America (210)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Vanzarea unei proprietati de catre banca la un pret mai mic decat loan-ul acordat/datorat pt casa. Short sale e foarte frecvent si preferat de banca si de proprietarii casei in locul foreclosure care e mult mai costisitor pt ambele parti.
Casele care se vand in sort sale sunt relativ sub pretul pietei si procesul de vanzare cumparare e mai greoi si mai indelungat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Andreea, nu am fost dar am o prietena ce a fost si a zis ca e mai fain decat in celelalte insule(Mallorca, Ibiza).Tind sa o cred ca nu are la fel de multa publicitate ceea ce inseamna ca nu e presarata de englezi beti! :))

Acusor, as fi vrut sa innot dar cum nu conduc, nu pot ajunge niciunde :((

Sinzi, da, se pare ca asa ramane daca nu se intoarce.Mai are 4 zile.

Adriana 40+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Aburel, tinem pumnii pentru mama ta si ne gindim la voi

Azi am inceput si noi scoala...avem 3 "half-days" saptamina asta. Scoala noua, colegi noi...emotii.

Abia astept impresiile diseara!

Nicholas a fost ieri la doctor si i-a iesit negativ testul de strep asa ca i-a zis ca poate merge la scoala (spre semi-dezamagirea lui).

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

credeam ca numai al meu copil nu vrea la scoala dupa 3 saptamini de kindergarden....

intrebare azi am primit assessment grade ( cu figuri geometrice) are 90 %. pare bun dar parca as fi vrut mai mult... deci e bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Are cineva numarul lui Virgi din Texas?? Medicul de centrul de aici e de parere sa se duca de urgenta cu copilul la spital daca vomita!! Nu stiu cum sa dau de ea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Andreea, Virgi a spus ca de aseara fetita nu a mai avut nici un alt simptom decat febra...deci presupun ca nu a mai vomat....
Virgi daca citesti si aici, o infectie a sangelui nu este probabila (in general o fac cei care sufera operatii, si este cauzata de instrumente nesterilizate cum trebuie...)...
Mai degraba o boala a copilariei (are vaccinurile la zi??) care, din cauza antibioticelor, aparitia bubitelor este inhibata (febra mare fara tuse/muci/dureri ar fi un indiciu)

Ma surprinde ca nu i-au facut blood work...la noi in spital se fac la orice vizita la urgenta justificata (febra mare care dureaza mai mult de 3 zile, voma, ameteli....etc....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui LucasMom

Vanzarea unei proprietati de catre banca la un pret mai mic decat loan-ul acordat/datorat pt casa. Short sale e foarte frecvent si preferat de banca si de proprietarii casei in locul foreclosure care e mult mai costisitor pt ambele parti.
Casele care se vand in sort sale sunt relativ sub pretul pietei si procesul de vanzare cumparare e mai greoi si mai indelungat.

Alina, Mama to Luc 3/08

Alina, mersi frumos . Ma uitam la case aici si am vazut o multime cu short sale- pending.. Ce inseamna pending, ca sunt deja in procesul de vanzare cumparare, a platit cineva pt ea?

Virgi, sanatate multa Luanei. Si fetitzu meu a avut amigdalita si intr-adevar, e cu febra fff mare, cu pauze de respiro f scurte la temperatura, iar antibioticul a inceput sa lucreze abia dupa o zi jumate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Cred ca pending inseamna ca e in procesul de negociere cu investitorii/banca in ce conditii se vinde. Practic casa se scoate pe piata, daca apar oferte se avanseaza spre aprobare si apoi abia incepe sale-ul. Noi nu am avut experiente din astea dar finii nostri au vrut sa ia o casa care era short sale si dupa ce au facut oferta au aflat ca casa avea inca alte 16 oferte, nu stiau cat dureaza sa primeasca un raspuns; Finu' e upper management la BofA /undewritting si spunea ca unele short sales dureaza pana la 3 luni pana cand au toate conditiile aprobate de banca... din pacate...rabdare sa ai!!!
Ei au cumparat pana la urma o casa care era tot short sale dar era cu tot procesul asta terminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Mersi frumos, deci trebuie atentie cu ele..
Man, si au niste preturi dragute , bani sa fie... off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

miere, parca tu stai in Gainesville, nu?
http://www.guardian.co.uk/world/2010/sep/08/hillary-clinton-plan-to-burn-quran-disrespectful

Mergi la inceput