Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (131)
Raspunsuri - Pagina 13
haircut spune:
Bravo, Bobita!!!!De-acum cica poti s-o pui in premergator si s-o sustii in picioare, e pregatita
Multumim de aprecieri Lorex si Xela
Xela, imi pare rau de ziua de azi, las ca se invata incetisor.ceilalti copii cum erau?atmosfera era ok sau toti suparati? Multumesc pentru lamurirea cu Cismigiu
Nic0le, multumesc ca mi-ai zis de ceaiul cu bicarbonat
Alexuzzza, spor la treaba si Yannis linistit
Lorex, noi avem vreo 3-4 lingurite si mereu am macar 2 la o masa.uneori piureul e mai bun din alta lingurita
de Maia
tomaca spune:
Astazi mai am si eu o bucurie. Dupa 3 luni de tratament, la control, mi-au iesit analizele normale. Ufffff.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
ana_g spune:
lorex..........bobiza ! al meu nici in fund nu sta singur. crede ca ma-sa o sa fie toata viata langa el...
bea, muuulta rabdare, calm si curaj! o sa fie bine! sanatate puiului! dar starea lui generala care e? e pleoshtit sau e cum?
alexutzzza, da-l incolo de recuperat, avem timp la pensie, vorba lui cris.d parca. noi tot astea suntem, nu s-au petrecut treburi spectaculoase in general (doar ca bobitza aproape merge....). inteleg ce inseamna copil care nu vrea sa stea singur. la tarc te-ai gandit?
dandanag....no comment......eu insa sunt fraiera, probabil nu i-as fi zis nimic.....m-am intalnit cu o prietena de-a mea cu care ma vad cam o data pe an, ca sta in alt oras si a inceput sa-l pupe pe asta mic, numai in fund nu a ajuns....si nu am avut curaj sa-i spun sa nu-l pupe pe FATA....in fine.....
mama unui pui...Stefan
alexutzzza spune:
de o ora ma chinui sa micsorez si sa pun poze! Am reusit!
Ma duc la gatit si promit sa revin!
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
ana_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza de o ora ma chinui sa micsorez si sa pun poze! Am reusit! Ma duc la gatit si promit sa revin! de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
doamne...ce frumosi sunteti!!! ce poze frumoase...si inca mai am de vazut....palariutaz din aia de la zara are si fi-miu
mama unui pui...Stefan
alexutzzza spune:
Lorex eu nu o invidiez pe Al3csa ptr somnul lui Yannis, dar pe tine da e extraordinara bobitza ta! si e si printre cele mai micutze! Yannis nici vorba sa se ridice singur , el plange dupa mine si daca se rostogoleste ca a il intorc . Vrea sa stea numa in picioare dar numai daca il pun eu, singur nu se ridica.
Xela si eu si eu! la TV cu noi ca si eu fac moarte de om cu babele astea bagacioase sau oricine ar fi de sar cu sfaturi sa-ti zica una alta de copilul tau. De gura-s tare bune dar sa-ti tina vreuna usa deschisa sa intri intr-un magazin nu-s in stare!
de Yannis
alexutzzza spune:
Haircut merci de urare, chiar am avut super spor la calcat!
ana merci de complimente. Sper numa ca nu am depasit mega atribuiti ca nu mai stiu unde sa ma uit sa verific.
Fetele v-ati vazut joi pana la urma?
de Yannis
Beatrice1982 spune:
multumesc mult pentru raspunsuri si sfaturi.....
sper sa fie ok...........
problema e ca nu e doar kk imprastiat., k e ca si apa, si e si mucus, si are si sange.............avea cel putin.............ultima data..............cred ca in ultimele 24 de ore a fc kk de cel putin 20 de ori..............
i-am dat apa fortat, i-am dat medicamentere............
poi de acolo incolo rog pe DD sa nu fie mai grav sa i se opreasca..............
a fc la 1 kk destul de normal......ca si consistenta...........apoi pe la 5 si inca odata pe la 6....asta era cam negru..si cam moale.........
a papat orez.....si cereale fara lapte cu orez si roscoave
si cam atat
nush ce sa ii dau pe seara
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
haircut spune:
Alexutzza, sunteti tare, tare frumosi Yannis a crescut, tu arati super, locurile alea-s de vis foarte faine pozele
Eu am fost la dentists-a lasat cu anestezie si o sa mai fac una joi ca n-am putut suporta durerea nu alaptez 8 ore, oricum Maia nu prea s-a mai trezit pana in 5,30 sa pape, sper sa fie la fel si noaptea asta.Se pare ca lipsa totala a lactatelor din alimentatia mea isi spune cuvantul, 2 masele rupte pana acum...
de Maia
larisel spune:
Musafiri, bagaje tati (plecat acasa la Cta pt un curs de 2 saptamani ), fete din ce in ce mai neastamparate si mai greu de multzumit...si multe alte motive de neintrat pe forum... Asha ca deocamdata sunt nerecuperata... Dar tzineam sa va saluuut...
din 09.12.2009 mami de gemanutze
AMR 3 (+11)