America (210)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ziua buna si de la noi

parintii mei au viza pe 10ani.. pot sta mai mult, decat data scrisa pe pasaport?

noi am inceput scoala pe 30aug...acum incercam sa ne acomodam cu noul program(dans ,football ,pian ,gradinita ....zile de nastere).

am vazut ceva poze ...copii frumosi,parintii tineri

un an scolar cu multe reusite si succese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Pumba nuuuuuuuuu!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Dragelor! va multumesc frumos pentru toata sustinerea voastra, am scris si la generale, m-ati ajutat foarte mult.

Nu a trecut pericolul, insa a scazut putin febra si vreau sa cred ca suntem pe drumul cel bun. E prima zi fara 40. Nu poate respira pe nas deloc, si se chinuie rau in timpul somnului, dar...sper sa scapam si de asta.

Sanzi - au incercat sa-i ia sange la prima urgenta in care am ajuns sambata, insa n-au reusit sa- i gasesca vena, au chinuit-o de nu-ti pot spune minute in sir....eu nu stiu aici care-i procedura, in korea ii luau mereu din manuta, avand in vedere ca toate antibioticile injectabile le primea in vena si mergeau din prima. Aici, au incercat din antebrat si n-au reusit. I-au facut toate testele mai putin sangele. Pe mine, ma mira ca i-au luat si sample din gat si a iesit negativ, s-au si uitat toti in gatul ei in perioada de plimbat prin urgente, si n-au vazut nimic.
Acum o studiez eu cu lanterna, si amigdalele sunt acoperite de niste cruste albe..si galbene. Astept sa-si faca antibioticul treaba, si sper sa scapam.

Anyway, avem si o veste buna. La sfarsitul lui octombrie vom fi back in Korea. Recunsoc ca n-am fost deloc happy aici, nu ne-am putut acomoda, a mai venit si asta acum..si ne-a pus capac. Am incercat, am zis initial sa ne dam un an, dar n-am rezistat. Oricum, eu o sa stau tot la voi aici ca nu exista un topic cu korea, asa ca n-o sa scapati de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

virgi- saracutabine ca a mai scazut febra.
felicitari pt vestea cea buna!
corina-mersi.

AB- multa, multa sanatate mamei tale.
ocebine- ce face bolnavioru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Virgi ma bucur ca e mai bine fetita si ca va intoarceti in Koreea! Si eu il bat la cap pe sota-miu sa incerce un gov. job sau contractor in Koreea la baza militara din Seoul :)

Eu sufar ca un caine de durere de pubic bone! Nu am mai simtit vreodata asa durere si ii spuneam lui sota-miu cat de putin ma gandesc la corpul meu in general si cat de mult il "take for granted"
In final am luat tylenol ca nu am mai putut. Ma enerveaza ca nu am nici o durere la burta, sunt complet ok, fara nici o contractie si ma pune in fund durerea asta de oase...ah astea 3 zile o sa mi se para ca 3 ani cu durerea asta...

Adriana 40+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Virgi, ma bucur ca situatia Luanei se imbunatateste. Doamne ajuta!
Blackpanterro, vrei sa spui ca in trei zile faci cezariana daca bb nu se intoarce? Daca nu mai intru, iti doresc o nastere fara probleme, un bb sanatos si refacere cat mai usoara.
Ma indeletnici si pusei poze din calatoria noastra scurta.
Incercai sa selectez asa cateva ca sa va faceti o idee cat de frumos si peaceful e pe acolo, insa nimic nu se compara cu ochiul liber. Sa fii acolo, sa tragi aer de munte in piept, sa urci crestele muntilor ... si atunci te poti bucura cu adevarat de ce iti vad ochii.
Am mers cu bicicletele, am facut hiking, am stat in jacuzzi ca putorile, ne-am plimbat cu gondola intr-o statiune de ski care te ducea dintr-un orasel in altul. Acolo am vazut case impunatoare. Lumea cea buna care locuia prin palatele alea se ducea la restaurant in oraselul de la poalele muntelui cu gondola. Nu va spun ce mirosuri de parfumuri circulau prin gondolele alea. Eram precum cutzu cu nasu' adulmecand urmele.
De azi incepui partea clinica in spital. Maine la 6:45 trebuie sa fiu pe etaj cu planul de ingrijire in manuta, plan care are numai 24 de pagini si la care am muncit vreo 5 ore.
Acum chiar pot spune ca s-a terminat vacanta.
Ah, uitasem sa pun linkul cu pozele: http://family.webshots.com/album/578551222odvwqO?start=0

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ciuf, da sunt programata luni la ceza, bebe e inca in breech.Multu mult!
Ce poze frumoase, ce locuri minunate, si voi aratati super! Si eu vreau hot tub!!

Adriana 40+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Salut!
Am revenit dupa o pauza lunuga de cateva luni.Suntem inca in perioada de acomodare aici......nici nu-mi vine sa cred ca deja suntem in state de 3 luni imediat...
Eu va citesc constant si aici si la americancele gatesc- o adevarata sursa de inspiratie.......chiar acolo de ce nu mai scrieti ?
In rest ne pregatim de gradi mergem la ymca sper sa fie ok mai ales ca Dari are un vocabular destul de limitat in english-dar se straduieste asa de tare draga de ea.
Asa...noi ne pregatim cumva sa fentam un pic iarna care am inteles ca-i f grea in Rochester si ne tot gandim sa mergem in vacanta la Disney world Florida.Perioada ar fi in decembrie de prin 15 sau daca preturile is peste posibilitati ar mai fi varianta de vacanta in mai.Acuma......imi puteti da ceva sugestii despre cazare mai ieftina, locuri de vizitat musai......amanunte din astea;).
Merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Blackpanterro - tinem pumnii stransi sa termini cu bine!

Daca aveti sansa sa va mutati in seul, nu cred c-o sa regretati vreodata. Seulul este cel mai frumos oras din lumea asta. Ai tot ce vrei acolo, iar ca viata pentru copii cred ca este total. Scolile internationale sunt foarte bune, locuri de distractie nu-ti mai spun...disney acoperit, disney pentru zilele cand nu ploua http://www.everland.com/MultiLanguage/english/ , cele mai fumoase muzee ( ultimul muzeu pe care l-am vizitat a fost cel de stiinta, daca-ti duci copilul acolo, nu trebuie sa mai mearga la orele de fizica si chimie) , cele mai frumoase parcuri, de peisaje nu-ti mai spun, ocean si munte peste tot. Cel mai sigur loc din lume, n-o sa-ti fie niciodata teama de nimic...Sistemul de sanatate..e un paradis..comparativ cu cel american....n-am stiut sa apreziec tara aia cum ar fi trebuit, pana n-am ajuns aici. Korea este mica ca intindere, in 4-5 ore o strabati de la nord la sud cu masina. Noi mergeam aproape weekend de weekend in Seul, este locul unde nu te poti plictisi niciun minut. Mi-e dor sa mai fac shopping acolo, mi-e dor de restaurantele lor, mi-e dor de tot ce au ei acolo.
Noi am cam batut asia de sud esti in lung si-n lat, insa daca vrei un zoo complet il gasesti in seul. Nici in Thai si Malay n-am vazut atatea animale cate am putut sa vad in seul.
Daca mai vrei detalii....iti mai spun. Sa cresti un bb mic in korea, e un dar...sa ai medic pentru el..la orice ora din zi si din noapte. Sa simti ca oamenii aia sunt acolo...si dau tot din ei..sa-ti faca copilul bine..si pentru o simpla raceala.

Ciuf - v-am admirat pozele. Sunteti un exemplu pentru orice familie.

Pumba -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ciuf, super vacanta, super peisaje, super familie!
Virgi pe bune ca ma faci sa imi doresc sa ma mut si eu acolo .. chiar i-am si zis sotului, si sincer nici el nu ar zice nu.. dar de la zis la facut mai greu.. dar macar o vizita asa tot as face..

Diana bine ai revenit!
chiar voiam sa intreb ce stiti de YMCA-uri.. am si eu unul fff aproape, fac 5 min de mers pe jos.. si cand o fi vremea ma gandeam ca ne-ar fi usor sa o ducem pe Andra acolo.. oricum tre sa ajung pe acolo curand sa culeg informatii..
aaa.. si am si un Kumon (asta mai incolo) tot asa la cateva minute de mers pe jos ..
ma minunez ca sunt asa aproape ca aici iti trebuie masina pt orice..
acum de ar iesi si o pasenta de un job full-time ar fi minunat.. dar pana nu iese nu am ce face..

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Mergi la inceput