"Abdomen extra-plat (43)"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus
visez ca o tampa la o vacanta de detox: sa merg undeva singura, sa fac yoga dimineata si seara,sa ma plimb in natura, sa dorm 8 ore,sa citesc, sa ascult muzica buna, sa mananc doar salate si sa beau fresh-uri...macar 10 zile!!!

maine o noua zi...vreau o vacanta

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Eu visez la asta de vreo 3 ani...e clar is tampa cronica

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare, aici sint si eu!

Sper sa nu raposeze nici un subiect pentru ca eu chiar mi-am gasit motivatia in discutiile si sfaturile si rapoartele voastre sportive. Spre rusinea mea, niciodata inainte nu am facut sport atit de constant pe o perioada asa de lunga. Asa ca va rog sa nu ma dezamagiti in calitate de modele si surse de inspiratie .

In seara asta incerc si eu yoga, pt prima data. Relatez miine. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ileana, si eu m-am gandit la acelasi lucru!
dar scria ca angajata are 23 de ani...

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mi-a venit inima la loc si io zic ca e motivant tare subectu' :)
facut sport, banda, greutati, elastic, abdomene.
Cina: ciorbica de soia cu legume(brocoli, conopida, kombu, chives-gradina, ceapa, tije de telina, rosii in conseva, leustean, chilli flakes etc) acrita cu bors.
Nikole, io am legume congelate de toate felurile in caz de lene
am facut si humus bun rau de tot. maine vreau pizza cu spanac sau vinete& dovlecei. ma gandesc io.
Deus, poate faci prea mult sport. ia-ma si pe mine la detox.
ileana, vino mai des.
lumi,unde esti?
suna bine programul tau, Baby. nici vb de bad vibes
noapte buna

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Neata,

Nu moarde domne' nimeni!
Io voi fi prezenta.Ce saptamana de cacao am.Legata de sport si mancare.Aseara la 11 n-am resistat si am mancat juma de prajitura...offf

Asta e,revin mai pe seara

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Buna dimineata doamnelor!
Vedeti ce matinala sunt?fetelor care mi-au tinut companie aseara am ajuns in pat la 2:30 ,moarta de somn dar cu psihicul la cote inalte dupa seria ana-magnuna episodul 1360
La noi ploua,yaaaaaah! Treaza de la 6:30 am condus o ora jumate prin ploaie moama ce trafic.Astia se misca ca melcii cind ploua si cu strazile lor laaaargi(Sabina de`ar sti fetele ce talentate suntem noi,prin ce stradute ca de sens unic tragem de covrig)
No,acum sunt extenuata si fiindca azi inca imi permit,cred ca ma duc putin la
Ah,eu am rezistat aseara si numai am lins putin din inghetata mea de afine.

Ah,Lumi e bine,nu`i suparata!Allure,poti respira usurata.

fiti pe faza ca in citeva zile apar eu cu raportu` in dinti

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Hannen, cum faci inghetata de afine???
Eu am un fix cu afinele de cand mi-a zis medicul ce mi-a facut endoscopia ca ar creea aciditate in stomac, si mai bine ma feresc de ele, eu avand gastrita.
Merge cu capsuni in loc de afine?banui ca da...intreb ptr ca eu nu ma pricep de nici o culoare, nu scrii si aici reteta?sau pe pm daca vrei...

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

ma bucur sa aud ca lumea e bine...
sint niste duamne care n-au mai facut prezenta de mult: Magne, pe unde-ti plimbi gambutzele alea frumoase? pi la noi n-ai mai dat...Doamna Eunice, ai luat carnetul si ai fugit cu masina sau te-ai saturat de noi? Pe Macrina o iertam ca are patru iezi cucuietzi...

Io n-am bagat azi nimic miscare, dimineata spalat rufe, dat cu mopul, alea...seara mincat fructe (o piersica, o smochina praspata si citeva boabe de struguri) si ciocolata neagra 2 patrate si brown rice cake
Si eu tot ca tine Deus, tot seara ma apuca poftele...in timpul zilei am fost inger, am mincat exemplar.

Numai demne de urmat nu sintem Sa mai zica cineva ca subiectul asta e motivational

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

niko,trimis pm.Sa vezi ce mestera`s is in ale bucatariei(ma fugareste carina daca ma citeste)

Deus,si eu vreau detoxifiere!De tot,toate si toti!!!Si imi propun sa reusesc.

Ma bucur mult ca dupa strigarea de aseara fetele au aparut pe baricade.

Baby,tu cum te mai simti?Tot nu prea grozav?
eloise,bravo!Scrie ca sa ma ambitionez si eu!!Pai doar ce naiba facem noi aici,scriem sa na incurajam si ambitionam una pe alta nu?Cu exceptiile fetelor cu foarte multe info care ne ajuta si altfel si a altor exceptii fara legatura cu topicul in mare pastram "firul".
ema,si prietena mea face o "ciorba" inventie proprie,pune toate buruienile in ea,pai asa io nu`i mai zic ciorba,ii zic "ceva lichid",eventual supa!
ciorba la mine a aia de acasa,cu buruienile traditionale.
vad ca esti silitoare si tu!bravo,
Na ca io m-am pus pe impartit laude si pupici de parca`s mastera de va supravegheaza...na tupeu la mine.
Si am o veste,mi s-a stricat cintarul!!!!Tocmai cind m-am hotarit sa ma urc pe el,it`s dead!Nu`i cu baterii,e "clasic" si fii`mea a mare a calcat pe geamul de indicator si l-a spart,apoi a rupt si acul iar acum nici discul nu se mai invirte.M-am urcat pe el si aveam 25 de kg!

Hai ca m-am intins cam mult,ma duc in lumea mea ,vad ca sanse de somn nu`s azi.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput