Eu sunt o fire cam sperioasa,si pe sorma mea a intepat-o acum 15 minute o viespa sau albina.Ea are aproape 4 ani.Ce se da pentru intepatura???Tine mult umflatura?
A sunat mama mediul de familie si a spus ca poate sa ii dea Aerius...
Eu sunt o fire foarte sperioasa,sa nu Doamne fereste sa o fi intepat-o in limba sau alte chesti.Sa nu fie vreo complicatie.Da nu are de ce sa fie complicatie de la intepatura de albia sau viespa?
Probabil se va umfla buza. Daca nu are alte forme alergice vizibile, transpiratii, modificari ale respiratiei, frisoane, paloare - isi va reveni cu siguranta.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
buna, eu am patit asa ceva cu baiatul meu de 2 ani, la intepat o viespe si i-am dat cu otet si l-am frecat cu frunze crude de patrunjel
i s-a umflat doar putin manuta, l-a intepat intre degetul cel mare si aratator o viespe la pompa de apa
Unguentul cu hidrocortizon este bun la intepaturi de albine sau viespii. Am fost intepata pe brat, mai jos de umar si ma umflasem rau de tot, de dureri nu mai spun. Am stat asa doua zile, timp in care nu era nicio ameliorare. Am fost la farmacie, mi-au dat hidrocortizon si ca prin minune, mi-au trecut durerile si s-a retras umflatura. L-am folosit 3 zile.
edit: se umflase bratul pe o portiune de 20 cm
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5