Prietene la bine si la greu - 49

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Simina,pai daca ea refuza laptele(care e lactat),nu e normal sa-l inlocuiesti cu alt lactat(sursa de calciu)? Zic si eu,sper ca nu m-am bagat ca musca....

Alexa,intalneala placuta,abia astept pozici cu burtica!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Intalnire placuta maine ... sa aveti vreme buna si sa faceti poze si cu burtica Alexei.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Acu am aruncat un ochi pe vremea din Bucuresti - 28 grade si m-am uitat si la Iasi... jumate doar 14 grade. Nici nu stiu de cand nu a mai fost asa cald pe la noi...
Cred ca ma culc... imi conserv limbarita pana maine. Va pupik !

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Simina,pai daca ea refuza laptele(care e lactat),nu e normal sa-l inlocuiesti cu alt lactat(sursa de calciu)? Zic si eu,sper ca nu m-am bagat ca musca....

Alexa,intalneala placuta,abia astept pozici cu burtica!

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

pai da, asa mi-a zis si pedi, "un iaurt, o smantanica".......da cand sa-i dau?????????? si cat timp??????? ca nu o pot tine langa cu iaurt si smantana in fiecare seara
Maine ma duc la pediatra la cabinet , sa vedem ce facem

aaaaaaaaaa.......si noutatea:azi a iesit dintisorul nr 7
am zis eu ca nu are cum sa faca febra in fiecare seara doar de la raceala

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

ehhhh.......si eu imi faceam planuri ca maine bem in cinstea mea, da zau ca n-am cum sa fiu asa matinala

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

pup u all ..ne vedem maine

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna seara!
As veni si eu miine,dar nush cum sa fac ca fie-mea are somnul ala lung de peste zi de la 10 la 12 juma si mi-e teama sa-i stric programul ca si-asa nu ne prea intelegem zilele astea Pe la 1 va mai gasesc pe careva pe paturica?
Mai simt si prost ca v-am bagat linkul ala in ochi,nu vroiam sa cersesc atitea laude, dar evident ca pt mine, exact asa cum spunea si Monis, fiecare chestie pe care o face mi se pare de-a dreptul epocala. Iertare rogu-va, o sa incerc sa nu mai cra-cra atit de agresiv si multumesc frumos pt toate laudele.
Asaaaa, sa revenim la vestea zilei.: tantaniiiiiii, Ana Dozz cred ca te simti tare usurata acum, sa vezi pe Ana ce o sa se grabeasca cu acrobatiile acuma, cred ca de-abia astepta sa se zbenguie si ea micuta
Am mincat,am baut, si abia acum pt toti fulgusorii sarbatoriti azi urez respectuos
Lumi mie-mi place ce ti-a zis pediatra asta. Nu cred ca putem gasi dr. care sa ne zica 100% ce am vrea noi, si probabil ca nici n-ar fi bine dar daca exista potriveala la chestiile majore atunci eu zic ca merita pastrata. Nici eu n-o sa stiu vreodata daca a chiar avut boala cu obrajorii palmuiti sau a facut iritatie de la vint, ca nu m-amindurat sa-i fac analiza singelui. Enervante intrebarile care incep cu ce NU face copilul, eu o urasc p-aia cu: "cum,nu doarme toata noaptea?"
broscuto trage aer adinc in piept, spune si 3 rugaciuni, ca asta de-abia e inceputul Iulia mica si dintoasa
Hm, Milano e aici chiar daca chinuit de dinti, pe unde umbla Mangalia
Andre m-a pufnit risu numai gindindu-ma la sora lui buni, te asteptam cu perlele cind poti tu si ai timp sa scrii. Si am mai vrea si niste vesti despre principessa Chiara
gabitza te inteleg cu stresul cu kk si greva foamei ca si eu tot cu asta ma ocup zilele astea. Vezi ca dureaza 72 de ore cultura, asa ca fa programare la dr sapt viitoare. Bine ca macar Dragos e bine
ionela eu sint convinsa ca mie imi va fi mai greu s-o intarc decit ei asa ca-ti inteleg grija, dar uite ce zice Monis, ca se regleaza laptele dupa programul lor si nu renunta ei asa usor la tzitzele noastre
Simina nu vrea rinjita variatiuni pe tema lapte? - orez/gris/taietei cu lapte?
lavi of!
Ancuta, Coque, Dozz spre deosebire de pojar, sau rubeola care erau si pe vremea mea, de roseola asta de curind am auzit pt prima data si vad ca e tare trendy la dovlecei si acum si la noi, o fi o noua descoperire a medicinei moderne
dankutza pinky nu sta singurica in fundulet, dar sta sprijinita? Eu zic sa gonesti piticii, sa-i zici bonei sa nu te streseze, si daca te va linisti sa te duci la un consult neurologic (ca analize de singe n-ai ce sa-i faci) pinky si mama-biberon
Monis spor la shopping miine, eu am fost vineri tot acolo si am mai plecat cu niste lemnarii de joaca
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, mi se inchid ochii tot mai tare, fie-mea deja a experimentat prima trezire si ma grabesc la intilnirea cu mos Ene (vorba duamnei K care azi a chiulit ) pina nu se aude sirena din nou
NB!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Monis, Lumi, Lili Atat mai pot sa zic: de la "da-i niste nutella, nu vezi cum pofteste?", "cum e posibil sa nu ii dai la fata niste santal", ca nici nu le pot scrie cu majuscule pana la "ti-ai nenorocit viata ascunsa la fundu' vacii" si "ce pacat de tine" si "sa vezi baiatul verisoarei tale ce frumos grasut e". etc., cah ca numai cand scriu de astea ma trec apele, nu-mi ajungea una. Cat despre cat de putin fioroasa e buni, ea a trecut de la "as putea primi o cafea?" la "du-te fa cafele si schimba copila si mergi la plimbare ca sora-mea vrea sa ii faca un gratar". No, mai vreti? Ca as mai vrea, da' nu mai poci. Nu e de ras, pe cuvant daca fac fatza. Vreau sa intru intr-o zi aici si sa va spun ca pic de oboseala ca n-am ajutoare, da' Doamne ce bine e fara frecat la creier. Nu pot sa nu o imbratisez pe Dozz ca ma bucur tare tare si sa ii urez la Annabelle sa nu aiba nimic, dar sa se gaseasca un raspuns la "de ce?". Cra cra n-am ca e super miraita zana, asa nu a fost in viata vietii ei, o tine dintr-un urlat in altu' si nu dormim o noapte legata mai nou, nu mancam, mai ales daca e cu lapte, etc. Gata, va pupez si ma bucur asa de tare ca nu ne-ati uitat Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lili_a
Simina nu vrea rinjita variatiuni pe tema lapte? - orez/gris/taietei cu lapte?

pai nu am incercat , da nu cred sa refuze ea mancare solida
Da explicati-mi cum sai dau, asa ca la ca tare nu inteleg
Am mai zis, la 17-18.00 mananca branzica cu iaurt, masa asta cu gris/taitei..etc cand sa io dau??????.....pe la 20??? innainte de baie??...
si cum fac grisul/taiteii??????/ cu lapte formula???? indulcit cu ceva????.............ea nu a simtit dulcele pana acum

sper ca nu am suparat pe cineva cu insistentele mele si nu am parut tuta rau

mr.muscle pulverizator universal curata chiar si vopseaua neagra de pe frunte,nu doar toata casa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Lili,ce ti-am savurat placintica. Te rog eu,nu te mai scuza...noi ar trebui sa ne scuzam... Si stai linistita ca aici suntem si pt cra-cra-uri...daca nu aici,unde suntem intelese mai bine pt orice chestiuta pe care o fac fulgusorii?
Si mie mi-a placut ce a zis pediatra asta(a fost cea mai buna pediatra,pana acum),nu am fost prea impresionata datorita atitudinii...si aceea se vroia buna,dar scartaia...In fine,dupa un an de stat in Romania,inca nu m-am obisnuit cu anumite chestii.

Andre,nu stiu cum rezisti....eu am fost 2 zile la Roman,in vizita,si mi-am facut nervi,cu toate ca nu eram criticata,doar `da-i si ei niste tort`...frate-miu sarise cu micu` la gura ei(noroc ca am ajuns langa ei la timp),si tot faze de astea... Oricum, i-am spus fratelui( sa auda toata lumea) ca e copilul meu si eu decid ce mananca si ce nu,deci fara `degustari` sau sfaturi `utile`.
Acum tu stii mai bine daca poti spune cateva vorbe care sa le inchida gurile,sau sunt prea sensibile si mai bine astepti sa plece.... Noi suntem aici,cand vrei sa te descarci putin.
Sper sa-i treaca Chiarei supararile si moftureii...poate o chinuiesc dintocii.

Mahatma Ghandi

Mergi la inceput