"Abdomen extra-plat (43)"
Raspunsuri - Pagina 18
iulix spune:
Gata Zumba!! A fost super!! Am transpirat asa cum am vrut deci imi plac aceste dansuri latino!
Sabina saru'mana inca o data pt. ele. Si LA MULTI ANI!!! inca o data.
...............................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
Deus spune:
La multi ani Sabina anticipatsa te bucuri de fiecare clipa
Allure pe unde esti?
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
baby-boom spune:
A zis ca ia o pauza (Allure)....
La Multi Multi Ani Sabina! De pe acum si de la mine, just in case, ca poate nu intru maine!!! Sa te bucuri mult si sa fi super senina de ziua ta, ok????
Deus, mari modificari in orar pe saptamana viitoare?
Va urez noapte buna sau spor la sport, depinde de fusu' orar
nikole spune:
La Multi Ani Sabina
Viata lunga, sanatate, pace si multe impliniri sa-ti dea Domnul
Nikole, mami de Albastrel si Albastrica
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
iulix spune:
Ma duc la ca ma dor ochii de atata cascat gura si ochii pe net.
Noapte buna sau buna dimineatza (dupa caz)!
...............................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
Deus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby-boom A zis ca ia o pauza (Allure).... La Multi Multi Ani Sabina! De pe acum si de la mine, just in case, ca poate nu intru maine!!! Sa te bucuri mult si sa fi super senina de ziua ta, ok???? Deus, mari modificari in orar pe saptamana viitoare? Va urez noapte buna sau spor la sport, depinde de fusu' orar http://www.youtube.com/watch?v=90xfWYnz9KM |
orele lui Miki sunt fixe:-) linistita poti sa te cramponezi in ora 12:-))
somn usor la toata lumea
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
magneB6 spune:
Fetelor,
Am intrat sa va salut, si sa va spun ca voi intra destul de rar in per ce urmeaza.
Nimic rau, doar ca de-abia apuc sa dorm si eu 6 ore pe noapte de ocupata ce sunt...
Nu stiu ce ati mai scris, ce ati mai facut, dar va pup pe toate si va doresc sa fiti sanatoase si frumoase!
Allure spune:
Salut! Update si de la mine sa nu ziceti ca am murit!
Mi-a trecut pms-ul si acum sint in control... Trebuie sa mai si fac ceea ce spun! Ca eu am dat tonul si tot eu nu m-am tinut de cuvint cu detoxul! Ca urmare am instituit regimul de gherila
In programa de dimineata am o grila bogata de actiuni care imi ocupa mai tot timpul, dupa cum urmeaza:
1. oil pulling - folosesc coconut oil (15-20 min) primul lucru dupa ce ma trezesc - ma rog, dupa statul la buda (detalii aici http://www.oilpulling.com/)
2. spalat pe dinti cu bicarbonat
3. curatat tenul cu ceai de musetel
4. irigatii nazale cu neti pot
5. citeva picaturi de oregano oil sub limba in timp ce imi pregatesc ceaiul de dimineata (galbenele, tataneasa, 3 frati patati, urzici sau ce am chef in ziua respectiva - nu le amestec! aleg una din ele)
6. ies in balcon si fac prima runda de respiratii 5min / intru in casa si fac periaj uscat cu peria aspra pt tot corpul, apoi imi administrez un masaj abdominal cu ulei ayurvedic dupa care urmeaza runda a doua de ex. de respiratie - 15 min
7. beau ceaiul in timp ce imi verific emailul de servici si vad ce ma asteapta in ziua respectiva
8. planuiesc si prepar mincarea pt toata ziua + snacks in lunch boxes ca sa evitam "erorile" de dieta
9. echipat pt sport: 1 ora minim de cardio sau greutati, apoi dush, hidratarea pielii cu crema
10. breakfast - protein shake de obicei, ca e gustos si usor de facut
Cind e burta plina si corpul obosit dupa sport, numai bine merge sa ma lungesc in pat cu o carte in bratze...am reusit sa termin zilele astea una din cartile ce stateau pe noptiera - despre "Chakra healing" Cred ca mai am vreo 10 pe putin dar lucrez la ele...
Urmeaza un snack lejer si pregatitul pentru munca...dupa munci, seara am program de odihnit o ora si obligatoriu juma de ora de pilates sau yoga/ stretch/ masaj cu foam roller...ma bag la pat devreme si citesc pina ma ia somnul, in felul asta evit foamea de seara
Planuiesc sa fac "Shakeology cleanse" de 3 zile...lumea zice a se pierd 7 lb in cele 3 zile, energia creste, te simti usor ca fulgul...o sa-mi comand niste produse de la Beachbody in weekendul asta si probabil ma apuc de el sapt. viitoare.
Am o luna si jumatate de cind fac sport consecvent (5-6 zile pe sapt) si se vede!! Maninc sanatos, am eliminat zaharul de tot momentan.
Va citesc si pe voi cind am timp dar mai pe sarite ca vad ca vorbiti de sfoara in casa spinzuratului (tiramisu cheesecake, etc...) iar eu "nu si nu!"...am un tzel si il urmez..."keep my eyes on the prize!"
ne mai auzim! nu plec nicaieri... toata lumea!
p.s. - Chiqui, da, de pilates am zis. Deus, sarn'na ca intrebi de mine
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
hannen spune:
Am intrat in fuga sa va salut si sa va zic ca sunteti fenomenale!
N-am citit decit pe sarite citeva cuvinte asa ca nu pot comenta mai nimic,un singur lucru am retinut.Cel cu virsta.
Pai daca voi m-ati crezut,treaba voastra,eu glumeam.Luna viitoare abia fac 18 ,e ca v-am luat?
fug si revin mai tirziu daca am timp
Ah,Elena,ghici ce am facut azi.fost cu prietena in oras,primul drum unde zici ca a fost,daaaa ,la librarie.Mi-am luat "breathless"abia astept sa o incep diseara.Oare reusesc ca iau ebook-ul in ritmul asta?Adevarul e ca acum as putea,am cash numai ca mi-e ca ma azvirle soatza in drum , zilnic imi administreaza pastila cu "save,saveeee" si eu nimic.
dar mai rabd putin si luna viitoare dau spargerea la banca.
Whatever happens don`t let go of my hand!
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulix Gata Zumba!! A fost super!! Am transpirat asa cum am vrut deci imi plac aceste dansuri latino! Sabina saru'mana inca o data pt. ele. Si LA MULTI ANI!!! inca o data. ............................................................................... "Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe "In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln "Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda |
Ma bucur ca ti-a placut.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla