Prietene la bine si la greu - 49
Raspunsuri - Pagina 3
lili_a spune:
Buna seara!
Shtephy ce bine-mi pare ca ai mai venit pe aici!
Si ma bucur si cind vad fete care ne citesc dar scriu rar, cum sint cosmynik si alexa
lumi incearca sa te linistesti, nu pateste Annabelle nimic imediat iar luni faci cum a zis Dia, te duci la copro si vezi exact
Ancutza bine ca ai rezolvat conflictul cu sotul, pupa Sabinuta bolnavioara din partea mea
Monis tare Santi ca s-a descurcat fara tine, nu te simti asa... pierduta? Zi merci ca n-am venit la intilniri, cred ca fie-mea are eritem infectios/boala obrajilor palmuiti pt ca are aspectul specific al falcutelor + iritatie pe un piciorus. O sa-i fac luni anticorpii la parvovirus si aflu cu siguranta.Many nu ma injura ca nu stiu de unde o are, dar stai cu ochii pe Vlad
Vestea buna este ca puiu-mamii m-a pupat ieri, era sa lesin de emotie.
Ma duc sa ma culc, ca acu se scoala urlind
NB
monis5 spune:
maine dimineata gasim tort de la Tudor by Flavours corect? sper ca au avut party fain .
plec si eu spre pat, ca-s rupta. azi dimineata la cand faceam cafea pt voi, da, eram la o 'tzitzi' mica (10 minute a durat) si cum am inca laptopul in camera piticului, mai apas cate o tasta cand alapez. dar asta doar seara ca ziua se smulge la propriu din bratele mele ca sa apese pe taste . cred ca in curand il voi desfiinta, desi cand ma asez la el, imi amintesc de orele de alaptare de la inceput..... cand atarnam de forum cu orele si piticul de mine....
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
ionelamaria spune:
Intrebare de matza curioasa: cand isi pierde laptele matern din consistenta/proprietati? In principiu, stiu ca dupa 6-9 luni nu mai asigura copilului tot ce are nevoie. Eu ma intreb daca isi modifica proprietatile laptele fata de perioada 6-9 luni.... si cam cand
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
DianaR spune:
Ionela, laptele matern nu-si pierde propietatile/consistenta ci evolueaza odata cu copilul, creste cu el. Nu degeaba recomanda OMS (organizatia mondiala a sanatoatii) alaptatul pana la 3 ani!Tzitzi ii da puiului exact cat lapte e nevoie si de cea mai buna calitate. Nu-si are nici o justificare suplimentarea cu LP sau LV. Uita-te citeste si aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155445
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Ionela, laptele matern nu-si pierde propietatile/consistenta ci evolueaza odata cu copilul, creste cu el. Nu degeaba recomanda OMS (organizatia mondiala a sanatoatii) alaptatul pana la 3 ani!Tzitzi ii da puiului exact cat lapte e nevoie si de cea mai buna calitate. Nu-si are nici o justificare suplimentarea cu LP sau LV. Uita-te citeste si aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155445 Diana cu Vlad (16.05.04) & Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) |
Saru-mana, cam la acest raspuns ma asteptam... Nu ma gandeam sa oprim alaptatul... consider ca e prea devreme pentru amandoi... Pur si simplu voiam ceva argumente pentreu binevoitorii care se vor starni pe noi in cel mai scurt timp... ca deja am capul varza de intrebarile de tipul"da tu cat mai alaptezi?" si de fetele lungi cand raspund zambind: "asta va fi prima decizie serioasa si importanta pe care o va lua Mihnea"
Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
Ancutza_Bro spune:
mai fetelor, ce ma fac eu cu Sabina? are temperatura 40
spuneti-mi si mie niste metode sa o ajut sa-i scada temperatura...i-am facut baita calduta si impachetari cu prosop ud...ce sa-i mai fac?
medicamentele i le dau in continuare...simt ca o iau razna
si am si o intrebare, s-ar putea sa para stupida, dar ma risc...se poate sa-i fi cauzat eu starea asta? am plans in ultimele 2 zile cam mult...cred ca mai bine de 6 ore in total...am si alaptat-o intre timp...e posibil sa fiu eu de vina????
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro mai fetelor, ce ma fac eu cu Sabina? are temperatura 40 spuneti-mi si mie niste metode sa o ajut sa-i scada temperatura...i-am facut baita calduta si impachetari cu prosop ud...ce sa-i mai fac? medicamentele i le dau in continuare...simt ca o iau razna si am si o intrebare, s-ar putea sa para stupida, dar ma risc...se poate sa-i fi cauzat eu starea asta? am plans in ultimele 2 zile cam mult...cred ca mai bine de 6 ore in total...am si alaptat-o intre timp...e posibil sa fiu eu de vina???? _ Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009) Comoara mea |
1. nu e vina ta.
2. poti incerca jumatate de supozitor de nurofen
3. poate cea mai buna idee e sa mergi la camera de garda la spital... decat convulsii ( doamne fereste0 mai bine o zi la spital
Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
Ancutza_Bro spune:
Ionela merci frumos de raspuns ...nu am supozitoare de nurofen in casa...i-am dat nurofen sirop la 8 ore, supozitoare cu paracetamol si supozitoare novocalmin (alternate) si amoxicilina (toate la prescriptia medicului)
ea acum doarme si parca nu mai frige chiar asa rau...adica are mainile si picioarele reci dar la capusor tot arde...ii tin mereu un prosop ud pe frunte...i-am luat temperatura si are 39...a mai scazut cu un grad...offf offf
_
Comoara mea
ionelamaria spune:
ancutzo, daca a scazut e bine, dar fii atenta ca peste 3-4 ore poate incepe iar sa creasca... poate aveti o farmacie cu program si peste noapte... si da, cam tre sa faci noapte alba... mereu prosopel si sub observatie... Mihnea era mai somnoros cand avea febra... imi faceam griji sa-l fvad asa repede epuizat,... dar asta era normalitatea la el... sosetele schimbate la 15 minute... si sa aveti o noapte cat de usoatra se poate. Daca iei supozitoare din astea.... sa stii ca sunt pt copii de 2 ani... sau asa... si trebuie taiate pe lungime cu un cutit cald. Nu da unul intreg ca e prea mult pt piticii nostri... dar jumatate e ok
Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui ionelamaria ancutzo, daca a scazut e bine, dar fii atenta ca peste 3-4 ore poate incepe iar sa creasca... poate aveti o farmacie cu program si peste noapte... si da, cam tre sa faci noapte alba... mereu prosopel si sub observatie... Mihnea era mai somnoros cand avea febra... imi faceam griji sa-l fvad asa repede epuizat,... dar asta era normalitatea la el... sosetele schimbate la 15 minute... si sa aveti o noapte cat de usoatra se poate. Daca iei supozitoare din astea.... sa stii ca sunt pt copii de 2 ani... sau asa... si trebuie taiate pe lungime cu un cutit cald. Nu da unul intreg ca e prea mult pt piticii nostri... dar jumatate e ok Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
aaa, novocalminul il dau in jumatate,mi-a spus asta dct.... cat despre somnolenta, nu-mi zi...mi-e groaza cand o vad asa moale si adormita toata ziua...pupici si noapte buna
_
Comoara mea