Dovlecei in sarbatoare *190* LMA Joshua!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multi ani tuturor care poarta numele Sf. Maria!

Pentru ieri

La multi ani Darius si Robert, Iris si Andrei! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Si pentru azi

La multi ani Maria! Sa fii sanatoasa si fericita!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Cuscra draga ,multumesc frumos!
Despre Mihnea pot sa-ti spun ca s-a simtit foarte bine in Rhodos,vremea a fost ideala si apa calda (nu ciorba ca la noi saptamanile trecute ).
In apa nu l-am bagat,ca era un pic mucios si nu vroiam sa risc .
In rest,a papat si a dormit bine,s-a imprietenit cu un copil italian mai mare ca el (3 anisori) si radea la toate fetele si femeile -mai ales blonde .
Am avut ceva probleme la aterizari,din cauza urechilor,dar bine ca am scapat.
dulce aniversata si pe mami

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Uka

Mada am simtit si eu emotiile din postarea ta sincera! Doamne ajuta sa ti se arate si tie fericirea si in dragostea unui barbat mai mare, pe langa Irinel!

Aida n-am priceput faza ca ai un stop mare in fata

Luci Alex e tot cu tzitzi, dar problema acasa e ca nu mai vrea sa doarma. Se trezeste dupa cum stii la 6, se culca dupa 10 seara si intre orele astea are un singur somn de vreo jumatate de ora...

Bia cer o amanare, ca n-apuc in somnul asta al lui de o jumatate de ora sa-mi fac tema... (si inca n-am apucat de mai mult de o luna sa intru pe mail sa vad si eu poze frumoase...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Mariutzelor si Mariorilor sa ne traiasca cu numele!

Maria si Carol Ioan multa sanatate si bucurie in viata sa aveti!

vik pai tot pe acolo prin zana este si facultatea de constructii , acum depinde ce fel de restaurant , daca a fost in Complexul Studentesc s-au ati iesit din perimetru ... Pacat ca nu ii mai stii numele.

suede multumim de urari si bine ati revenit acasa sanatosi

kemsy merci , eu deja ma distrez ca ma uit la bilete si

ralukule STOP ala mare e in mintea mea. Ca dupa ce am primit un virusache si mi-a distrus wallul sistematic desi am incercat si am dat cu toate sprayurile posibile si am incercat sa il omor si au mai venit si alte neamuri de ale lui ca pana apucam sa vad ce e-mailuri am (fara sa deschid vreunul) deja se bloca si se albea tot si nu mai puteam sa misc nimic ... asa ca acum cand cica este curatat si tratat laptopu zau ca ma gandesc de 100x inainte sa intru si drept urmare mai bine nu intru si ma milogesc la voi sa imi dati si mie pe PM linkul cu poze care il puneti pe e-mail Intelegi tu/voi? ... cred ca sunt defecta rau. Pai sa nu cunosc eu un dr. IT-ist in Timisoara care sa ma rezolve imediat de a trebuit sa il rezolv la Constanta si m-a costat de am crezut ca rup balansoarul ... , nah cam asta

Vaaaai dar ce program aveti draga mea , mai rezistati?

Erik a avut o zi oribila. Tot un marait si un plans ,nimic nu ii convenea mai mult de un minut si nici nu a dormit bine si acum doarme de 3 ore dar atat maraie in somn mititelul si am fost sa il pipai sa vad daca are febra ... , dar e ok. Sper cand se trezeste sa fie mai bine dispus si chiar daca nu mai mergem in oras macar prin imprejurimi. Asa mila imi e de el ca nu stie sa spuna si asa tare ma implora si eu nu inteleg ce vrea si drept urmare l-am indopat si azi ...

Va pupez si fug sa imi termin treaba

Mergi la inceput

Aida am priceput si am trimis link pe pm

Miha esti o mama formidabila! Ai facut chiar mai mult decat multe alte mame. Si ai stat langa el, sa-i alini necazul, nu ai iesit din camera sa-l lasi sa planga singur, fara sprijin. Sunt sigura ca a contat mult pentru el sa te simta aproape. Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Maria si Irina imi pare rau pentru evenimentele nefericite .
Mada sper sa fie bine.Iti tin pumnii!
Monica imi pare rau de perioada mai putin buna,lasa ca trece...Ne e dor de voi!
Aida multumim!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ralukule merci mult pentru link ce frumos ati petrecut voi , dar ce papushel aveti sa va traiasca si sa fie sanatos si sa va bucure inimile de fericire.
Am gasit niste poze cu niste mocutze bune de papat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hallo! am zis sa-mi beau si eu cafeluta de dupa-amiaza cu voi

Aida, U rock girl ce as fi vrut si eu la GNR, dar cum inca n-am scapat de tzitzi, no chance sa las copilu peste noapte in alta parte

Uka, superbe pozele, mai ales cele cu voi doua frumoase cu cerul ala frumos in spate nu stiu ce sa zic de stersul mailului, daca a fost intentionat e f urat din partea persoanei respective (eu zic ca lucrul cel mai corect era sa-ti zica "in fatza" daca avea ceva cu tine...), dar in acelasi timp nu cred ca din cauza UNEI persoane trebuie sa pui la inima si sa ne privezi pe toate de prezenta ta minunata si de pozutele cu Carina ca noi, restul, stii cat va iubim, nu?

mda, am inceput mesajul asta cand dormea, ,la 4, dar s-a trezit dupa 10 minute...de atunci m-am chinuit s-o adorm la loc si nici o sansa
am si uitat ce mai aveam de zis, zau....asa tare ma enervez cand face asa, ca stiu ca peste jumatate de ora incepe maraiala iar....si am pierdut si 2 ore in care puteam face treaba, mancare, etc MOR DE NERVI!!!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Mamici, nu am mai scris pe aici de 100 ani, scuzati ca dau buzna, dar efectiv abia tzin pasul cu cititul.
Ma laud/chinui/lupt cu o mana de fetitza, are doar 8,2 kg si aproape 80cm. Manechin!
Tragem de ceva timp cu bolile, am o groaza de ghimpi si de intrebari fara raspuns.
Alaptez in continuare, nu dorm noptile si e jale daca ii refuz un supt. Ne luptam cu tantrumuri groaznice si ca sa-mi puna capac, tocmai ce am citit pe babycenter.com ca exista ceva legatura intre un astfel de comportament si deficienta de fier/anemie.

Problema e ca deja s-a creat un cerc vicios: giardia(ii fura fe din intestin)-anemie-inapetenta-refuzul multor alimente cu fe- 6-7 scaune proaste pe zi-intoleranta la suplimentele cu fe.

Acum incercam sa o mai linistim la burtica cu Debridat, i-am dat noaptea trecuta Peritol pt prima oara (nu mi-a placut reactia ei, insa azi a mancat bine de tot), poate asa va dormi noaptea(am uitat sa spun ca se svarcoleste groaznic, da gaze la greu, se arcuieste), va suge mai putin noaptea si va manca mai bine ziua.

In plus are si bronsita post-restanta laringotraheobronsitei(crup) si pneumoniei de care abia am scapat. (diagnosticata gresit, primit cefalexina aiurea-era ca apa de ploaie, incompetenta medicilor, increderea mea)
Mamicile care au o idee cat de mica despre modul cum as putea sa rup cercul asta vicios, va rog sa scrieti, sunt efectiv la capatul puterilor, si fizic si psihic.

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

iulie 2010 - dovezi de iubire - Teo 33+ Doris 10+

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

La multi ani sarbatoritilor ce poarta numele Sfintei Marii, si dovleceilor ce au implinit primul an de viata! Sa aveti viata de poveste!

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

iulie 2010 - dovezi de iubire - Teo 33+ Doris 10+

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput