Prietene la bine si la greu - 49
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Ptr. maine as vrea si eu in H, dar nu promit nimic, azi a dormit pana la 11,15 si masa de fructe a durat pana la 12.
A cam inceput sa fie jale si la noi cu mancatul si eu tin de sutele alea de grame luate in 2 luni cu dintii. Vreau nu vreau zilnc merg in parc ptr. a da o masa, acolo riposteaza cel mai mult.
Lumi de cate ori suceste Vlad capul in semn ca nu mai vrea la tine ma gandesc ca de prea mult timp dureaza la voi
Coque gata bagajele?
Lavi, Simina, Gabitza , Ancutza, Ali si daca mai sunt alte mamici si fulgusori suparati inca o
Monis mai esti cu ajutoare?
Lyly un mic ptr. Alex si unul apasat ptr. mami.
Andre de ce ai disparut sau ai scris si eu nu am fost atenta? Chiara cum mai este?
Shtephy multi
Ar mai fi multe de spus insa nu mai sunt in stare, sper ca maine sa fiu mai activa.
Dar de Mami_ilinca ce se stie?
Madam K ?
Gata
NB
mami de Vlad (29.10.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
laviniablaga spune:
Buna dimineata!!
Azi nu mai gresesc!
[center]
LA MULTI ANI MARIILOR!
Dar si tuturor fulgusorilor sarbatoriti!/center]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
Neata! Mariilor/Marinilor
Bubu Remus si Matei
Raluci si Ralu, nu va aduceti luniversatii in parc?
Lili, azi nu pot sta mai mult de 1, mergem sa sarbatorim Mariile, data viitoare stau mai mult Sa va traiasca Mariuca!
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion Neata! ![]() ![]() ![]() ![]() Raluci si Ralu, nu va aduceti luniversatii in parc? ![]() Lili, azi nu pot sta mai mult de 1, mergem sa sarbatorim Mariile, data viitoare stau mai mult ![]() Lili, mami de ![]() poz(n)e |
sarumana pt ambele urari
![](japonez.gif)
poftiti la un platou rece, struguri, suc de portocale, cafea cu aroma de migdale
![](pupic.gif)
nu bagam parc azi, avem cumparaturi
by Raluca, full time mother for Remus Andrei
![](bubumica.gif)
![](majoreta.gif)
laurairina13 spune:
Neatza!
Intru sa zic ca is prin zona, da dusa cu capu si pluta Motivu:am acusi 3 saptamani de cand am lasat dulciurile si painita, fac gimnastica 5 zile pe saptamana cate 50min, si nu se vede nik
, vro juma de kil, da pe ala il pusesem in plus in vara asta..
Vine toamna si eu tot in haine de bortoasa incap, nu reusesc nicicum sa dau de pe burta suncile sa ma incapa si pe mine zecile de pantaloni si blugi care le am prin casa. Si m-a apucat disperarea
.. Stiu din primavara ca nu gasesc sa imi cumpar niste pantaloni pt masura mea decat din astia cu talia sub tatze ca pt mamaie
, ca restu is prea stramti si cu talia de un dejt'
si imi revarsa suncile pe afara. Chiar de as gasi sunt pe ultimul loc pe lista de cumparaturi din lipsa de bani, ne-a terminat cu totul apartamentu ala
..
Cam asta e scuza mea..Nu vreti sa ma vedeti ce nervi pe mine..
Un cra-cra scurt, si eu ca si Monis, a descoperit de ieri matza mea ca poate sa se ridice in picioare pe langa pat sau scaune, si e numai dupa mine, de stau la calculator se miorlaie pe langa scaun sa o iau in brate, se ridica in picioare si inevitabil tre sa o iau, de stau la masa si mananc, vine si se prinde de picioarele mele si hopa sus in 2 labutze
, si iarasi tre sa o bag in seama..Si tot asa..a devenit umbra mea 24 din 24.
Din ciclu cu ce se mai mira lumea, si noi ne incadram la faza''cum nu doarme toata noaptea???cum mananca la 3 ore tatzi noaptea??? Uite ce s-a tras la fata!! Da de ce ii dai apa si nu ii dai ceai? Da de ce nu ii pui painita in iaurtel? Da de ce nu ii dai mere cu biscuiti? De ce nu ii scoti tattzi de peste noapte ca asa ai invatat-o si e vina ta..nu ai ce sa ii mai faci..''
Am in familie si nepotica care e mai mica cu 4 luni fata de Amalia, si asta mica are la 6luni 8.2kg, a mea are 8.6kg la 10 luni, va dati seama ce gura e pe neamuri.. 'Ca uite a lu cumnata cum e si uite a ta...ca poate ii e foame mama si tu nu ii dai mai mult sa manance..'
Sa mai continui????..............
Cam asta despre noi.
M-am bucurat tare mult sa aud de Ana mica a lui Dozz ca a scapat de hamuri, Dankutza lasa piticii in imparatia lor, o sa sada frumos in fund si Pinky a ta-daca tot te roade si te roade fa o programare la nenea Jianu ala, si vezi ce repede o sa iti fugareasca el piticii. Andre sper sa supravietuiesti celor doo doamne senioare
, Monis ai reusit sa gasesti chirie pt ai tai sa stea mai mult prin Bucale?
Si vreau si eu pozici cu Alexa, mai bine zis burtica de Alexa
..
Cam atata is in stare..nu ma certati prea rau ca nu am chef de nik..si eu cu ale mele probleme existentiale.
Sa mai zic una si ma duc: ieri as fi vrut o supernanni de aia cu mine, hraneam cupila, ea dadea haotic din maini si picioare, o distra teribil sa isi bage mana in lingurita cu mancare, eu pe un ton sever si suparat ii spuneam clar si calm' Amalia hai sa papam, nu se baga manuta in lingurita, uite te murdaresti toata, nu papi nimic, si mami se supara' Si ea???? Baai imi radea fix in fata, pe cat eram eu de suparata si serioasa pe atat se distra ea de mine , si se ranjea si se stramba la mine. Nu va spun ce m-a intristat faza asta, ea daca la 10 luni imi face figuri din astea..Apai mai incolo se tranteste cu curu de pamant pe afara ca vrea una si alta
Am incercat sa fac cum zicea Raluci, sa intorc privirea de la ea, sa nu ma mai uit la ea cat ii dau sa manance, poate pe urma o doare ca nu mai are contactul vizual..Ti-ai gasit Ce ma fac eu cu ea???Ii cer prea mult la varsta asta??Eu zic ca nu, caci ieri cand faceam fata serioasa la ea si ii tot spuneam ca mami e suparata daca amalia face mofturi, se uita la mine lung, statea o clipa seriosa-deci intelegea din tonul vocii ca nu ne jucam, pe urma dupa o secunda incepea sa se hlizeasca si sa rada la mine, sa faca mutre mutre ca sa scape de mustruluiala. Uoff...Nu vreau sa cresc o alintata..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
raluci_b spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Neatza! Am incercat sa fac cum zicea Raluci, sa intorc privirea de la ea, sa nu ma mai uit la ea cat ii dau sa manance, poate pe urma o doare ca nu mai are contactul vizual..Ti-ai gasit ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma bucur ca ai scris, iar de sunci cum zici tu ai sa scapi pana la urma, dereglarile astea vin si pe fond nervos stii doar
![](floare.gif)
eu zic ca ceri prea mult de la Ami mica, sunt totusi mici, nu o sa fie alintata ai sa vezi, eu de ex daca-l vad ca face fitze la masa imi da peste mana bla bla, il dau jos si larevedere papa si ma si retrag din camera sa nu ma mai vada, ma rog la mine se poate ca e masamare cu el, il mai las o juma de ora si il pun in scaun si papa cumintel, s-a intamplat asta de cateva ori. Insa eu zic ca e devreme sa stie ei ca la masa nu ne jucam si mai ales nu dam peste mana, trebuie rabdare si sa repetam cu ei aceleasi chestii in fiecare zi de cate ori putem
va pup
![](pupic.gif)
![](bubumica.gif)
![](majoreta.gif)
raluci_b spune:
Liloasa fi-ta este un deliciu, scuze ca am ratat filmuletzul exact asa face si Bucu dar cu scaunul lui de papa.
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
raluci_b spune:
pt ca la 9 luni nu am facut bilant permiteti-mi sa-l fac acum la 10 luni:
- zice, mama, tata, baba, lala, nana, nani - fara sa aiba legatura cu ceva, le zice asa in bebeluseasca lui
- busileste cat e ziua de lunga, a uitat sa se tarasca pe burta o face doar cand ajunge la masuta si vede ca nu poate sa treaca si se taraie pe burta, se tine de tot ce poate si vrea numa in picioare
- stie de cucu bau, lasa capul intr-o parte si se uita la mainile mele ca sa-mi acopar fata
- mananca cu placere mai orice, in schimb daca ii dau bucatele in mana nu le duce la gura, dar jucariile toate in gura
- daca urc la etaj vine la capul scarilor si face scandal si cand apar se pune pe ras
- a ramas la 4 dinti
- de 4 zile face de 2-3 ori pe zi pipi la olitza
nu mai zic ca iese singur afara se joaca la nisip face castele ca astea deja le stiti
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
broscuta_80 spune:
Intru cu scuzoaiele de rigoare pentru fulgusorii aniversati ieri si pentru cei de azi:
Remus de mamix Raluci
Matei de mamix Ralu_seby
Laura de mamix Padi - mai stiti ceva de ele?
Si de asemenea Mariilor
de pretutindeni
Lumi multumesc tare mult de incurajari...uite ce ma tine pe linia de plutire :
www.youtube.com/watch?v=ewiznBbnvDs" target="_blank">Iulia danseaza
Sper sa ajungi la o concluzie in situatia asta cu Annabelle ca sa stii si tu ce sa faci si poate sa te linistesti....
Ce tare a fost Andre cu matusica
lili_a chiar nu stiu ce o sa fac... cu toti dintii care trebuie sa vina... parca imi pare rau ca vine iarna, ca ma gandeam ca o mai scoteam la plimbare daca e groasa treaba...
Iete si Licurixu la interval..... ce faci bre mami... "aghia sufli", hai? bravo rechinasei care face progrese.....
Fuuuug, se aude zana mea....
raluci_b spune:
citat din mesajul lui broscuta_80 www.youtube.com/watch?v=ewiznBbnvDs" target="_blank">Iulia danseaza |
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
![](bubumica.gif)
![](majoreta.gif)