Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (60)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_yasmi spune:
vas sunt cazuri mai "tari" ca stii ca e fetita si nasti baiat....sau invers....
mamica fericita de printesa
si
15+ posibil baietel 90% 
angieangie spune:
bebelusimerci mult

vasasa este..ai dreptate,eh pana la urma conteaza sa fie sanatosi bebelusii,dar e curiozitatea aia ca nah,daca se poate de ce sa nu stii?![]()
Angie
+19
bebe jucaus
ziki spune:
hello fetelor!
am sosit si eu la serviciu si ma duc sa citesc din urma...
pupicei si sa aveti o zi frumoasa!
sanziana - sef de trib si
15+ cu 
bebelu86 spune:
Vas la 7 sapt i-a zis ce are???? 

pai atunci abia se vede inimioara cum bate
cum puuiii mei i-a zis sexu????
citea in punctulete?????
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
23+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
andri31 spune:
fetele voiam sa va intreb ceva apropo de prenatal,
medicul meu d efamilie mi-a spus ca-mi da prenatalul la 30 sapt !(60 zile inainte si 60 dupa nastere) ma nedumereste . Nu cred ca-mi poate impune acest termen ... la lege spune clar 126 zile din care 43 dupa pt lauzie. In aceste conditii ,la mine CO cumulat si cu 77 zile inate , adica la 28 sapt la sf de oct intru in CO iar la sf de nov in prenatal ... adica de la sf lunii viitoare papa munca
.
ia spune-ti ! s-a mai intalnit careva , s-a mai lovit careva de medicul de familiec are sa te anunte sec ca de la 3 0sapt iti da prenatalul si nu mai devreme !?
mami
17+
lumina si putere
bebe dulce
monika_bt spune:
fetele, oare nu am racit? Ce ati simtit voi, cele care ati facut infectie urinara?...Ca tare ma gandesc ca ieri la maica-mea in casa a fost cam r#259;coare si eu am stat desculta vreo 2 ore...
De usturat nu ma ustura, dar ma inteapa la vezica mereu...
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
15+ 
bb_yasmi spune:
andri, pai legea spune ca sunt 126 de zile din care OBLIGATORIU trebuie sa ramana 42 de zile dupa nastere. restul de zile le poti lua la prenatal. deci nu e legal ce ti-a impus ea. discuta cu ea si daca nu schimba dr de familie. 
angi am crezut ca ti-a spus sigur ca e fetita si acum ca e baietel...
mie cam frica si mie sa nu imi zica altceva la urmatorul eco....
nu de alta dar m-am obisnuit asa bine cu ideea de a avea un baietel...
merg sa pun si eu cateva pozici de la eco pe contul comun.
mamica fericita de printesa
si
15+ posibil baietel 90% 
bebelusi spune:
Vas si la mine mancare = ciorba, felul intai a fost ciorba de fasole verde, asta a fost ca un fel de desert asa de buna a iesit, de-aia v-am si zis
Andri, medicul zice cam asa de obicei, asta nu inseamna ca nu poti discuta cu el.
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Lorich spune:
Andri tot ce te obliga legea e aia: 40 (sau 43) de zile dupa nastre pt lauzie. Atat. Restul depind ed etine cum il gestionezi. Eu stiu ca-mi luasem vreo luna concediu de odihna incepand cu 7 luni sic eva, pe la 8 luni si ceva practiv, daca nu mai tz am intrat in prenatal. Nu te poate obliga nimeni...pur si simplu nu te duci la el sa-l intrebi, ci te duci cand ai nevoie s aintri in renatal. Cred ca el iit spune asa ca sa-ti arata super-oferta, cat d erepede poti intra. Adev ca eu abia astept sa intru...
Angie ce rasturnare de situatie! sa fie sanatos, orice ar fi!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+
kitzy spune:
Salut burtici!
Am fost azi la eco morfo, are tot ce-i trebuie si unde trebuie, e baiat 100% si are 440 gr 
Cred ca l-o fost trezit ca asa casca.....incontinuu, cred c-o adormit cand l-am leganat pe drum si acolo l-o tot trezit ![]()
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
22+ cu