Fluturasi de martie-aprilie 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 21
bb_yasmi spune:
miki iasmi face 3 ani luna viitoare. am incercat sa o duc la o cresa de stat de 2 ori pe sapt, dar nu vroia si sincer nici eu nu as fi stat acolo asa ca am renuntat si am cautat din start gradi particulara.
mamica fericita de printesa
si
15+ posibil baietel 90% 
pisucmic spune:
Aoleu Madutza, nu te stiam asa incisiva!
Eu am zis ca mai bine sa vorbim despre lucruri reale decat imaginare, si am senzatia ca doctorii care se avanta la 12 saptamani sa spuna sexul copilului au... cam 50% sanse sa fie corect
(adica la fel cat ati avea si voi ghicind fara eco...)
Asta e realitatea, de ce te superi?
Acuma daca eu ca medic vad o bazaconie scrisa, sa nu va zic? ![]()
Evident ca trebuie sa ne bucuram de cat mai multe in sarcina!
Te pup!
PS: si tocmai te admirasem la Moeciu cu puiul tau!!! 
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
9+
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ama22 Fetelor voi vorbiti doar de mancare si culmea eu care cu asta ma ocup in mare parte din timp, as da orice numai mancare sa nu vad sau sa miros ;)) ieri seara am facut o salata care mi-a picat tare bine (o puteti vedea pe blog, nu insist cu linkuri ca poate supar pe cineva :), dar in rest puteti voi sa vorbiti de ce ati vrea ca mai degraba mi se face rau decat pofta. Totusi mi s-a facut pofta de o ciorba de fasole cum o face mama, cu multa smantana de ii iese cremoasa ciorba de te unge pe suflet. Si cu ceapa rosie....ahhh! :) deci o pun pe mama sa-mi faca si imi trimit barbatul in delegatie la ei in oras sa imi aduca! ;))) 8+http://www.amainbucatarie.blogspot.com/ |
ama, n-am mai auzit de ciorba de fasole cu smantana..cred ca e delicioasa

dar cum n-am pofta de nimic din frigider desi am si ciorbita de vacuta si fasole batuta si etc etc.., m-am delectat pe blogul tau si m-a dat gata o friptura de iepure..pana in weekend cand sper sa gasesc iepure numai la ea ma gandesc..
mami de Vlad 09.04.2009 si
14+ cu
pisucmic spune:
Lalely, trebuie sa fie bine, fii optimista!
Inteleg ca sarcina ta este de 8 saptamani deja (adica 8+) daca ai 8 saptamani de la ultima menstruatie (ca de acolo se numara).
Mult mult succes la eco - numai maine nu-i poimaine!
Cu drag

Pisuc Mic
9+
pisucmic spune:
Waw Ama - reteta ta de toast cu branza topita m-a dat gata - mmmmiammm 
Esti geniala cu blogul tau!
Cu drag
Pisuc Mic
9+
bb_yasmi spune:
miki, ama se referea la ciorba de fasole verde banuiesc. dar de ciorba ardeleneasca de cartofi cu afumatura si multttaaaa smantana ai auzit??? 
pisucmic este ffff usor de facut. un fel de sandwich cald.
ce specializare ai?
si
15+ posibil baietel 90% 
bb_yasmi spune:
un capitol nou cine face??? ![]()
am fugit sa ma imbrac.....a inceput sa picure.....
ps: poate fac si eu o poza la burtos acum dupa ce ma imbrac...
si
15+ posibil baietel 90% 
mandreeac spune:
Ally abia acum reusesc sa fac prezenta, ca am tot fost plecata si am si dormit, ca eu dorm foarte mult!

Deea99 mie masuratorile mi le-a facut in 2d, dar acele poze facute in 4d sunt asa pentru sufletul meu, m-a rasfatat dl dr.

Catank am dat 350 pe eco si 195 pe analiza de sange.Nu ma innebunesti, din contra. Si eu vreau sa imi recoltez celule stem, insa ma tot gandesc cum sa colaborez, cineva spunandu-mi sa am grija sa imi fie asigurat si transportul lor in strainatate, in caz de ceva foarte grav, Doamne fereste, daca tot dau un ban, macar sa stiu pentru ce il dau. Tu ce optiuni ai!
Madutza am vazut pozele, ce burtica frumoasa ai
, dar pe printzul tau, Cristi imi vine sa il mananc.

Simo imi pare rau ca te doare capul si eu m-am trezit azi cu dureri de cap si de ochi, daca va vine sa credeti.
Ama imi pare rau ca nu te simti deloc bine. Am vomitat si eu ,dar nu asa ca tine. Sper sa iti treaca.
Yasmi si eu sunt disperata dupa dulciuri, Doamne parca am innebunit si nu altceva.
pentru tine si pentru reala Yasmi![]()

Roxy
. Imi pare rau ca inca ai greturi, eu am cam scapat de ele, ma mai apuca uneori, dar nu chiar asa rau, cum aveam la inceput.
Lalely fii optimista ca totul va fi bine!
Alina bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!
Strumphy ma bucur din suflet ca te duci la doctor si ca a fost doar o greseala. Nu iti poti schimba moasa, daca asta e asa ametita??????

Sigur am uitat pe cineva, dar mi-au disparut dintr-o data toate ideile. 
tuturor!
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
bb_yasmi spune:
andreea o filmez azi din nou pe iasmi si postez cumva filmuletul diseara! 
am plecat!!
si
15+ posibil baietel 90% 
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi miki, ama se referea la ciorba de fasole verde banuiesc. dar de ciorba ardeleneasca de cartofi cu afumatura si multttaaaa smantana ai auzit??? ![]() pisucmic este ffff usor de facut. un fel de sandwich cald. ce specializare ai? mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90% ![]() |
pun acum o poza cu prima sarcina facuta la Iosup, aveam 14sapt 6zile sa vedeti cucul..e in folderul facut de anaxena intitulat ecografii.
mami de Vlad 09.04.2009 si
14+ cu