Fetele IB (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Ah, ce ochi frumosi are Luca si Alex are ochii intr-un degrade ciudat, dar nu sunt asa frumosi

Irinuca, din ce stiu eu Cipri nu a reusit sa stranga banii, si i-a dat o parte din ce a strans unui alt coleg care avea nevoie pentru un concurs international. Alte detalii nu mai stiu, de cand cu accidentul lui Alex nu am mai alergat...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns triosdm spune:

Srah a reinceput gradinita...a fost foarte incantata si nu se mai oprea din povestit;se pare ca prima zi a fost foarte plina deoarece n-a mai cerut nimic dupa baie,nici poveste,nici joc de rol....n-a fost usor inceputul.
David a fost foarte nervos astazi;nu i-a convenit ziua fara Sarah...dupa vacanta nu este usor sa te dezlipesti.
L-am dus astazi la o gradinita pentru hipoacuzici,incercam o noua varianta;aici se merge foarte mult pe abordarea senzoriala si ar fi tocmai ce-i trebuie.Dar de la vorbe pana la fapte calea este lunga,de obicei.Eu sper ca aceasta sa fie totusi EXCEPTIA.

Mi-a placut in gradinita,leagane multe,multe locuri de joaca,spatii deschise,largi,mobilier frumos colorat.
Trebuie sa facem un dosar pentru a obtine orientarea scolara(in Cadrul Comisiei de Expertiza),insa intai trebuie sa facemCertficatul A5...piesa din dosarul pentru Comisie.
Cu orientarea ne vom intoarce la gradinita,estimez undeva in prima saptamana din Octombrie,desi sper ca se vor lega lucrurile mai repede.
La gradinita vom mai face un dosar....si apoi ne vom apuca de treaba,serioasa si corect dozata,sper

Ieri am mancat mujdei de usturoi si astazi am suferit toata ziua;se vede ca nu am mai servit demult.

Am adunat castane noi impreuna cu David in parc,am stat mult la locul de joaca,am profitat de soarele asta minunat...ca sa-l pastram pana la primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

MARTINA- bine ai revenit...chiar ma intrebam cum sunteti..
Aveti acelasi program incarcat cu multe plimbari

DIANA- mersi de admirat copilul :) Abia acum ne-am obisnuit si noi cu el fara plete

Noi ne pregatim de musafiri...La sfarsitul lunii vine taica-meu cu sotia lui, ca sa sarbatorim aici cei 60 de ani pe care ii implineste...Vine si fratele meu, din Irlanda, tot pentru fieste :) iar taica-meu nu stie...Sper sa fie o surpriza placuta
Apoi , la mijlocul lui octombrie, dupa ce pleaca prima tura de musafiri, vine verisoara mea din Bruxel pe la noi...
Abia astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilia.anya spune:

'Neata si eu,

Am reusit in sfarsit sa ne mutam,chiar daca mai am multe de despachetat,ce-a fost mult si greu s-a dus.
Diana ,multumim pt oferta,dar nu e o zona care sa ne avantajeze pe noi.Nu mai suntem "bercenari" acum.Mi-ar fi fost greu la iarna cu burtica si cu copil zvapaiat sa merg prin nameti pana la gradinita.Acum stam ,la cateva min. de "serviciul" Anyei.

Irinuca,nici nu stiu sigur DPN-ul,daca iti vine sa crezi.Nici la doctor nu m-am dus.Din pacate ,in ultima perioada,nu am avut o evidenta a UM-ului.Am avut tot felul de dereglari,iar eu aeriana din fire...
Tare ciudata sunt acum.Simt eu ca e de bine.Recunosc ca nici nu am avut timp pana acum.Mi-am facut programare la eco saptamana asta,iar cea viitoare la ginecolog.Teoretic as avea 10 sapt.

Greturi am cat cuprinde.Am si slabit.V-am zis eu...e de bine

Mergi la inceput

Unde ati disparut dragelor?

Deci,tot eu

Am fost la ecograf si e de bine.Sunt in 10 sapt asa cum baniuam,iar DPN este 19 aprilie.Oare atunci este si Pastele?( Stie careva cand sunt sarbatorile Pastilor 2011?)

In rest, sunt cu greturi.Azi am facut si niste analize.M-au uscat de bani.
Anya e OK.Ii place tare mult la gradinita.Iar eu nu pot decat sa jubilez
.

Am emotii(desi mai e pana atunci)cu nasterea.Adica am auzit ca doctorul care supravegheaza sarcina nu trebuie musai sa vina la orice ora din zi sau noapte, atunci cand ma apuca pe mine nascarea,ci cu cel care este prezent sau de garda.
Teoretic la Municipal tre sa nasc,ca de partcicular...(10 000 roni!!!!).Lumea zice sa-mi pun bani deoparte pt particular,dar nu imi vine,zau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

OTI- in 2011 Pastele e pe 24 aprilie :)
Ma bucur ca esti ok cu sarcina, lasa ca o sa treaca si greturile
Ajuta Doamne Doamne sa nasti bine si la stat,daca ai o sarcina normala, si eu zic sa nu mergi la particular...
Cum s'a acomodat Anya la gradinita, anul acesta?

Noi , la fel, cu vreme buna si de sambata, cu musafiri.
Pe Luca nu l-am dat la camin anul acesta, oricum nu e obligatoriu pana la 6 ani :)
Si e superfericit acasa...avem o gramada de activitati, mai ales prin padure, prin curte, pe la ocean, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns whiteflower spune:

Oti, ma bucur ca esti bine (bine, nu punem la socoteala greturile)! In Cta preturile sunt la jumatate la cele 2 clinici private.

, mamica Flaviei si a Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

oti, ia da o cautare dupa Clinica eva, din bv.
e in sistem coplata, nasterea vaginala si cea subacvatica (tot vaginala, normal) e 2200 lei si cezariana e 2700 lei.
mie mi se par ok preturile.

revin.

_

Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)

Mergi la inceput

Deci Pastele e pe 24.E bine,ma gandeam sa nu m-apuce tocmai in plina sarbatoare.Nu cred ca o sa am intarzieri,la cum ma stiu eu.

Irinuca,asa e,da Doamne Doamne sa nasc bine si la stat.Dar zvonurile astea despre Municipal nu-mi dau pace(doctorul meu e la Municipal).Cica mai bantuie si niscai virusi pe acolo.

Aurelia,la privat ca la privat,dar am auzit ca spitalul de stat e horor.Cumnata mea a nascut acolo.Mama mi-a zis ca ca te apuca travaliul instantaneu de cum intri.Acum ,nu stiu daca chiar asa e,ca parerile sunt multe si variate.

Gabriela,suna tare bine ce zici.Dar o veni doctorul meu pana la Brasov?Ca eu numai in el am incredere.Il stiu de 10 ani.
Inca nu am dat cautare,dar am sa ma uit chiar acum.

Multumesc pt sfaturi si gandurile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Oti, eu i-am nascut pe toti la Municipal si mi s-a parut chiar f bine. Sau ma multumesc eu cu putin Cum il cheama pe dr tau?

Irinuca, te imbratisez de ziua ta si iti dau un buchet maaaare de flori

Martina, ce mai faceti? Mai rezisti?

Ileana, cum va descurcati? Pe cand botezul?

Noi suntem bine, am inceput scoala, gradinita, anul asta nu prea avem bani de activitati extrascolare, l-as fi dus pe Nicodim la ... alpinism si pe ceilalti la un alt sport.
Si mai am o problema: la parterul blocului unde mergeam la desen/pictura au facut un sex-shopcum sa trec eu cu copiii in fiecare saptamana pe la usa lor, ca nu pot sa-i ocolesc defel
Mergem la pian deocamdata

Mergi la inceput