"Abdomen extra-plat (43)"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Pai si eu ca sunt cea mai mica (cred) unde ma duc Hannen, daca voi va duceti la pompe funebre? Ma duc din nou in patut si cu suzeta in gura?

...............................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am revenit de la job...de 1 ora mananc...ma duc sa ma culc o ora!

Hannen suntem tinere, ce scrie in buletin nu conteaza

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Iulic n-ai mancat tiramisu facut de soata meaAhhh,s-a apucat de facut espresso

Tinerica sau nu,ce mai conteaza?Arat de 40 la corp..

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Ziua buna sportivelor!

M-am trezit cu greu azi dimineata dupa ce am stat aseara pana noaptea tarziu afara la meci si era un frig de iti intra in oase, eu am avut geaca de iarna pe mine si a fost cat de cat ok, si azi dimineata la fel, am luat-o pe mine pana la masina ca m-am trezit cu un frig in mine de numa am probleme, cu capul cel mai probabil.. cred ca radeau si curcile de mine

Mie cred ca mi-ar place sa invat japoneza nu stiu cat de usoara e, dar in filme suna bine. Cred ca ce e greu sunt inflexiunile alea vocale si accentele, in rest pare destul de ok. Ma rog, cred ca in filmele cu samurai la care ma uitam eu inflexiunile alea sunt si extrem de exagerate, ma gandesc...

Buna idee cu pizza asta, chiar in seara asta ma apuc si eu de una, in lipsa de alte idei. Cu blat cumparat of course ca nu am timp sa stau dupa aluat si nici o reteta de aluat buna... dar daca puneti reteta aici poate ma teneaza si pe mine

Carina, mult succes maine!!

Ema, suna f bine merele alea coapte cu scortisoara Eu mai fac strudele cu mere si scortisoara, cu blat din ala de patiserie cumparat.. ies o nebunie!! Imi place f mult combinatia asta

Chiar ma gandeam acum care e prajitura mea preferata.. si nu am gasit una! ca imi plac toateee!!! As putea sa mananc tone de prajituri, de la tarte cu fructe, tiramisu, pateuri & co., tort dobos, savarine, amandine, alba ca zapada, cremsnit, chec cu visine ...gata ma opresc ca imi ploua in gura deja

Ma duc sa mananc ceva totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara dragutele mele, la cum e afara imi permit sa zic ca e seara...
Nu am mai scris de mult, de citit sigur, in mintea mea va si raspund, voi inapoi, eu argumentez, alea alea, nici eu nu am boala sanatoasa!

Sunt aglomerata, tare, tare, sambata avem cununia civila unde o sa fim nasi, saptmanaa viitoare pe cea religioasa si petrecerea, luni mergem la stat la gradinita cu fetita cea mare, emotii, sigur, lal sala nu am mai fost, imi e dor de mor, si de oameni si de sportul de acolo in general , maine facem 5 ani de casnicie, grele domle, grele.

dar scriu, acum, tot ma tin sa scriu. Sa ii declar vesnica iubire si adnmiratie lui [bold]Lumi[bold\].
Mi-e teama ca de la mine a inceput, am spus candva ca e fff frumoasa dar ca as lasa sprancenutele mai grosute...IERTARE, insa stii ceva draga mea Lumi? TIe i-am permis sa iti spun, pentru ca esti atat de frumoasa, fit si aproape perfecta la toate cele, ca acest mic amanunt care insa nu iti stirbeste din feminitate si frumusete mi-a ramas. Daca m-as apuca sa spun la mine ce e de facut....aoleu, pai eu never ever as putea sa imi pun poze ca ale tale cu fund frumos (il declar cel mai frumos fund pe care l-am vazut! ) cu pantalonasi minunsculi albi sau colanti albi, pai in pana mea, pot sa pun poze dar la "asa nu" si tu sa fi la "asa da"
E drept ca te-ai expus, si ai mai spus ceva: tu ai pus video cu tine si ai spus ca erai obosita, nu erai in forma, bla bla, si lumea nu stiu cat s-a uitat la video, dar au inceput: lasa ca intri tu in forma, lasa ca o sa vnia vremuri mai bune! Pai in palaria mea, la cum arati si cum faci acolo, numai petru ca te-ai subestimat tu au fost si parerile asijderea, [pentru ca ve faci tu acolo, si cum muncesti tu ca intensitate si perseverenta nu munceste nimeni pe aici. pe bune, mie mi se pare ca arati extraordinar, ca oricand poti pune orice pe tine fara teama ca nu ai mascat o zona sau alta cum facem noi toti, esti super! Si nu glumesc acum, arati ff bine, zice si sotul meu , te-am admirat impreuna, mai ales pozele din vacanta sunt extraordinare. Acum, eu sper sa le pui inapoi si sa vii inapoi sa scrii, chiar daca acum sunt majoritatea noi cei care scriu, si ei au fost atrasi de atmosfera frunmoasa pe care voi, cei mai de demult fani ai acestui subiect o faceati! Daca te-am suparat cu vreun comentariu, te rog sa ma crezi ca nu a fost intentionat si te plac f mult. Atat cat sa nu ma bata Hannen ca i te iau

Sabinuta mea dragam las sa presteze sotul in bucatarie, chiar ca esti mica, la multi ani, esti o frumoasa cu 2 fetite si mai frumoase ca tine te pup

Deus, tu esti coloana acestui subiect,,,.,..sa nu pleci departe te rog.

Raport: m-am imbracat in pantaloni de sport si maieu, am scris mesajul asta, ma imbrac din nou in haine de strada si ma duc sa imi aduc iubirea mare (nu cea mai mare ca aia e sotul:-)) de la gradi. se pune ca sport? cred ca nu. dar astazi am mancat corect, oua in apa, rosii, wasa si branza, am umblat cu viitoarea finuta sa isi ia rochia de mireasa si abia am ajuns acasa. plus un CM fara PMS de data asta, e super.

Va pup si va iubesc pe toate

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

M-am intalnit cu Baby . Ne-am pus pe vorba si am uitat cat e ceasul si ca tre sa ma intorc la munca. As mai fi stat, dar ne-om vedea si maine
Anca: eu personal iti recomand agave (e neutru ca si gust). La praji, eu folosesc moscavado bio. Cu indulcitori sufera si structura dulciurilor, pentru ca zaharul nu are doar rol de indulcitor ci e responsabil de mai multe reactii din timpul coptului.
Sabina: e o varsta frumoasa
Hanen: eu am 22, arat cumva de mai mult?
Iulix: inseamna ca nu ai mancat unde trebuie.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

parca-s la sala...eu si dna care face gimnastica medicala suntem peste 35...restul 22,23,30:-))))

nu plec dragelor...doar ca intru cand ma lasa fizicul obosit! de saptamana viitoare nu mai am 18 clase ci doar 10 din care cateva jumatate de ora...este arhi suficient si nu vreau mai mult ca-s ciufuta cand sunt obosita

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Carina suntem de aceasi varsta? Super!!! Bine eu fac 23 pe 9 octombrie.
Deus odihna placuta!
Claucia distractie placuta!! Multi Ani impreuna frumosi si plini de realizari!
Elena ce bine suna strudelul tau, desi nici la astea nu sunt fan.
Apropo de prajituri, tarte si alte dulceturi am vazut de curand o reteta de tarta cu lamaie delicioasa. Nu stiu cum era blatul ca nu am apucat sa vad, dar crema era din 3 oua intregi si 6 galbenusuri, zeama de lamaie si smantana amestecate si puse peste blat. Se da la cuptor si la sfarsit arata ca un jeleu crema. Yyyuuummmyyy! Cred ca o sa o incerc sa vad cum iese.

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Iulix: in mintea mea am 22 . In buletin, cum zice Deus, nu conteaza.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Carina ai dreptate. Am observat ca de vreun an cand ma intreaba cineva cati ani am stau pret de cateva secunde pana sa ii raspund. Deci mintea mea refuza sa ma dea de gol.

Mergi la inceput