Trombofilia o cauza a infertilitatii - 34 -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristicule ce vesti bune ! Bravo! Sa te tii acum bine, sa ai bani sa cresti toti copilasi ce vor iesi din ovocitele astea...

Felixut deci azi activitati aerobice la tine acolo! Eu presimt ca va fi " o nepotica" , dar voi fi la fel de fericita si cu un "nepotel", sanatos sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Sara si mie-mi iese mereu de tip II, cica tip I iese numai la fetitele virgine... Daca repeti PAP-ul, poate te duci undeva unde iti da interpretarea in regim Bethesda, acolo iti spune exact ce fel de celule ai in zona. Uite aici interpreatarea lui:
http://www.cancer.gov/cancertopics/factsheet/Detection/Pap-test

Caruciorul nu-l stiu pt ca echo la care am fost nu mi-a putut spune, fiind neperformant. Voi afla pe 17 sept cand ma duc la Haiduc daca bebe va vrea sa ne arate pt ca pana acum ne-a tratat numai cu spatele...

Ruxica, azi sunt bine, nu m-a mai durut burta si nici spatele dar mi-am luat no-spa-ul de rigoare.

Pup,

Felix 17 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Felix, cand am fost luni la ginecolog, era o gravida in 18s care inca nu stia ce sex are bebe, si chiar si atunci a iesit dezamgagita, ca nu au putut vedea, pt. ca bebe statea cu piciorusele incrucisate in dreptul sexului; ce fete aveau si ea, si sotul .
Eu zic ca, fiind primul copil, dpmdv nici nu ar conta sexul, as fi fericita sa fie el sanatos!
Ref. la PAP, al meu era descriptiv ( nu cu rezultat de tip I, II,samd)- asta inseamna Bethesda??

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Sar'mana, fete dragi. M-am perpelit eu prin pat, am baut un fluviu de apa plata, dar ma omorau durerile, asa ca am luat un piafen (sunt alergica la Nospa). Are cineva idee daca Piafenul ar dauna embrionilor, daca ne gandim ca mai am in jur de 36 de ore pana la et?...eu ma gandeam ca se elimina...Si sotul meu s-a gandit sa ma ajute si mi-a adus o ciucalata si-am mancat-o pe toata, ceea ce nu cred c-a fost foarte bine...
Ruxi, pana la urma voi aveti fetita?
Felix, ma bucur ca nu mai ai dureri.
Adriana, Dr. Albu imi facea progesteronul deorece mi-a zis ca in ziua pregnilului ar trebui sa iasa sub 1, altfel ne bazam pe congelati. Mi-a iesit 0,7 asa ca sunt inca in carti, iar endometrul era in ziua pregnilului, de 11 mm. Ai avut dreptate!
Sara tu esti ca pasarea pheonix - invii din propria-ti cenusa (doar ca esti o pasare pheonix putin mai sadica, ca-ti maltratezi singurica moralul). Copilul tau va veni, cu siguranta! Pana atunci mai ai de tratat diverse balarii. Sper sa fiu prin preajma, virtual, cand ai sa anunti ca esti si tu graviduta

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Fata draga cum ai mancat o ciocolata intreaga.... Trece piafenul pina la et, stai linistita, la fel vor trece si durerile. dar da-o incolo de ciucalata, bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

SARA, ! Ruxandra nu stie nimic sigur, fiindca joi, saptamana trecuta, i s-a spus ca e baiat, iar dr. White, luni, i-a spus ca "ar parea fetita". Asa ca... Ruxandra este un ou Kinder cu surprize!

Aristica, , cum i-am zis si Sarei, nu e nimic sigur. Am pus semnul intrebarii pentru ca am mai mare incrdere in dr. White decat in dr. care m-a "ecografiat" joi, dar asteptam... Nu-i bai, fie ce-o fi, ne bucuram la fel de tare!

Felix,, ai vazut ca a trecut? Vroiam de multa vreme sa te intreb: tu ai mai facut DT? Memoria mea de gravida imi zice ca erai hotarata sa nu-l faci, dar nu mai stiu ce s-a intamplat. Te intreb pentru ca luni i-am aratat rezultatele doctorului Albu, mi-a zis ca nu-i nicio problema, citez:"copilul e foarte bine, sarcina merge foarte bine", dar a adaugat ca, din cauza faptului ca am aproape 38 de ani, protocoalele lor spun ca ar trebui sa fac amniocenteza. Iti dai seama ca am facut ochii cat cepele, m-a linistit, spunandu-mi ca nu e nici cea mai mica posibilitate sa fie depistata vreo malformatie in conditiile in care masuratorile au fost corecte ( si mi le-a facut si la 12 si la 15 saptamani si-un pic), dar cuiul a ramas infipt... A ramas sa ma gandesc pana vineri si sa-l sun...

Anna, !
Danny, am primit! Stai linistita, iti dau maine de stire ce am facut, daca nu primesti tu vreun rapuns pana atunci!

MRN, eu incerc sa ajung mai de dimineata, fiindca la 8 jumate ar trebui sa fiu la Parhon, pentru controlul celorlalte balarii de la semnatura...

Pup toate mutantele!

R. 15+ ?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

aristica, asteptam si maine vesti
sarah multumesc pentru lamurire

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Fetelor am si eu vesti. Azi am facut morfo fetala de 12 sapt si se pare ca suntem bine.Avem 12 sapt si 2 zile, 5,79 cm si 155 batai pe minut.Doctora zicea ca e bine, insa sunt cam dezamagita ca Ruxandra mi-ai spus ca tu ai vreo 7 pagini, eu am doar 2 si ma intreb ce masuratori ti-a mai facut tie?? Am mers la Medlife in Drumul Taberei si nu mi-a placut deloc doctora aia.Super expeditiva, nici macar nu mi-a raspuns daca vede vreun hematom, ca sa nu mai zic ca a zis ca " e chiar neobrazare ca nu sta nici un momemt sa-l masor".Imi zicea sa ma uit pe monitorul ala care era la vreo 4 metri de mine pe peretele opus, de parca eu vedeam la distanta aia si de unde sa stiu eu ce tot imi arata.Si ca sa-mi spuna daca vede cumva ce sex are mi-a zis ca trebuie sa faca eforturi sa vada ca e foarte nazbatios si se misca continuu.Oricum nu vreau sa stiu ce e , numai sanatos sa fie.Data viitoare schimb ecografistul ca asa nu-mi place, pana si la ambulatoriu de la Municipal doctorul ecograf care e israelian si vorbeste stalcit ramaneste mi-a vorbit mai mult si mai decent.Apoi am completat formularul pt bitest si peste 10 zile merg dupa rezultat.
Felicitari Aristica, asteptam sa ne dai o veste cu doua liniute cat mai devreme!!
Ruxandra incerc sa ajung si eu mai devreme, dar depinde de cum imi e dimineata ca de multe ori sunt treaza de la 5 dar nu ma pot ridica din pat ca vomit.As vrea sa ne intalnim, poate reusim macar dupa amiaza.
Pt toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Mrn, . Daca ti-a spus ca bebe e bine, nu ai de ce sa-ti faci griji. Mie mi-a dat 3 pagini cu masuratorile ( translucenta, os nazal, os maxilar, organele interne evaluate toate, rezistentele pe artere), 3 cu grafice si una cu concluziile si cu parafa medicului. Daca ne vedem maine ( si sper sa se intample asta) , o sa-ti arat dosarul , ca le am acolo. Eu sunt o chestie de 1,56m, am vreo 50 de kg, cred ca o sa-mi strang parul blond spre cognac intr-o coada ( mica, fiindca nu e lung deloc, dar e prea zburlit). Chiar m-as bucura sa ne vedem!

R. 15+ ?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

ruxandra, ai PM.am innebunit pe toata lumea.dar nu pricep de ce ele trimit,iar eu nu primesc mailul.

mami de , premiata la concursul de dans 36baietel]

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput