America (210)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Mey, nu-i intreba p'astia de la tine de "flail" si "86" at the same time, or sa zica ca le-ai pus gind rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Care-i faza cu 86?

Mergi la inceput

Sa inchei definitiv relatiile cu cineva. In sens brutal, vine de la dimensiunile gropii (8x6). Unii asociaza cu Las Vegas, unde (cica) conduci 86 miles in afara orasului ca sa te descotorosesti de individ.

Multi insa folosesc 86 cu sensul ca "gata, l-am taiat de pe lista mea".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cu un flail bine manuit sigur 86 pe cineva si dupa aia !

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Miere...nu te-am invatat eu asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulianm

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Miere...nu te-am invatat eu asta

"Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble."

E bine de stiut daca ma mai supara sotul:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona ai grija cu spelling ul ala. Eu is patita cu simpaticul de teacher de anul trecut ca EL nu facea cu ei spelling ca a uitat sa comande cartile :(... In rest toti a 5a faceau of course. Asa ca m am pus pe comndat carti si am facut eu cu Ralu...Deci SE FACE sigur la 5 a.
Cu parcarea la scoala asta e de belea mare. 9 min fara trafic fac pe ala 40. E un rahat de teren de golf langa plus o gramada de stradute ce se infunda care fac lucrurile si mai placute :)

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

lia, iulia, saru mana pt lectia de engleza, eu stiam numai meseriile :)) acu m-am mai pus la punct.
ieri am fost la prima adunare de cub scouts, asta-mi mai lipsea, plus ca Philip imi cere insistent sa-l duc la biserica si cum ortodoxa nu-i prin zona, am zis sa-l duc la AWANA. incepe de maine seara. voi bisericiti? si daca da, unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Am uitat sa va zic ce mari sunt clasele :( 37 copii... Dar mi a zis Ralu ca era o liniste in sala ptr ca la prima ora homeroom teacher l a intrebat pe un baiat cine vorbeste aici ea sau ala dar efectiv a urlat asa ca i a linistit pe toti. I a atentionat ca la vorbit ii scoate afara din sala in secunda unu, sa mearga sa vorbeasca cu dean ul ha ha!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ramona, intreaba pe teacher de spelling. Si eu stiu ca se face intr-a 5a. Poate e prea devreme si o fi decis sa mai astepte pana ii baga "in paine".
Philip, noi nu bisericim. Avem biserica ortodocsa, dar am chestii mai interesante de facut Duminica. Si la noi toata lumea merge la biserica, eu i-am zis lu' fi-miu ca noi nu mergem si gata. L-am intrebat dc. vrea el neaparat si el cica "no, it's boring", asa ca am cazut de acord

Mergi la inceput