru oute!O sa ai si de congelat!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
SARA_HS spune:
Aristica
, felicitari pentru recolata bogata, sa dea Domnul minim 5 embrioni, cum va doriti voi.
Esti tare amuzanta. RDS-ul chiar e de toata jena, noi stam min. 3 zile pe luna fara TV si net acasa, din cauza lor.
Bine ca te-ai abonat la net mobil. Si noi am avut, dar l-am reziliat dupa un an ( tot masura de austeritate ).
When people frighten me
GOD, take care of me...
SARA_HS spune:
| citat din mesajul lui adrianaady Sara asa sa iti ajute Dzeu! Sa ramai gravida, sa nasti si sa dispara si rana ![]() Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
Multumesc mult!

Asa sa ne ajute pe toate, cele care ne dorim un bebe.
When people frighten me
GOD, take care of me...
Ruxandrada spune:
Asa, Aristico fata, asa te vrem! 
![]()
O sa vezi ce embrionasi frumosi ai pentru vineri! ( deci dr. White e proaspat tuns, ca luni am fost si eu si avea inca pleata, dragutzul de el!
)
SARA, 
! Am doua prietene cu asemenea problema, ambele au ramas insarcinate , cu indicatii diferite de la medici. Uneia i s-a spus sa cauterizeze rana si apoi sa-l conceapa pe bebe, celeilalte, dimpotriva, i s-a spus ca nu e un pericol si poate sa ramana insarcinata fara grija. Ambele au copii sanatosi, fumosi ( baieti
) si sunt perfect sanatoase. Deci... tinem pumnii!
Felix, cum iti e?
Anna, Brotacel, sunteti bine? 

Danny,
! ( ti-am trimis PM, ca si Annei).
Pup toate mutantele, cu marsupiile aferente ( exitente deja sau in perspectiva)!
R.
15+
?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
felix76 spune:
Aristic, felicitarile mele! Ce vesti buneeee! Sa dea DD sa se pupe cu gigeii sotului, sa se faca embrionasi dragalasi! Hai ca e de bine! Da-te jos de pe masa de calcat sa nu pici! Pei tu nu stiai draguta ca la anestezii generale tre sa lasi unghiutele sa se vaza? Cica daca nu-s rozalii in timpul somnulu, nu te oxigenezi cum trebuie. Cam cand ai ET-ul? Eu am fost paranoia, m-am dus la ET dupa ce am facut un dus caldut cu gel fara miros, mi-a facut sotul un masaj cu o crema nemirositoare si nu m-am dat cu nimic (roll-on sau parfum). Nu mai zic de unghii facute... Si dupa ET am aplicat aceleasi regului, mai putin roll-on-ul, ca m-am gandit sa crut semenii dimprejurul meu...
Aditule, ai fost mortala, mi-ai adus aminte de o colega se serv care si-a facut test de sarcina si i-a iesit "pozitiv" desi pe el nu era decat o liniuta. Asa a stiut ea ca daca iese vreo liniuta e gravi, a fost si la ginecolog, saracu a palpat-o dar i-a zis ca poate e micuta sarcina si nu se simte... Noroc ca a spus cuiva de testul "pozitiv" ca deja incepuse sa caute nume... Ne-am distrat teribil.
Sara, foarte bine ca ai lasat rana in pace. De curiozitate, PAP-ul cum ti-a iesit?
Noi ne-am miscotit azi toata ziua, are activitate puiu daca mami ii da ciocolata negra. ![]()
Denis, un te duci?
Pup fetele,
Felix
17 fix si nu-mi vine sa cred ca sunt locuita de o minunatie mica.
SARA_HS spune:
FElix, tu nu ai aflat sexul bebeului, sau imi scapa mie??
Io-te, Ruxandraare 15s si deja stie!
Ref. la PAP, ultimul facut, in aprilie, mi-a iesit cu TBS inflamator, iar medicul mi-a spus ca e bun, inflamatiile sunt de la spalaturi sau mici infectii ( eu, atunci aveam infectii cu myco+urea plasmele ).
Cred ca refac PAP si mai fac si o cultura de secretie, pt linistea mea...
When people frighten me
GOD, take care of me...