"Abdomen extra-plat (43)"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Maaa io azi am cam pierdut vreme,dar sunt la birou si asta e...

Septembrie e luna mea preferata,in Ro!
Aici sunt inca 32-35 grade si e clar ca septembrie nu se poate numi luna de toamna.
Mare tristete pt mine.

In fine,azi am reintrat intr-o mica dieta.In weekend am sarit calul frumos si de nenumarate ori,asadar de azi detoxifiere.
Sport pe seara.
Aaa,duminica m-am tuns.Nu mare chestie,doar nitel filat si il las ca creasca.
Mi-am intrebat stilistul ce sa fac sa creasca mai repede.Mi-a recomandat sa mananc scoici,alge si sa beau lapte de soia!Si masaj cand ma spal pe cap,pentru un par sanatos.
Am descoperit ca am mai multa rezistenta fizica de cand ma tin de alergat si fac miscare constant.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Sabina si collagen-ul e bun pentru cresterea rapida a parului, ii da stralucire si rezistenta. Eu ma duc din doua in doua luni la coafor, vopsit, tratament si tuns, si am un par lung, mama..mama..
Collagenul este bun pentru piele, unghii etc.Il gasesti la orice farmacie, ca sa nu stai sa-l cauti intrebi pe tantele farmaciste de el.
http://www.tokyo-glamour.com/aminocollagen_premiumfreeshipping-airmail.html
Acum am parul cam cit al jessicai( modela japoneza) si culoarea, de fapt ea e suvite( si eu la fel), cind am timp il intind la placa si-l ondulez putin la virfuri, cu ondulator din ala electric.Nu-l pieptan, bag mana in el si-l rasfir, putin fixativ soft si gata.

Apropos, si fiindca spuneai ca ai fund frunos iti recomand ceva ca sa-l scoti in evidenta, blugii de la levi`s care i-a scos acum jessica michibata, sunt diferiti de orice alti pantaloni, ridica fundul 99%, arata pulpele mai frumoase, sexy, chic etc.
Eu i-am cumparat si merita toti banii, nu sunt scumpi deloc la cit de mult te avantajeaza.Sunt model unic pentru levis.Se numesc levi`s curve id.
http://www.japantoday.com/category/entertainment/view/jessica-michibata-shows-her-form-at-levis-promotion
I-am spus lui nenea ala de la raion ca vreau exact culaorea de blugi pe care ii are jessica pe ea.http://fashion.yahoo.co.jp/news/detail/11568/photo/11/ Ce frumoasa e, si ce par frumos are! Cit de mult conteaza parul la o femeie!

Se gasesc la levisul din parco sau marui.Japonezii nu fac toale doar ca sa ai ce imbraca ci sa avantajeze in primul rand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Nikole am revazut filmele de care intrebai cu "yoga for beginners" de la Yogatic si mi-am adus aminte ca sint de fapt tutoriale (foarte bune), nu program propriuzis...excelente pt incepatori, explica pozitiile corect si zice si cind sa respiri...

un video bunicel cu "program de seara" lejer e asta: http://www.youtube.com/watch?v=8JnleAjgV9I&feature=related
si cam tot ce are ea postat e fain...

am iesit la walking pe seara (45 min) si am si alergat juma de ora.

e o mare liniste aici. zici ca a fost tzunami...v-a luat valul pe toate? unde ati disparut?

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Allure, great, multam...da,urmarisem si eu acel video "program de seara"!

am sa-l fac si eu innainte de culcare astazi.

Amina, frumoasa modeala japoneza

Legat de collagen, imi amintesc de o frumoasa noapte in care am ajuns la urgenta cu rotavirus, luat de la copil...pana s-au lamurit ei ca e virus si nu altceva, mi-au pus o mie de intrebari printre care si daca am abuzat cumva de consumul de colagen...
eu nu am luat, insa am avut o prietena care facea cure, arata intr-adevar superb, piele, par, unghii impecabile!

Edit:am facut si eu programelul ala de..."noapte buna" al lui Esther, intr-adevar te simti relaxat si linistit dupa...

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

NEATA

cafeluta?

azi, job si dupa treburi administrative (curatenie in casa, bibilit catelul, pisica, cumparaturi, gatit)

nu stiu ce sa va mai scriu..mi-e somn, mi-a sunat ceasul si eu eram ocupata cu un vis dragut:-))

am ora de la 7 asa ca trebuie sa ma pregatesc...

ieri m-am intalnit cu Baby, este fibra 100%, parca-i o dra

va

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Ce nervi am cand pierd mesaje....s-a blocat explorelul tocmai cand sa apas pe "trimite un raspuns"...

De la capat,

Buna dimineata la pranz,

Ieri n-am reusit sa fac sport,am cazut lata dupa ziua de duminica...asta e!
Azi moarta coapta ma urc pe banda si alerg.
In ultimile zile m-am indragostit de tofu.As manca la fiecare masa,totusi de frica unui abuz,am grija sa nu mananc chiar zilnic.
Azi la pranz am mancat o farfurie plina(400 grame).L-am prajit in tigaie cu ulei de mazline,seminte susan si pudra de usturoi...a iesit o nebunie.Am adaugat o supa de alge si gata masa.

In ultima vreme aud numai chestii de genul:"vai sa nu renuntati de tot la carne,nu vor creste copiii inalti"
Mah are vreo legatura??

In alta ordine de idei

Amina merci de pont,am retinut faza cu colagenul.Acum vreo doi ani am avut ocazia sa beau timp de o luna colagen lichid,de calitate,primit de la cineva,stiu ca asa tare mi-a plaut dupa cura asta de-o luna,as fi vrut sa continui insa era scump si nu mi-am permis.Adica puteam sa-mi cumpar,dar renuntam atunci la multe alte placeri :)

Blugii de pe Jessica arata super.Am sa merg sa incerc si eu,chiar vroiam o pereche nou pt toamna.Merci!
Jessica e frumoasa si are intr-adevar un par frumos.E prima data cand o vad,la cat ma uit eu la Tv...Pe tine te vad cam indragostita de ea

Gata,trimit ca iara face figuri calc..

Aaaa,Iulix nush daca am facut poze cu tunsoarea...poate duminica la party-ul Erikai mi-o fi facut careva:P

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Allure,de`ar lua tzunami toate dracoveniile de m.u.i.e.ri de pe lumea asta .ah,ce pace si liniste ar fi fara lupi in piei de mielusele.

Eu nu am ce raporta asa ca mi-e rusine sa va deranjez aiurea cu tot felul de baliverne...In curind o sa ma apuc de sport si o sa incerc sa nu fac febra prea mare,sa vad de ce ma apuc prima data desi cred ca febra e inevitabila.

Sabina,vine taifunul?Ce se aude?A,da,unii numai pt. asta traiesc ,revistele de moda
Creeaza dependenta nasol de tot,in unele cazuri am vazut ca afecteaza si imaginatia.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Asta cu revistele de moda e o boala,un viciu deja
Ma apucase si pe mine intr-o vrme.Cand trebuia sa-mi vina revista casa intram in transa daca intarzia postasul.Transpiram,tremuram cu gandul la revista mea...Dupa ce am inceput munca si mai ales dupa copii,mi-am luat adio.Acum prefer o carte inainte de culcare.

Vine taifunul,vine!Ajunge la noi pe seara.Acuma ba ploua in rafale,torential,ba se lumineaza si iese nitel soarele.Oricum bate un vant de te ridica pe sus.

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

wow,deci am inteles bine la radio dimineata?Ca eu conduc dormind in ultima vreme stiu,stiu,nu`i bine...Si la noi bate un vint de imi zboara tot de pe balcon(am umbrela mare de gradina,am strins`o...am strins piscina)

Da mai,unii mai au ca pasiuni si cititul (aka,ce`i prin cutia craniana)altii raman numai la look.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Bai mi-am sters mesajul.....offff

De la capat...

Buna dimineata doamnelor!

Sunt la cafeaua matinala (interzisa pt mine dealtfel)....si va cetesc. Imediat am in plan niste Plyometrics...din cauza ca doresc cu ardoare sa trec de minutul 33 (cel in care dau in colaps).

Durerea mea..fesierii adica au ceva tonus mai bun...dar celulita e tot acolo. La abdomen se vede ca fac sport..desi nu am 6 pack.

Daca stie cineva ceva ex speciale pt fesieri..asa..criminale daca se poate..nu ezitati sa-mi ziceti.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Ah si daca ii de lauda pe DC...apai sa va zic ca eu nu manac nici una din mancarurile no-no din linkul ala!!

Cu parul nu am ce ma lauda.....dar il las lung si-l permanantez de nu se vede..si apoi ma bag si eu in seama.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput