Fetele IB (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Felicitari Gavrilia! si bebe sanatos!

hm, se subtiaza lista de gravidute...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns whiteflower spune:

felicitari, Gravilia! dar ce e, fetita sau baietel? am uitat, nu mai stiu daca a spus ce e in partea cealalta.

Maria, asa a zis medicul, nah, nu mai stiu ce sa zic, nici chef prea mare nu mai am sa scormonesc pe google. acum ma doare rau-rau capul. cred ca e un fel de sinuzita (dupa mine), m-au durut oasele fetei zilele trecute (sub ochi, deasupra ochilor), acum, drept in frunte...

Irina, ce aerosoli... mi s-a zis ca Ilinca e prea mica, cu amandoua parca nu mi-a venit sa ma duc singura, am fost de cateva ori seara, pana veneau tantarii. a, si noi, astia de la mare, nu prea avem concediu pt mare, caci altfel, tot timpul ai treaba. asteptam aerosolii de la aparat

, mamica Flaviei si a Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

'na seara,

Felicitari, Gavrilia.. poate treci sa ne povestesti mai incolo cum a fost experienta nasterii.

Oti, felicitari , cand o sa nasti?
sa ai o sarcina usoara si nervi de otel pt Anya . eu citisem ca Dolto era de parere ca copiii sunt telepatici, simt daca mama lor e insarcinata sau nu. eu dupa ce am citit asta, mi-am dat seama ca intr-adevar david a avut o schimbare de atitudine de cand am ramas eu insarcinata, a fost mult mai dificil, ma taxa de cate ori avea ocazia. deci tind sa cred ca exista un sambure de adevar in teoria asta cu telepatia.
partea buna e ca acum i-a mai trecut, mai are el zile proaste, dar per ansamblu s-a mai domolit si el, nu mai e asa inversunat.
tocmai ce am fost vreo 4 zile la Intorsura Buzaului (are sotul o lucrare acolo si ne-a luat si pe noi). am stat in cea mai mare parte a timpului singura cu amandoi copiii si chiar a fost ok, ne-am distrat, ne-am jucat...david e savuros cu perlele lui, nu trece zi fara sa ma binedispuna cu cate una.
cu fratiorul lui se poarta din ce in ce mai bine (exceptand micile inghionteli fratesti ), il pupa, il iubeste, si cand se trezeste, daca nu-l vede, imediat ma intreaba "unde e damian?".
daca pana acum l-ar fi dat strainilor (uf, toata lumea il intreaba daca il da pe fratiorul lui ), de la o vreme le raspunde ca nu-l da, ca il iubeste si ca e al nostru.

Diana, eu zic sa nu amani proiectul bb2, bineinteles ca o sa fi o mama minunata pt oricat de multi copii ai avea. nevoia te invata, si te invata bine .
pupici multi lui Alex, of ce vara a mai avut si el saracutul, mi se rupe inima cand ma gandesc.

Irina, .

Aurelia, v-am luat noi aerosolii daca voi nu i-ati vrut , am montat cortul pe plaja la Vadu si am pus copiii sa respire adanc vreo 3 zile . de dimineata pana seara si noaptea inclusiv.
pacat ca a batut vantul asa tare ca am zis ca o sa-mi pierd capul pe acolo, il simteam de parca aveam un dovleac in loc. copiii insa s-au simtit bine, niciun muc la orizont, desi i-am "calit" tinandu-i cam dezbracati .
sanatate multa .

Oti, n-am terminat casa, nicio sansa sa terminam ceva anul asta (dar am visat cu ochii deschisi cum ca s-ar fi putut), banii se termina imediat, de parca facem fundatie din caramizi de bani...stii si tu foarte bine despre ce vorbesc.
deci mai e de lucru, realist vorbind sper sa putem macar la anul pe vremea asta sa ne mutam. dar ne-am propus macar pomi fructiferi sa punem in toamna asta, sa apuce sa se prinda.
prin urmare, David va merge la gradinita la care l-am inscris, adica peste drum de noi. am ceva emotii, pt ca m-a anuntat ca nu mai vrea la gradinita. sper sa se razgandeasca pana luni, ca de luni incepem grupa mica. (nu e aceeasi gradinita, pt ca el pana acum a fost la cresa - si acolo era doar cresa, nu aveau si grupe de gradinita).

m-am intins cu mesajul asta... mi se termina si bateria la laptop si mi-e lene sa ma ridic dupa acumulator, deci e vremea sa trec la nani.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns whiteflower spune:

Gabi, eh, cum sa nu-i vrem?!
De ce n-ai zis nimic? Bine, cu mucii nostri, nu stiu cat m-as fi incumetat sa va vedem! Succes lui David la gradi!

Ah, eu inca nu pot intelege ce au oamenii mari cu intrebarea asta: "mi-l/mi-o dai mie pe fratiorul/surioara ta?" Pe Flavia chiar o indispune!

, mamica Flaviei si a Ilincai

Mergi la inceput

Hello,

fetelor cu numele Maria

Noi am primit o veste buna - e gata cadastrul; acum, culmea ironiei este ca angajatul bancii care se ocupa de noi a intrat in concediu asteptam sa revina, pana atunci sper sa se termine si intabularea.

"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_jors

Hello,

fetelor cu numele Maria

Noi am primit o veste buna - e gata cadastrul; acum, culmea ironiei este ca angajatul bancii care se ocupa de noi a intrat in concediu asteptam sa revina, pana atunci sper sa se termine si intabularea.

uau, pai era singurul angajat din banca? numai el se putea ocupa de dosarul vostru?
asta imi aminteste de o replica pe care o tot auzim cand avem de luat bani de la clienti: "e contabila in concediu, nu putem sa facem plata". (am sfatuit si eu sotul sa spuna la randul lui cand trebuie sa plateasca vreo factura acelasi lucru: "e persoana care se ocupa de plati in concediu...de crestere a copilului" .

una peste alta, e bine ca avansati in problema . daca nu sunt indiscreta, poate imi spui si mie pe pm cat valoreaza o casuta acolo.
(vom fi destul de aproape una de alta, cand ne vom muta si noi. eu inca sunt curioasa cum se poate iesi de pe stradute atunci cand da vreun viscol ... la noi e destul de mers pe drum neasfaltat - pe drumul pe care e terenul am pus noi piatra sa nu ne impotmolim - ma indoiesc ca intra vreo masina sa dezapezeasca).

tot eu sting lumina si in seara asta, noapte buna

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilia.anya spune:

'Neata,

Gabriela,tu ai stins lumina aseara ,iar eu va invit la cafeaua de dimineatasau mai degraba merge asta.
Ma bucur ca David isi iubeste fratiorul si"nu-l da la nimeni"(oamenii care folosesc expresii de gen ,no comment).
Cu casa e greu,tare greu.O sa vina si satisfactiile mai tarziu(cu asta ma consolez eu deocamdata).
Ati fost la mare cu cortul? uau.Sunteti tineri.
Eu sunt satula de cort,chiar l-am facut cadou sa nu ma mai tenteze vreodata.

Diana,rabdare multa maica iti doresc.

Gavriila,sanatate multa va doresc si numai zile frumoase

Irina,iti dau dreptate.Chiar ma simt ca o caraghioasa in fata Anyei.Cand sunt mai detasata si ma uit la ea cum se smiorcaie,o vad de parca ar juca teatru, a.i.sa obtina ceea ce isi doreste.Poate sa ia Oscar-ul lejer.
Iau magne B6 acum si asta ma mai linisteste.Nu mai pic asa usor in "plasa" ei.

Mie tot rau imi e.Dimineata abia ma ridic din pat.Nu stiu cum ajung si ma intorc de la gradinita(cred ca sunt hipnotizata).
Noi tre sa ne mutam.Iar caut chirie,iar car trente...Este exact ceea ce imi doream cu greata asta in mine

Mergi la inceput

Gabriela, din experienta de la celalalt teren problema in caz de viscol nu e de suprafata de sub zapada, ci de cat de deschis este spatiul intr-un spatiu foarte deschis, fara constructii, vantul/curentii de aer plimba zapada dupa bunul plac, si cureti drumul degeaba noi langa teren aveam azi iarna zona si cu 70 cm de zapada, tocmai in ziua in care am facut evaluarea bietul om a intrat in capul strazii si facea pozele cu zoom-ul, dupa ce i-am explicat dupa care stalp sa se ghideze . Intr-o zona cu garduri inalte, zapada nu e mai e viscolita la fel, si daca o cureti de pe strada ramane cat de cat curatata pana la urmatoarea ninsoare; noi am avea o straduta cu garduri de ambele parti, de lungime vreo 100-150m, pana la strada asfaltata pe care teoretic o va curata primaria.

Eh, banca are si alti angajati, dar e mai complicat - eu am dobanda redusa in urma unei intelegeri intre firma mea si banca respectiva, exista o singura sucursala care se ocupa de cei de la firma mea, si sucursala avea 2 angajati care se ocupau de credite, din care unul a plecat asa ca a ramas celalat... el a avut o presimtire si ne-a contactat inainte sa plece in concediu, sa stie in ce faza suntem cu actele si cum sa isi ia concediu, atunci stiam ca mai dureaza vreo 2 saptamani, dar s-au terminat mai devreme asta e eh, revine si el saptamana viitoare, nu intarziem mult.

In rest, Alex incepe hidroterapia, cu acelasi cabinet cu care facea kinetoterapia. S-a atasat foarte mult de terapeutul lui si a refuzat sa lucreze cu altcineva, asa incat firma a cautat bazin si ne-a facut un "pachet" cu transport inclus cu masina firmei pana la bazin si lucrul cu acelasi terapeut (el nu e specialziat in hidro, si e indrumat de un alt terapeut cu specializarea asta). Ca sa vedeti cum se dau oamenii peste cap pentru un copilas convingator de 3 ani care se pricepe sa faca ce vrea el din oameni Oricum, a ajuns sa impinga cu piciorul stang aproape la fel de bine cum impinge cu dreptul, deci dpdv muscular e refacut aproape complet. Acum are nevoie de hidroterapie ca sa invete sa isi balanseze greutatea corect, acolo are probleme mari.

Cam atat deocamdata de pe la noi, eu incerc sa ajung azi pe la Politie sa fac plangere si sa iau trimiterea la IML.

Mergi la inceput

oti, acum am vazut mesajul tau

Cand trebuie sa va mutati? noi sper sa ne mutam in casa noastra prin octombrie, si ma gandeam ca poate v-ar conveni apartamentul in care stam noi acum daca se potriveste perioada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

wow...ce de'a vesti frumoase in capitoul acesta :)

OTI- doamne ajuta sa ai o sarcina usoara ...Pe cand e DPN?
Anya o sa se linisteasca ea, o sa vezi!

GAVRILIA- felicitari pentru micul sufletel

DIANA- apropo de maraton, voiam sa te intreb ce mai stii despre colegul tau , Cipri, care trebuia sa vina la Pontevedra?

AURELIA- despre Ilinca ce mai spui?

GABRIELA- cum evolueaza Damian?

IRINA - piticul meu e Luca-Mihnea... le mai incurc si eu cateodata :))

Noi suntem chiar ok...si azi e vreme buna, am fostr la plaja...eu am alergat si Luca s'a jucat in nisip...E deja negricios de bronzat ce e...
Am trecut si pe la frizer :)
http://www.flickr.com/photos/7859784@N04/4955939153/

Pupici pentru toate fetele

Mergi la inceput