amenajare camera copilului.
cateva idei pt camera copilului(fetita) pot gasi la voi? cu siguranta aveti experienta
12 m patrati, ft luminoasa, vreau parchet deschis la culoare, sa predomine 2 culori si nu roz.
vreau ceva vesel, nu ft scump ...
Raspunsuri
Burtocika spune:
Noi am zugravit camera in verde deschis, covorul l-am ales galben (de la Piritex, nu e extraordinar calitativ, dar de smotru e numai bun), iar draperiile mov (se asorteaza cu floricelele de pe covor).
Chiar ieri am luat niste covorase in forma de stea, din alea "ciucuroase", unul verde si unul portocaliu, arata foarte vesel ! I-am pus patutul pe mijloc, iar de-a stanga si de-a dreapta are doua dulapioare vopsite cu galben si verde, ca sa dea impresia de castel ...
E o camera vesela, fara nici un pic de roz ! Si merge si daca vom avea un baiat
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
Lorikay spune:
Eu am vrut peretii lila dar nu am gasit celelalte accesorii potrivite (covor, perdea, etc) asa ca avem pereti portocalii, covor portocaliu cu diverse forme geometrice, perdeaua este cu Winnie ursuletul si, in nebunia mea, deoarece am cumparat o lustra cu buburuze care mi-a placut mult, am vopsit usa si caloriferul rosii cu buline negre (sa se asorteze domnule cu buburuzele). Mobila este simpla, deoarece este o parte din fostul nostru dormitor adaptat si in loc de pat am optat pentru o canapea extensibila rosie (pentru a o putea strnge si a avea mai mult spatiu de joaca).
lbelciug spune:
carmaw, unde sunt fotografiile pe site-ul cu pricina?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Ela2001 spune:
Buna.
Noi i-am facut, de curand, camera fetitei in 2 culori: verde praz si roz aprins (nu este strident). A iesit f frumos.
Mobila i-am facut pe comanda tot asa in cele 2 culori. Parchetul este din fag si n-am pus covor.
Mai trebuie sa schimb perdeaua si draperia ca nu se mai potrivesc.