Prietene la bine si la greu - 49

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Floricik, ma bucur ca e bine zburlita, poate bagam si noi un IOR intr-o seara, ce zici? felicitari pt dintoq no 8

Abia astept ca de cand tot zic ca ne vedem. Noi de luni pana duminica suntem la Sinaia dar apoi sper sa reusim.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

ah, am uitat
poate te intalnesti cu Shtephy, ca zicea ca se duce la Sinaia

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

HELP!!!Spunea una dintre mamici ca a avut bebe viermisori...cine??? Vreau si eu sa stiu cum aratau....

Annabelle a avut ieri un scaun mai moale(chiar diareic,as spune),normal ca si culoare,dar plin de niste firisoare mici,negre...unele mai mici,altele mai mari( sa zicem intre 5-6mm si 3-4 cm),aratau ca niste fire de ata neagra.
Nu e prima oara cand face asa,a mai facut pe la 6 luni cred...As vrea sa stiu daca sunt resturi alimentare nedigerate(cum ni s-a spus atunci),sau e posibil sa fie viermisori.... Poate asta o fi cauza refuzului mancarii,nu mai stiu ce sa cred....(astazi a plans si mama,dupa 40 de minute de incercat sa o faca sa ia biberonul)
Ca simptome....lipsa poftei de mancare,stomac deranjat(scoate niste sunete de zici ca nu a mancat o saptamana) si eructeaza mai rau decat un barbat,dupa bere.... Este mai morocanoasa si plangacioasa decat inainte...Altceva nu am observat.

Diana,daca esti prin zona si ai timp,as aprecia enorm si parerea ta.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Dankutza, pentru invelit eu o sa folosesc sac de dormit. Asa am facut aproape mereu, am avut sac gros pt iarna si apoi unul mai subtire pt primavara. Cand a fost mai cald, am folosit unul facut doar din cearceaf. Pe asta il folosesc si acum, ca parca nu mai e de dormit neacoperit.

Monis, in 2 sunt inca-n tara si m-as baga la challenge-ul cu alaptarea. Oare daca sunt acolo si Ana refuza sa manance preocupata fiind de vanzoleala, se pune?

Smaranditza, spor la treaba cu tradusul pt cuptorul de legume. Eu sunt f incantata ca il putem cumpara la anul din Ro. Il pusesem deja pe lista de shopping pt un eventual drum in Bg.
Pt curatat patut de voiaj, eu am luat Toy Sanitizer de la Bentley Organic si cu asta intentionez sa il curat.

La multi ani fericiti si de acum incolo, dana! Si la multe lunite si fulgsorii aniversati!

Ancutza, ma bucur ca te-ai impacat cu sotul. Si Sabinutzei sanatate, sa se faca bine repede-repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Nu mai termin de recuperat in seara asta, mi-e prea somn.
Noapte buna! Si fulgusori cumintei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

eu sunt la recuperari dar pazea ca vin!

Lumi cumva i-ai dat fetii sa pape quinoa? Am vazut si eu ceva asemanator cu ce descrii tu, dupa mesele cu quinoa, de la acele firisoare pe care le are fiecare boaba din cereala minune....
Ma gandesc ca mai sunt si alte fructe fibroase care pot da asa ceva, mai ales ca Annabelle papa bucatele si sigur se digera mai greu

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Seara buna

A rasarit soarele azi de 2 ori? Nu???!!!??! Pai noi am fost la soacra-mea.... deci avea moitive intemeiate.
Avea soptul drum la ea sa-i lase ceva ( chestie de stat cateva minute acolo) si am spus ca acum e perfect de mers.... stat putin e bine... acceptabil... si sa nu fiu eu "cea mai adracului". Am plecat cu o stare de bine spre ea.... asa ca nu a reusit sa ma enerveze cat sa vin neagra de furie acasa.
Oricum.... sa va imnpartasesc si voie din experienta mea: "mama, sa tai o pana sio sa i-o sufli printre picioare, sa mearga repede copilul", "" acu pun sa fac o oala de bors sa-i dai o lingura cand da in clocot, sa vorbeasca repede" ,"eu n-am vazut asa ceva, sa nu dai copilului sa guste din ce e pe masa... pruna cum i-ai dat? Da-i si niste friptura ( a se citi friptura uscata de pasare, facuta doar in ulei) si niste salata de vinete ca are maioneza cu oua de casa, proaspete"
Tare?!?!?!?!! Asta e doar mostra, pentru varianta full astept comanda
lansez "prajiturica"si revin ca am zarit fete dragi dar scumpe la vedere

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Lumi, am mai vazut scaune dinastea de la banana nepasata, cu asa-zisi viermisori. Ca sa stai linistita mergeti luni la un laborator cu probe pentru coproparazitologic si coprocultura. Recipiente gasiti maine prin farmacii si luni dimineata mergeti direct cu produsul recoltat.

pupilici la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dozz nu se pune , dar eu as paria pe Ana

Lylyana a fost cam fain drept sa zic. Iar faptul ca nu m-a sunat bunica-sa cu "hai acasa ca plange rau" cum a facut la concertul cu Cranberries a fost si mai fain . Am copil mare care sta si fara mine

Floricik felicitari pt dintoc! A adormit Zburly?

Lili maica, tot depresata esti? Hai sa ne vedem sa mai batem din gura, ca-n societate iti mai trec gandurile negre ( intreab-o pe Dozz). Pupam tare
{n-ai zis ce calci, sper ca ai calcat necazurile in picioare!)

Tina ia-l incet pe Geo, ca el e baiat de comitet si-si va reveni curand cu mancarea. Spor la culcatul in

Ancutza abia astept de casa noua, sa anunti sa facem party . Cum a racit Sabinutza? S-a facut si la voi prea brusc frig?... sa scapati iute.

Laura hai fruntea sus, ca mai aveti putin si faci si tu petrecere de casa noua. Si spune-i lu' Zmau ca-l invitam si pe el

Lavinia ma bucur de vestea buna, long time no see la tine. Fie sa fie prima dintr-un lung sir!

Stephy ce bine ca ne-ai scris cateva vorba. Distractie placuta la casuta draga din Sinaia

Dana.n multi ani fericiti impreuna

nu mai stiu, cam atat am avut de comentat

a, deci la evenimentul cu am fi 4: Dozz, Coquelicot, Lylyana si eu (sper sa nu am vreo treaba la ora aia ca pe 3 e ziua lui tati de Santiago)...

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

monis, daca retin corect faza cu asteptatul sa se trezeasca iuli a mai fost... si deci, nu e prima oara cand ti-o face

smara, ciudata e magaoaia aia. Oare nu merge sa-i spui pur si simplu"magaoaie"? GLUMESC! chiar n-am idee de un nume potrivit

lumi, multumim de cuvintele frumoase

Dymomo, cuvintele fura spuse intre 4 ochi... dar e mununat sa te si citesc

Dana

shtephy, tare ne-ai lipsit. Si nerecuperata, intra macar sa ne spui ce faceti daca nu ai timp sa citesti

lavi deci sunt si lucruri bune pe strada ta

Ancutzopupam sabinuta bolnavioara... Parca algocalminul ala nu era asa bun... dar nu ma mai bag la sfaturi medicale.... ca am gafat prea urat...
Cu sotul... bine ca a mai trecut...
Cum spune si Tina, si noi tot la roseola am avut febra asa mare... si tot rosu in gat a fost diagnosticul... dar poate la voi chiar e... si o fi si cazul de antibiotic

liucuricipupicim mamica ingrijorata din cauza banilor. Acusica trece criza si ne revenim cu totii ( tare e relativ acest acusica in romania.. sper sa nu insemne inca 15-20 de ani)

monisfain ca ati fost la petrecere si probabil ca esti mai odihnita acum... (sau deja dormi.... ca eu tot recuperez si nu citesc ce se scrie in timp real)

Floriciknumarul 8? moaaama ! ce fata harnica! Ma bucur ca trece fundicul zburlitei

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

gata, m-am recuperat... sper ca nu mi-a scapat nimic.
Va pup pe toate si ma bag la UN SOMN... ca nu vad pe nimeni sa dea ceva de baut.... eu rontai pufarini... ma ajuta careva???

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput