Dovlecei in sarbatoare *190* LMA Joshua!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi!

La mijlocul unei saptamini pline si importante pentru mine intru sa urez:

La multi ani Marii, Mariane, Marieni!

Sa imi traiasca si mie Mariutza Mamarutza!

Va las si eu o fierbinte cu mult lapte si o tarta cu piersici!

Biaz asa mi-e de drag de tine...asa de mult te apreciez pentru cuvintele tale calde! Hai bafta ca mai e un pic. Apropos de asta...poate de ajuta si Aida...eu in Timisoara stiam un restaurant langa facultatea de constructii super fain si cu pretrui modice. Dar zau daca imi aduc aminte cum ii mai spune...hmmm. Aida? Iti suna cunoscut???

Luto... eu citesc si nu am timp sa raspund dar trece luna septembrie si promit sa revin in forta!

Uka...nu am avut timp sa intru sa vad pozele Carinei...le las ca si desert (adica o sa le savurez cum trebuie) pe weekend! hai nu te mai supara, te rog eu!

Va si va doresc zile frumoase!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Neata fetelor,

LA MULTI ANI MARIILOR si celor care isi serbeaza azi onomastica !!! Multa sanatate si numai bucurii !

Va servesc cu ce va pofteste inima avand in vedere ca Maria sarbatoreste a 3-a oara intr-o luna...

La multi ani sarbatoritilor de azi !!!

Le urez si sarbatoritilor din zilele urmatoare numai bine, multa sanatate si impliniri !!! O sa lipsesc cateva zile, dar sper sa eeusesc sa recuperez. Multumim fetelor pt urari !

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Ne-am intors!!!
Mi-a fost tare dor de voi
Totul a fost miununat.
Va multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa nuntii mele,sunteti dragute ca deobicei.

Si pentru ca azi este zi mare

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE-SI ANIVERSEAZA ASTAZI ZIUA ONOMASTICA!!!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Un sincer

'' LA MULTI ANI!" CU INTARZIERE TUTUROR DOVLECEILOR CARE AU IMPLINIT UN ANISOR!!!!
SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI!!!!!

Ama nora mea draga
Raisa
Theodora
Elisa
Nicholas
Natalia
Alex & Razvan
Eric
Emma
Alexandra
Alexandru
Darius si Robert
Iris
Carol
Maria

Sper ca n-am omis pe nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

hello,

intru si eu scurt sa urez Mariutelor la multi ani

Luto si tu esti,nu? pup si Mamaruta de Vik cu drag!

Maria de Roxxy

Carol de Danutzu

Mi-am adus aminte cum a dat Roxxy cafeaua anul trecut inainte de-a pleca la spital:) Mai e un pic pana maine,m-a luat nostalgia deja.Dupa o noapte alba cu contractii,anul trecut pe 8 am facut ultimele pregatiri,ultima plimbare.A doua zi urma sa ma internez si m-am dus ca o floricica nestiind ca o sa nasc chiar in acea dupa amiaza..daca as fi stiut cred ca nu ma mai duceam de frica:D Era o vorba din popor cu gladiolele,tremurau si la mine grupa mare:)

Luto te pup,sunt confuza cu tortul dar ma tratez.Am deja prea multe nopti nedormite si ear piercing screaming all day long ca sa mai pot grupa neuronii sa ia o decizie...am colorat fondantul printre picaturi,nu am terminat inca dar sper sa termin pana maine
Lui Joshulin cred ca-i dau caninii ca nu l-am auzit tipand asa niciodata,se trezeste din orice somn-zi/noapte- si tipa dintr-o data.daca il iau in brate se zbate,da din picioare de de-abia il tin.daca il las jos,se invineteste de plans...:(( azi noapte,dupa ce-l carasem vreo cateva ore in brate l-am lasat jos si m-am pus langa el,terminata de oboseala.doamne cat a mai plans,m-am simtit ca ultimul om.a fost prima data cand l-am lasat sa planga:((( in 15 minute a adormit printre suspine,insa mie nu mi-a trecut,imi pare rau ca nu m-am dus cu el in living.si ce daca ne uitam la desene la 4 dimi? bad Mom

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Lili welcome back! Ai facut la fel ca mine cu plecatul in Ro cica sa ma relaxez Concluzia a fost ca-n bancul ala cu Rabinul care-l sfatuieste pe bietul om sa-si bage toate animalele-n casa.Dupa ce le-a scos asa de mare i s-a mai parut..Dupa ce dai de si mai greu incepi sa apreciezi greul tau de zi cu zi.hai te pup,m-am gandit la tine azi noapte sa stii cu trezirile lui Radulescu

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare !

La multi ani Maria!
Roxxy, te asteptam sa intri sa ne spui ce mai fac prichindeii tai frumosi .

La multi ani Mariilor !

Suede te ,ma bucur ca v-ati simtit bine.Stii ce urmeaza,nu?

Uka te . Ce mai face Carinuta?

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ziua buna si de la noi!
La multi ani celor care poarta acest nume frumos, Maria!!!
La multi ani dovleceilor Maria si Carol, dar si celor sarbatoriti zilele trecute!!Sa cresteti frumosi si voiosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!!

Aida
, distractie placuta la concert!!Pe GNR mi-ar fi placut si mie sa-i vad!

Noi avem aproape un anisor, care a trecut greu dar si foarte repede. Acum nu-mi vin in minte decat clipele frumoase, asa cum in fiecare dimineata uit drumurile facute noapte la Loris in camera, de n-spe mii de ori. Imi place sa vad ca mereu face ceva nou, ne surprinde cu noi gesturi, priviri, pretentii si ma rog la Doamne-Doamne Sa ne dea sanatate sa ne bucuram toata viata.

As vrea si eu parola de la mail, ca am de recuperat muuuulte poze.Multumesc

O zi buna!!

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

ziua buna fetelor,

dam si noi o cioco buna buna de casa, cu nuci sau cu alune, ca asta este...vb aricelului, e a treia aniversare a Amei in mai putin de o luna....ce ne-om face ca incepe sa ne placa "la multi ani"! azi dimineata ciulea urechile la tv cand l-a auzit....cred ca deja astepta tortul inainte de olita!

pupam si imbratisam sarbatoritii:IRIS, DARIUS ROBERT,ANDREI, MARIA, CAROL, le uram sanatate si noroc, sa fie cuminti si voiosi!
felicitari mamicilor!

luto mami, gata valizele??? nu te ingrijora, suntem in zona! cred totusi ca avem cel mai mic numar de pagini pe zi din istoria noastra!!!!

cuscra draga ai fost tare frumoasa! bine ati revenit! cum a gasit Mihnea marea? frumoasa sau prea multa apa???

mada....ce fluturasi zboara pe la tine pe acolo! super! sa fie cu noroc si mai ales dupa sufletul tau!

uka, haide ma mami, mai dezmorteste-ne si tu un pic!mi-a placut mult mult tortul Carinei, rochita, locatia, cumnata, fericita ca va fi mamica....de fotomodel nu mai zic ca se stie!de fiecare data cand o vad imi aduc aminte de primele ei poze, cele din umbrela si din masina de spalat....super! si ce reactii au starnit!

nu mai tiu minte maica ce mai doream sa zic....a da ...de vaccin..
am facut ieri si noi priorixul, nici o reactie deocamdata, Doamne ajuta, Ama nu a plans deloc, a tinut-o tati in brate si i l-au facut repede repede in manute...va intrebasem de schema de vaccinare, cum procedati, intai ror ul si apoi infanrixul penta sau cum???

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

POZE?

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Salutare !

La multi ani Maria!
Roxxy, te asteptam sa intri sa ne spui ce mai fac prichindeii tai frumosi .

La multi ani Mariilor !

Suede te ,ma bucur ca v-ati simtit bine.Stii ce urmeaza,nu?

Uka te . Ce mai face Carinuta?

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput