Trombofilia o cauza a infertilitatii - 34 -

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ioana nici eu nu cred ca faptul ca ai facut fiv este raspunzator de drama ta ( asa cum a zis intr-o postare si Tamy). Nu are nici o legatura. Si nu stiu daca este tocmai bine sa gandesti asa, mai ales daca in viitor exista posibilitatea sa mai apelezi la aceasta procedura sa ramai insarcinata.
Eu cred ca bine iti face sa investighezi tot ce se poate, sa ai incredere in Dzeu si doctorul tau indiferent de metoda de a ramine insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Rallu si inca ceva , am vazut ca dincolo iti spunea o fata ca la protocolul lung pe perioada inhibarii dormea prost. Lasa-ma sa iti zic ca eu cind am facut doar injectia de dihpe, adica eram pe inhibare am avut cel mai bun somn ..... chiar ma simteam excelent de bine, si dormeam ca un copilas. Asa ca efectele sunt la fiecare in parte, nu se pot generaliza. Acum nu este o fericire sa bagi hormoni in tine, dar sa stii ca eu pe perioada inhibarii si la inceput de stimulare m-am simtit excelent, eram asa cam "droghi", chiar imi placea.

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009


Foarte tare ce spui tu :) despre cum te-ai simtit !
Eu de fel sunt somnoroasa, asa ca starea asta nu m-ar surprinde :), chiar as vrea sa dorm dusa :) (ca de obicei visez mult toata noaptea)
Sunt sigura ca nu se poate generaliza... fiecare organism rectioneaza altfel, si stiu asta din mai multe intamplari, una cu un anestezist care mi-a zis ca dupa anestezia generala ar fi trebuit sa fiu fericita "droghi" cum zici tu, dar eu dimpotriva, ma simteam ingrozitor, cu atacuri de panica si alte alea...


--------------

MTHFR C677T homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna Brotacel, ma bucur ca totul e bine la tine, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos
Si eu iau utrogestan doza maxina adica 600 mg si am increderea ca o sa fie totul bine, astept rezultatul de la analize ca sa ma duc la ginecoloaga mea sa mai fac o eco, cel tarziu saptamana viitoare sper sa ajung.La mine scurgerile sunt pentru ca uterul meu e bicorn si jumatatea stanga inca nu "a aflat" ca e insarcinata, de asta am eu scurgerile exact acum cand trebuia sa fiu la menstratie, la sarcina trecuta s-au remis in vreo doua saptamani, sper si fie si acum ceva similar.Dar acum ca stiu ce am si mai ales ca am trecut prin clipele alea de cosmar, ma panichez foarte repede si incep sa caut motive pentru care ar putea sa nu fie totul ok...
Oricate cunostine de medicina am eu ,sunt egale cu zero daca nu ma liniste un medic specialist care a mai avut cazuri ca al meu
Si acum gata pun punct gadurilor negative si o sa incerc sa ma bucur de prezent , ce va fi in viitor va fi.
Va pup si va urez o seara placuta!

Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

draga anna, trebuie sa gandesti pozitiv caci asa stii sigur ca il ajuti pe bebe sa se dezvolte frumos si sanatos. si eu am avut la inceput stari f grele si stresante, nu puteam dormi noaptea insa am inteles ca trebuie sa-mi iau tratamentul si sa faca analizele caci restul este in mana lui Dzeu, nu poti face mai mult de atat.Fii optimista, gandeste frumos si asa vei infleunta lucrurile.Sanatate!

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

brotacel83 ma bucur ca sarcina este ok.
Mai intrebat la ce ora, cred ca dimineata la 7.30 sa fiu acolo ca mai are sotul cateva probleme de rezolvat prin Buc.dupa, si sa vad cand ma cheama la rezultat, sa te uiti dupa una inaltadeschisa la culoarea parului, tuns scurt.


Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Salutare burticilor si viitoarelor burtici.Am reusit sa intru si eu azi dupa o sapt sa vad ce mai srieti voi nou, dar am vazut un nou capitol si nu am timp sa citesc tot.
Vreau sa va intreb daca stiti in ce consta morfo fetala de 11-12 sapt si bitestul pt ca eu miercuri am programare? Asta ca sa stiu la ce sa ma astept.Ruxandra tu spuneai ca ai fost la Medlife pt astea, si eu tot acolo merg poate imi scrii si mie 2 randuri ca sa stiu in ce constau.Si joi ajung la Fundeni, asa ca vreu sa stiu cu cine ma vad pe acolo daca va anuntati prezenta.
Am mai scris dar nu stiu daca mi-a raspuns cineva ca nu stiu cum sa pun graviduta cu sapt la semnatura poate imi scrie cineva cum ca am facut 12sapt. Am super emotii pt eco de miercuri.
Floricica,Ruxandra, Alla, Felix,...ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Va pup, mutantele mele dragi!
Sunt taaaare debusolata: azi am fost la control la scumpicul nostru grizonat dr.White si.... surprise! Mi-a spus ca el crede ca o sa fie fetita! Deci... se anunta palpitant capitolul "sexul lui bebe", daca e asa de nabadaios si se joaca cu noi! Ne rugam la Doamne-Doamne sa fie sanatos , nu-i bai ce surpriza ne ascunde intre picioruse!

Mrnscmnc, . Si eu as vrea sa ma duc tot joi la doamna Uscatescu, fiindca de luni incepe scoala si e mai greu cu lipsitul de la ore. Da, am facut DT la Medlife, aveam varsta gestationala de 11 saptamani si o zi ( se zice ca saptamana a 12-a e optima pentru asa ceva); dr. White ( dr. Dragos Albu) a masurat tot ce trebuie ( mi-a dat vreo 7 pagini printate, cu tot felul de parametri evaluati), mi-a dat doua exemplare, cu unul m-am dus la departamentul de "Analize", am completat un chestionar, mi-au oprit exemplarul cu masuratorile de la eco, mi-au recoltat sange si mi-au spus ca rezultatele sunt disponibile in 7-10 zile lucratoare . Peste 10 zile am fost si am ridicat interpretarea DT-ului. Daca am scapat ceva, te rog trage-ma de maneca, si completez! Poate ne vedem joi...

Va pup pe toate ( din nou! ) si va doresc o noapte linistita!

R. 14+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

felix, draguta, tare mi-ar place sa ma vad capra cu trei iezi dar e cale lunga pana acolo...
cat despre embrioni de nu foarte buna calitate datorita spermei nu de slaba calitate, mi se frange sufletul cand ma gandesc ca avem de luptat pe doua fronturi... ca e greu sa obtinem o sarcina viabila si e greu si sa o pastrez.
apropo de asta...ia iesit spermocultura sotului. acolo nu avem de ce ne lega. daca mie mi-a iesit negativ la chlamydia mai are rost sa il pun si pe el sa o faca? si daca imi iese ureaplasma negativa e clar ca a fost bun tratamentul? sau sa o faca si el? tricomonasul ia iesit negativ anul trecut? oare sa il repete? chiar nu mai stiu incotro sa o luam sa imbunatatim spermograma aia e frustrant ca nu gasim nici o cauza...

Denisa, am si eu o febra musculara de nu ma pot uita in spate decat daca ma intorc cu tot corpul am fost la strand si aveau trambulina dinaia pentru copii, de topait, cu plasa ... viata mea a fost acolo..dar acum sufar ca un caine
brotacel83 BBul tau e super cuminte si in grafic
anna_leah27, eu sunt convinsa ca BB al tau va fi si el cuminte! saptamana viitoare o sa ne dai vesti bune de la eco!
mrnscmnc felicitari! ai BB mare geja! uite ca a trecut si primul trimestru si te pregatesti de bitest!!
Ruxandrada, deci poate e cu fundita, nu cu cuc! important sa fie sanatos, ca mult asteptat stim ca e!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineata fetele cucuietele
Poftiti la cafea pe sortimente.
All76 daca sotului tau nu i-a mai iesit nimic la ultima spermocultura si tu esti ok, nu prea mai are de ce sa o repeti.Doar daca are o imunitate mai scazuta si sa se poata reactiva,dar nu vad cum?
De ce iti spun sotul meu sa chinuit ceva timp sa scape de o ureeaplasma, bineinteles si eu alaturi de el faceam tratament cu toate ca mie nu mi-a iesit niciodata ureeaplasma la teste.
In legatura cu febra "am bagat doua aspirine" si ma lasat putin

Ruxandrada cu fundita, fara fundita sanatos sa fie, eu cand vad o femeie insarcinata spun "un ou kinder cu surprize".

mrnscmnc pe prima pagina(jos) sunt pasi pe care trebuie sa-i umezi ptr. semnatura de graviduta, daca nu te descurci da alarma si poate rezolvam.

toate fetele si o zi buna


Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata!
Vin si eu la o cafea decofeinizata
Cum am deschis mailul am gasit rezultatul de la synevo :homocisteina e 5.88, valorile normale sunt 5-12 , asa ca m-am linistit, pana luna viitoare sunt ok din punctul asta de vedere, asta inseamna ca tratamentul e bun.Sper sa fie si bebe bine , azi o sa sun sa fac programare la ginecolog.Sper sa imi raspunda si dr U, dar in principiu ma gandesc ca daca analizele sunt in limite nu o sa imi schimbe tratamentul inca...o sa vedem.
Scurgerile s-au mai decolorat si sper ca incet -incet o sa dispara.
Va pup pe toate si va urez o zi cu mult spor!

Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput