Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (131)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

noua ne-a iesit si al treilea dintisor,sus,de acum tot apar....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Cuvintele frumoase pot fi scurte si usor de spus, dar ecoul lor tine vreme indelungata. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

SEara buna
sa apuc sa zic si eu LML ALEX de MP, ca trece ziua

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

am uitat sa spun ca simptomele au fost aceleasi,temp corpului un pic mai ridicata,agitatia de rigoare,mi s-a parut totusi ca a iesit mai repede si mai usor(pt mine...dar cred ca ei....saracuta)

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Cuvintele frumoase pot fi scurte si usor de spus, dar ecoul lor tine vreme indelungata. "

Mergi la inceput

Bea,imi pare rau de ce se intampla cu Ivanel,sa dea Domnul sa fie totul ok,va

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Xela,daca am inteles bine faci branzica din lapte de la magazin,nu?care e pasteurizat?asa pot face si eu in uk....daca am inteles gresit sa ma atentionezi please...

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

noua ne-a iesit si al treilea dintisor,sus,de acum tot apar....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

waw felicitari !

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

stii cum lucia, intr-un fel sau altul toate se rezolva. noi sa fim sanatosi sa putem sa le rezolvam. uite desi David va mai avea nevoie de inca o operatie pe inima, dupa ce am trecut prin ce am trecut nu mai vad chiar asa de rau treaba asta. Adica am trecut noi prin mai grele, asa ca sunt convinsa ca vom trece cu bine si peste asta.

Lali de David luptatorul nostru
multe pt voi parintii lui David,sa va ajute Dumnezeu,noi suntem aici,langa tine,daca simti nevoia sa vorbesti cu noi....pupici la David-lumina vietii tale

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Bea,sper sa fie Ivan bine orice ar fi,sa treaca repede

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

multumim de complimente

haircut - in cismigiu este. cand mergeti acolo neaparat sa luati niste painica cu voi sa le dati de mancare la porumbei.

dulcineea
- am uitat sa iti spun ca mazarea era congelata si cumparata. acum parearile sunt impartite ofc si cu mazarea. in cartea pe care a retrimis-o lorex pe mail se sugera sa nu se dea mazare la bebei. in alte parti spuneau ca e ok ... no comment. varza mi se pare totusi prea mult ptr ei, dar asta e doar parerae mea. s-ar putea sa ai placuta surpriza sa-i placa si sa nu aiba probleme cu burtica, nu stiu ...

ms mult Si eu m-am gandit sa-i dau numai zeama deocamdata (de la supica de varza),eventual legumele din ea,pasate Ca el mi-a facut figuri(dureri de burtica)de la o amarata de pastaie,un sfert de fapt

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

In afara de JIji,a mai papat vreun pufulete peste ? si de care e indicat ? nu stiu cum sa prepar pt el peste tb sa ma documentez
Avand in vedere ca la noi se tot raceste vremea,cat timp e indicat sa-l tin pe bebe afara ,acum ? nu l-as priva de aer dar nici sa-l tin excesiv Ii ingheata manutele si fatuca

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput