Fluturasi de martie-aprilie 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 22
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi andreea o filmez azi din nou pe iasmi si postez cumva filmuletul diseara! ![]() am plecat!! mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90% ![]() |
Abia astept sa o vad si eu pe micutza printesa!
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
mandreeac spune:
Miki se vede foarte bine! Si eu sunt tare curioasa ce o sa ramana la mine, insa mi-e greu sa cred ca nu va fi baietel.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
roxy_s spune:
am venit si eu de la plimbare. asa frumos si cald s-a facut si dimineata era inorat si ploua.
dupa ce mi-a facut mama mancarica, am iesit in oras la o plimbarica.
lalely si eu zic sa te linistesti. simptomele pot disparea, nu este neaparat sa le ai pana mai incolo. gandeste pozitiv, bebe este bine. dar stiu ca numai dupa ce o sa-l vezi ca este bine, o sa te linistesti.
ama eu nu m-am mai uitat la retetele tale pentru ca sigur daca vad ceva imi curg balele pe aici si eu daca nu mananc ceva ce mi-e pofta nu mai pot sta.
S-a intamplat minunea mult asteptata
15+
roxy_s spune:
miky ala este cuculetul?? chiar ca se vede bine

fetelor merg sa mananc ca m-a luat o foame.
15+
ama22 spune:
Lalely - bine ca mergi la eco sa te linistesti mai repede. Asa am fost eu acum vreo doua zile: m-am trezit fresh ca o floricica, nici urma de greata. deja incepusera sa ma incolteasca gandurile negre si asa pe la 3 m-o apucat vomitatul de numa'-numa'! Asa ca sunt zile si zile.
Yasmi - si eu fac si la toast, dar acolo nu pot pune cata branza vreau ca curge si se arde. dar in varianta asta mi-am putut face de cap ! :))
Miki - ciorbita aia e specialitatea mamei si mai profit si eu de ea din cand in cand, ca e la vreo 300 km de mine. Zicea Yasmi ca e cu fasole verde, dar nu asta e cu fasole boabe, boabe din alea gigant care le fierbe pana sunt ca untul...offf imi fac singura pofta! Lasa ca pe vineri imi trimite si va fac o poza sa vedeti cum arata ;)
Cat despre carnea de iepure, eu una nu am prea vazut in comert. Unchiul meu creste iepuri de carne si uneori, cand mi se face pofta, imi mai trimite cate unul fraged. Cica e cea mai sanatoasa carne, nu are deloc colesterol. Dar daca faci rost de iepure, iti fac o recomandare: din partea osoasa (care oricum nu te ajuta cu nimic la friptura) fa o supa de taitei, exact cum o faci pe aia de pui - fiert carnea cu legume, strecurat si apoi pus taiteii. Putina lume o face, dar este incredibil de buna! La noi o face bunica de Craciun 
Pisucmic - multumesc mult ![]()

Andreea - azi m-am mai linistit si eu, nu am suferit decat putin de dimineata. Sper sa se mai calmeze cu timpul. Am inteles ca saptamanile 6-8 sunt de obicei varful.
Roxy - pai atunci nu te uita :)) eu momentan am noroc ca nu prea poftesc la nimic, dar nu stiu ce o sa ma fac cand o sa devin si eu pofticioasa :)) nu imi deschid nici propriul blog :))
8+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
roxy_s spune:
am pus si eu pozici cu burtosu'. si acum nu sunt deloc balonata![]()
![]()
15+
roxy_s spune:
ama eu zic ca atunci cand o sa devii pofticioasa o sa gatesti zilnic tot ce stii![]()
![]()
15+
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui ama22 Lalely - bine ca mergi la eco sa te linistesti mai repede. Asa am fost eu acum vreo doua zile: m-am trezit fresh ca o floricica, nici urma de greata. deja incepusera sa ma incolteasca gandurile negre si asa pe la 3 m-o apucat vomitatul de numa'-numa'! Asa ca sunt zile si zile. Yasmi - si eu fac si la toast, dar acolo nu pot pune cata branza vreau ca curge si se arde. dar in varianta asta mi-am putut face de cap ! :)) Miki - ciorbita aia e specialitatea mamei si mai profit si eu de ea din cand in cand, ca e la vreo 300 km de mine. Zicea Yasmi ca e cu fasole verde, dar nu asta e cu fasole boabe, boabe din alea gigant care le fierbe pana sunt ca untul...offf imi fac singura pofta! Lasa ca pe vineri imi trimite si va fac o poza sa vedeti cum arata ;) Cat despre carnea de iepure, eu una nu am prea vazut in comert. Unchiul meu creste iepuri de carne si uneori, cand mi se face pofta, imi mai trimite cate unul fraged. Cica e cea mai sanatoasa carne, nu are deloc colesterol. Dar daca faci rost de iepure, iti fac o recomandare: din partea osoasa (care oricum nu te ajuta cu nimic la friptura) fa o supa de taitei, exact cum o faci pe aia de pui - fiert carnea cu legume, strecurat si apoi pus taiteii. Putina lume o face, dar este incredibil de buna! La noi o face bunica de Craciun ![]() Pisucmic - multumesc mult ![]() Andreea - azi m-am mai linistit si eu, nu am suferit decat putin de dimineata. Sper sa se mai calmeze cu timpul. Am inteles ca saptamanile 6-8 sunt de obicei varful. Roxy - pai atunci nu te uita :)) eu momentan am noroc ca nu prea poftesc la nimic, dar nu stiu ce o sa ma fac cand o sa devin si eu pofticioasa :)) nu imi deschid nici propriul blog :)) 8+http://www.amainbucatarie.blogspot.com/ |
ama, o sa fac si supa mai ales ca vreau sa-i dau si lui Vlad..iepure sigur gasesc ca am mai luat din comert (parca in Auchan, sau alt supermarket..oricum stie sotul sigur ca el e cu shopingul de alimente ). e adevarat ca nu are gustul pe care il stiu din copilarie de la bunici ca ei cresteau, insa se apropie..
mami de Vlad 09.04.2009 si
14+ cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui roxy_s miky ala este cuculetul?? chiar ca se vede bine ![]() ![]() fetelor merg sa mananc ca m-a luat o foame. S-a intamplat minunea mult asteptata 15+![]() |
asa a scris doctorul Iosup, nu eu..
14+ cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui roxy_s am pus si eu pozici cu burtosu'. si acum nu sunt deloc balonata S-a intamplat minunea mult asteptata 15+![]() |
roxy, ce burtica frumoasa..
14+ cu

si