Dovlecei in sarbatoare *190* LMA Joshua!!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

La multi ani Joshua!!!!!!!!!!!!!

Sa cresti are si sanatos!!!!!!!

Daciana

tuturor celor care isi serbeaza azi onomastica

Miha, super tortul. Poate ai tip sa ne impartasesti intr-o zi reteta.

Alex, Maria are cam 76-77 cm la 1 an dar noi amandoi suntem inalti.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna!
Pe fuga vreau sa urez si eu LA MULTI ANI JOSHUA! sa cresti mare, sanatos si sa aduci multe bucurii parintilor tai!

Le spun cu intarziere si mii de scuze si celorlati LA MULTI ANI! ca de cand nu am intrat sigur sunt multi!

Eu raportez doi copii muciosi si unul plangacios rau de tot cu gingiile umflate: ne dau premolarii, dar nu au spart inca si e tot un plansest in casa!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!
Oau, ce tort are sarbatoritul nostru, e tare reusit si ati pus atata pasiune pt tortul asta. Compozitia din ce este? La multi ani Joshua, sa crsti mare, sanatos si frumos la suflet!
La multi ani Daciana si felicitari pt faza cu scoala!

Fragutza, imi place ca te simt optimista.

Dana si zici ca ti-ai tras tatuaje. Aveam de gand sa-ti trimit un mesaj pe blog referitor la legea atractiei dar nu am avut timp.

Am vazut niste super dovlecei la mare, se vedea cat de fericiti sunt. Printesa carineiblanca, alex de raluk. Imi vine sa-i pup mutrita lui ce incantat si concentrat era el cand muncea in nisip.
Si crocodana a avut o vacanta pe cinste. Sigur am uitat pe cineva ca am vazut de ceva timp pozele dar nu am apucat sa scriu.

Alinus, eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau dar sper sa se rezolve problemele cat mai repede.

Alex, Elle, de ce nu mai spuneti si voi 2-3 vorbe despre printese?

Eu cred ca am facut o prostie, copii sunt bolnavi, i-am dus la dr homeopata si ma suna dr de familie si-mi spune sa vin la vacc cu cel mic. Eu zic, pai e racit si ma chema sa-l vada. Eu ii zic ca e pe homeopate, ea ca nu poate astepta dupa homeopate sa se faca bine copilul ca trebuie sa faca vacc si daca nu vreau sa vin sa semnez ca refuz vacc. Ma duc la ea si normal ca le-a dat la amandoi antibiotic ca asa stiu ei. Nu stiu daca a fost sau nu bine ce am facut, totusi cel mic a inceput sa tuseasca destul de tare, e tare infundat, parca si haraie si in plus de asta el era tratat de 1 sapt. cu homeopate pt laringita si nu i-a trecut.
va las ca-l tot tranteste pe micut.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

salutare! nu am recuparat nimic, am aruncat asa un ochi ici-colo, maine sper sa vad ce ati mai facut, vreau doar sa multumesc tuturor pentru mesaje, si cele triste si cele vesele, am ajuns si noi azi acasa, la baiatul nostru scump, l-am pupacit de numa', parca mi se parea mai mare, mai frumos, mai ranjit, mai comunicativ, nici nu n-ea simtit lipsa, s-a distrat super de ziua lui, ma bucur pentru el, SA TRAIESTI PUI DRAG A LUI MAMI SI A LUI TATI

tuturor sarbatoritilor de zilele acestea si azi pentru JOSHUA

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

191

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Iulia imi pare rau de toxiinfectia alimentara. Sincer imi cer scuze ca te-am sunat la ora aia de seara dar vroiam sa vad ce mai faceti mai ales ca am plecat la bucuresti si numai stiam nimic d evoi. Sper ca sunteti bine cu concediul, mutarea si ce va mai propuneti voi.

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

LA MULTI ANI JOSHUA! Sa fii sanatos, fericit si iubit!
La multi ani Daciana! Referitor la cofetaria evelyne din buzau am numai cuvinte de lauda, au preturi bune si prajiturile, torturile sunt dementiale. Noi am avut tortul si parfait de la ei la nunta, super bun si gustos. Da si au prajiturele de moori de pofta, se duce orice regim, mai ales alea micutele de mananci inca una si inca una.

Buna!
Asaziceam sieu pana saptamana trecuta candam facut o enterocolita-toxiinfectie alimentara ce naiba o fi fost de la prajiturile lor....Aveti grija!

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput