Dovlecei in sarbatoare *190* LMA Joshua!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

JOSH

La multi ani! Sa fii sanatos si sa ai mult noroc in viata!!

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintei Ana!

DACIANA

La multi ani cu sanatate si tot ceea ce-ti doreesti!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

LA MULTI ANI JOSHUA! Sa fii sanatos, fericit si iubit!
La multi ani Daciana! Referitor la cofetaria evelyne din buzau am numai cuvinte de lauda, au preturi bune si prajiturile, torturile sunt dementiale. Noi am avut tortul si parfait de la ei la nunta, super bun si gustos. Da si au prajiturele de moori de pofta, se duce orice regim, mai ales alea micutele de mananci inca una si inca una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna.

Fetele, imi puteti spune si mie cam ce inaltime au bebeii vostri la 1 anisor? Sau mai e vreo dovlecica de doar 71-72cm la aproape 1 an?

Merci, va pup.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Alex fimiu avea 77cm acum o luna, vineri sau luni ne vedem cu pediatra pentru noua masuratoare. Acum la 1 an are 9.5 kg desi haleste bine si lapte si papa. Este foarte agitat insa si nimic nu se mai depune.
Laura te invit sa ne vezi in parculetul brancusi cu mihnea ca vrem sa-l vedem toate. Acum ca s-au marit picii slabe sanse sa mai ajungem prea departe cu ei. Azi mi se pare uratel afara eu una nu ies ca am luat frica de rosu in gat la vant puternic. Ca si reper de pe strada unde stai tu vii cu masina mergi inainte si treci de intersectia potcoava (grigorescu cu brancusi), iar parcul este micut imediat pe partea dreapta a sensului tau de mers. Ideea este ca mergi doar inainte de la tine din fata blocului dar sunt vreo 2-3 statii de troleu, acum sa ne spui daca te intelegi cu mihnea in masina putin macar.
Fetelor (laura suede, monikus si techila va multumesc pentru mesajele telefonice, mess si daca am uitat pe cineva va rog sa imi iertati neuronii obositi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

La multi ani Joshua! Sa cresti mare, sanatos, norocos si sa iti bucuri parintii!

La multi ani Daciana! Tot ce iti doresti sa ti se implineasca!

Miha esti meseriasa rau... ce tort minunat am vazut...banuiesc ca a fost si gustos!

Bia Isabela ramane cu parintii mei cat sunt eu plecata. Ca plec cu tot cu sot...el are un congres intre ale mele ...asa ca ne ducem impreuna si intr-o incercare de vacanta in doi.

Mada...Doamne ajuta sa reusesti in tot ce ti-ai propus! Ma bucur mult pentru tine!

Fetelor...eu zic ca nu e cazul sa panicam...aluminiu avem toate in noi in cantitati impresionante ptr ca pana acum 10 ani nu s-a stiut exact care e rolul Al in Alzheimer....iar industria alimentara a folosit si inca mai foloseste la greu echipamente din aluminiu. Eu una nu cred ca o sa apuc acei peste 65 de ani cand incepe sa isi faca de cap metalul asta acumulat in neuronii mei. Asa ca...din pct meu de vedere chestia de ieri a fost un reportaj de umplutura! O sa dau un search sa caut zilele astea pe baze de date gen PubMed sa vad cat la % din ce s-a spus ieri e adevarat. Ce stiu cu siguranta e ca toate produsele ptr copii (lapte praf, borcanele) au un regim strict de control si ca producatorii nu se joaca cu asta.

Hmmm...si ca dovada ca neuronii mei deja au probleme...am uitat ce vroiam sa mai zic

Revin...

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

La multi ani JOSHUA!!!

Sa fii sanatos copil drag! sa ai parte numai de bine!

Mami, tati jos palaria! mi-a placut mult de tot tortul...si cat v-ati implicat voi, amandoi!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Daciana la multi ani fericiti!!!

Dam si noi un Cico si-o savarina!
pupici pentru Ana si Anna!

Mergi la inceput

Cecilia te pup draga mea! care-i faza cu Al?! cine ce a zis? nu am fost pe faza...

Mergi la inceput

hai ca scriu mesaje scurte, asa, ca sa avem si noi ceva activitate..

Ps: nu m-o lasat DC-ul sa public imediat..cica sa astept 6o de sec intre mesaje

Mergi la inceput

Alex, eu nu am mai masurat-o de multa vreme pe Ana (nu mai sta) dar are undeva intre 73-75 cm...eu zic sa nu te ingrijorezi;

sunt curioasa cam ce lungime are acum puiul mamicii din Cluj, Thea...parca el a avut la nastere vreo 57 cm

Mergi la inceput