Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

multumim de complimente dragelor
btz, am patit si eu asa o data cand il alaptam noaptea si am atipit si cand m-am trezit ii alunecase o perna mica pe cap...tare m-am speriat si eu, si de atunci sunt foarte atenta, Doamne fereste ce se poate intampla.
michelle, aparatorile si girafa albastra sunt de la ikea, restul jucariilor le-a primit juniorul.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Sunt f frumoase toate oricum, ilinca.

Oare pana la ce varsta poate sta in balansoar? Varsta recomandata : 0 luni pana la 9 kg.

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Melodiile cu delfinasi fac minuni.. A mancat copilul meu acum 3 ore, de atunci stam cu muzicile in continuuuuuuuu, bebelu sta in fisher, ba doarme, ba se uita, mai povestim... Deci nu pot sa cred ce linistit e... Eu am facut un pic de curat rapid, el sta si se uita... Cred ca are legatura si cu botezul... La botez s-a marait un pic la inceput, ca il tinea nasa in brate, pe spate, si lui nu prea ii place pozitia asta de orizontala, ar sta numai la verticala. Cum a inceput parintele Crezul, s-a linistit. Si de atunci, nici mar nu a zis la botez... Eu in schimb sunt muuuuult mai relaxata, si am impresia ca il cunosc atat de bine, stiu cand se maraie de ce se maraie, stiu inainte de a se trezi ca urmeaza sa se trezeasca... Ce mai, e puiul meu... Stiu cum ii place sa fie tinut, ce vrea sa facem. Poate de aia nici nu mai plange si e asa cuminte. Si azi noapte a dormit bine, s-a trezit dupa 4 ore, a papat in 10 minute, si somn din nou, inca 3 ore legate... M-am odihnit si eu...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

bravo crispro, vezi ca usor usor e mai bine?

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

ziua buna fetelor !
de 2 zile iesim afara fara supozitor si nici colicii aia nu ne mai chinuie,poate am scapat k tare ne au mai mancat ficatii. bebelina papa tzitzi 40 de min si apoi completare si doarme cate 3 ore,timp in care pot sa fac si eu treaba.
fetelor,vreau si eu melodiile cu delfinasi...

mami fericita de ariana ! 06.08.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

de 2 zile ma apuca somnul knd doarme ea pe la 5 si nu e bine pt mine...noaptea stau cucuvea la tv.
acum 2 nopti am vazut un serial la 12 noaptea,la 2 dim l am vazut in reluare k nu aveam la ce sa ma uit si am stat cu ochii beliti pana la 3. la masa de 1 noaptea bebelina m a gasit fresh
culmea e k ieri eram super fresh iar,de parca dormisem toata noaptea.in schimb azi dim la 6 knd s a trezit sa pape...mami era un zombie pe 2 picioare si papa la urma saracul tati care pleca la munk a adormit o...ce m as face fara el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubster

fetelor,vreau si eu melodiile cu delfinasi...

http://www.trilulilu.ro/Balak/637276195b46e4
http://www.trilulilu.ro/Balak/d08c6d46ed12aa

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fac capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ziua buna si de la noi!

am lipsit motivat ...colici...si nu mai zic nimic mai mult!

de doua zile ma chinui sa deschid calculatorul si nu am reusit!

...am vrut doar sa va salut si sper sa pot recupera capitoul din urma!

V-am simtit lipsa!

Daca va semana cu vlad doua saptamani de acum in colo ma vad sfintii de la colici asa a fost la vlad faza acuta de la 6 la 8s!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol Nou

Mergi la inceput