"Abdomen extra-plat (43)"
Raspunsuri - Pagina 15
hannen spune:
Sabina,cum si cit zici tu! cite 100 de gr de fiecare?Dar nu cumva transportul ramane acelasi pret?atunci nu`i "mottainai" sa comandam asa putin?daca e la fel eu zic sa comandam la kil sa ne ajunga pina la adinci batrineti.
Cit ziceai ca e kg-ul?
Whatever happens don`t let go of my hand!
hannen spune:
Xio,multumesc oricum.mi-am incercat si eu norocul (ca nu stiu nici eu ce specialitate ti-ai ales )
Sabina,am citit ca ai scris ca ai avut un accident?Imi pare rau!
Lasa,nu te descuraja!eu zic ca daca renunti iti va fi din ce in ce mai greu ,mai teama...
Fruntea sus si curaj
SabinaY. spune:
Nu maaa,nu incepeti de pe acuma!
Maine daca se poate
Hannen draga,fac 26 de primaveri!Mult?Putin?ce zici tu?
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Un kil era 3200 yeni parca!
Transport pana intr-o mie...ceva de genul asta.
Cu accidentul asta e,am avut ghinion ce sa spun.Asta e,am trecut peste.Mai multa grija,mai multa atentie,okii in 10 si tot inainte.Ca inapoi nu o dau.Deocamdata nu ma avantur...caci atunci m-am avanturat pe carari necunoscute si iaca intr-o clipa de neatentie ce s-a intamplat.
Pan' la posta-banca-mall-magazin ma urc in masina.In rest,doar daca e soata cu mine.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
emaaimee spune:
a trebuit sa ma intrerup brusc, deh, sunt la munca si uneori mai am treaba asta e adevarul, de aia inchidem.
xio, sa mai povestesc despre Irlanda? poate te atrag iar medicii de aici sunt platiti excelent. ca fapt general: seful celei mai bune maternitati din Dublin, Rotunda Hospital, este un dr roman. iar in tineretile mele traducatoare am intalnit cativa dr romani pe aici. si multi infractori romani din pacate
carina-alterego, imi amintesc ca ai zis de sweetners. cum am spus ma documentez serios
pearl(merge cu drojdie granule, nici io nu am altfel, am facut si cozonac cu ea si a iesit perfect pufos/fashios)& iulix o sa scriu si eu reteta diseara. aveam vreo 2 retete una de la un pizzaiolo din Italia si inca una f buuna.
Sabina si ai mei sunt fani tiramisu, imi convine ca se face rapid.
io am muulte prajituri preferate. I've got a sweet tooth, yep. acum am fix cu mere coapte la cuptor umplute cu zahar Muscavado, afine, stafide, scortisoara, mixed nuts& cu sos de vin rosu
MD: ca de obicei
Snack: nectarina& mar
Pranz: paine neagra, salata de rosii, cestraveti, o bucatica de camembert de 11% grasime, ulei masline& otet balsamic.
am in program sport diseara
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Carina, sigur ca iti tinem pumnii. btw, ai un irlandez la semnatura
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
avand in vedere ca io am tot 25 de ceva vreme dupa cum am mai spus, esti miiiiica, Sabina
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
POVESTEA MINUNII
hannen spune:
Sabinaaaaaaaaa,26????tinara esti!!!Aoleu ce baba ma simt!Unde`s 26 ai mei?dusi pe copca...
iulix spune:
Sabina ce tinerica esti!! Pai esti la inceput de drum!!
Hannen & Ema astept cu mare interes retetele voastre.
Apropo de tiramisu eu nu sunt fan. Mi se pare prea inecacioasa cu cacao ala pe deasupra.
Si eu tot diseara fac sport ca azi nu ma mai duc la sala.
Azi am bagat in mine la struguri si prune de imi ajunge o saptamana. Asta pt. ca am fost la bunica si am profitat ca erau prospete fructele, din vrej cum se zice. Asa ca la M.D am mancat vreo 5 struguri, 6 prune, 1 nectarina (asta e de la magazin ), apoi la gustare am avut 2 rosii cu putina branza, iar la pranz 4 linguri de mancare- de fapt un fel de ghiveci de legume cu carne - eu nu m-am atins de carne desi salivam ca era carne de pui. Pt. cina habar nu am ce mananc.
...............................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
hannen spune:
ema,tu ai 25?
bey,babetelor cred ca am gresit subiectul,hai sa plecam spre pompe funebre .sport ne trebuie noua?si ne comparam si cu tineretul asta
slabe sanse sa biruim