Dovlecei in sarbatoare *190* LMA Joshua!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Anamaria inteleg ca v-ati intors acasa?
Noi dimineata am iesit prin IOR dar am stat mai putin decat deobicei,ca era cam frig.
Vedem cum facem,inca n-am plecat cu Mihnea cu masina,dar intr-o zi trebuie

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

m-am intors sa recitesc un mesaj si abia acum l-am vazut pe cel al lui Ktm referitor la Al din formula...nu stiu ce sa zic..poate ca o sa fiu rautza, dar tzitzi rulz!

Alinush de ieri tot incerc sa-mi dau seama care ar putea fi legatura intre deficitul de fier si crizele acelea catalogate uneori "istericale"..nu reusesc..trebuie sa citesc si eu pe BabyCenter, poate ma luminez..dar, voi i-ati facut analize fetitei? anemia feripriva este documentata? sanatate multa! si rabdare!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

hai ca am reusit sa trecem la pagina 18..salut Laura!! ce mai faci? bun venit din vacanta! mai vrem poze! si de la nunta si din Rhodos!

Selen sa dea DD sa aveti o zi buna maine!

Iulika tu ce mai faci mami? ma tot gandesc la tine, caci a mai ramas mai putin de o luna si afli ce-i minunea din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

La multi ani Mozardinule drag si scump!
sa cresti mare si sanatos si sa umpli viata alor tai cu bucurii!

Beau un pahar de vin rosu in cintea ta si a mamicii tale gospodine!
si....
yuhu yuhu mancam tort, mancam tort

La multi ani Daciana! sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dzeu tot ce iti doresti (+ o fetita)

La multi ani!

Ana Lugojana
Ana Nazdravana
Anna scumpa de Elle
AnaMaria79
Lull
Cristina_ANA
va pup cu dragi si pe voi dovlecelelor si pe mamile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Servus dragelor!

MIha, LA MULTI ANI Joshulinului inca o data!
Sa fie sanatos, sa creasca mare, sa creasca frumos! Om sa se faca!
Si tortul a fost de milioane! Cum muncea samuraiul (imi dai voie sa ii zic asa, da?) la el! Super, super!
That reminds me ca eu o sa coc la el fix jumate de ora: cat sa il iau de la ceva cofetarie. Nici nu stiu daca luam tort, de altfel! Mai bine luam un desert mai fistichiu, vedem noi.

Dana, ti-ai schimbat titulatura, imi place! Bravo! That's the spirit! Te pup, ce-ati mai facut?

Sa ne traiasca Anele!

LA MULTI ANI DACIANA!
Sa fii sanatoasa si tot ce doresti sa ti se indeplineasca!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Bia, draga mea, tu cand sustii teza? sa stiu cand sa tin pumnii stransi, stransi

nu stim inca unde ne mutam, dar cu siguranta va fi undeva frumos...ne conversam cu un domn profesor dintr-un oras de la malul marii (), dar deocamdata preferam sa nu ne mai incantam atata si sa mai facem planuri..vedem ce va fi!

primul an din viata copilului meu?!
R:

(cum zicea Monis, m-as descurca mai bine la un oral..sclipirea din ochii mei va va convinge cu siguranta sa-mi dati nota maxima!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

La multi ani Mozardinule drag si scump!
sa cresti mare si sanatos si sa umpli viata alor tai cu bucurii!

Beau un pahar de vin rosu in cintea ta si a mamicii tale gospodine!
si....
yuhu yuhu mancam tort, mancam tort

La multi ani Daciana! sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dzeu tot ce iti doresti (+ o fetita)

La multi ani!

Ana Lugojana
Ana Nazdravana
Anna scumpa de Elle
AnaMaria79
Lull
Cristina_ANA
va pup cu dragi si pe voi dovlecelelor si pe mamile voastre

lui Dinu Andrei (14.09)

aoleo cate Ane mai sunt de urat si eu am uitat...le pupa Dana pe toate!

si pe tine mami de Dinutz!

Nelaaa! te pup draga mea! cum sunteti? Ana , puiuta? a reinceput sa pape?

Mergi la inceput

Uka te imbratisez mami drag! am vazut toate, toate pozicile cele minunate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Mami de Dinutz, ce mai faci?
Auzi, cand incepi jobul for real?
Cum au iesit analizele puiului sau e inca devreme?
M-am gandit la voi, sa stii.

Mi-a ramas in minte si mesajul lui Alinush. Trebuie neaparat sa ii tratezi bolile (giardia si ce mai are). Inapetenta si deficitul de fier cred ca sunt consecinte. Nu sunt medic, bineinteles, insa de fiecare data cand mergeam la doctoras imi zicea: trebuie sa tratam aia si aia si aia si dupa aia o sa inceapa sa ia in greutate. Ca ma duceam ba cu Ana cu muci, ba cu tuse, ba cu ochi cat ceapa! Pentru ca organismul isi foloseste energia pentru a se lupta cu una alta in cazul in care este afectat. Restul de nutrienti este folosit pentru crestere.
Deci neaparat trateaza afectiunile si restul or sa se rezolve, o sa vezi!
Multa sanatate.

Alex, Ana avea 72 la utima masuratoare, acum 2 luni, poate mai mult. Nu cred ca acrescut ca Ileana Cosanzeana (ca nu pot sa ii zic fat frumos ). N-am mai masurat-o.
Uite, chiar ma gandeam zilele trecute ca nu ma stresez chiar deloc cu inaltimea Anei.. si tot dupa un grafic ar trebui sa ma ghidez si acolo, asa cum fac cu greutatea....
Va pup. Ce-ati mai facut?

Ioana, ai primit parola de mail?

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Mami Alinus_25 Multumesc mult de reteta de iaurt.

La multi ani pentru manechina ta!
sa-i dea Dzeu multe sanatate si sa iti aduca numai bucurii.

Cercul vicios rupe-l cu analize la sange si vizita la un dr. ff bun (eu ma chinui acum sa intru la dr. Adrian Stanciu, sa-mi interpreteze niste analize)
Pentru giardia, Selen (pe care o ) ii dadea ceva homeopat Ebruskai.

Bia teme propusa de tine e super, imi trebuie cam un an sa termin de povestit cum a fost primul an.
cel mai frumos, cel mai greu, cel mai viu, cel mai plin

au iesit analizele, avem insulina mica, mica dar glicemia e in parametrii. Ma zbat cu tel si net sa interpretez ce vad aici si ma inghesui la cozi sa intru la dr. in care am totala incredere.

Alex, noi avem 75 cm dar don't worry, si tu esti inalta, si sotz e ok, sunt convinsa ca va recupera ea. Al meu sotz a fost pitic pana in clasa a 9 cand a crescut ca din apa pana peste 180, so.... give her time.

Dana I love your signature and state of mind.

Mergi la inceput