Septembrie-Octombrie 2010! Hai aniast72 !!(155)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Bravo Klarisse!
Felicitari!

Moshulik 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Crina, Moshulik

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Slabuta activitatea pe aici..se vede ca e weekend.

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare si de la noi!

Kiti, Clabuc, LA MULTI ANI!!! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de bebeii vostri!

Multumim de primire!
Crina, Klarisse, felicitari si voua pt bebici grasunici
Magdy, Moshulic, fiti tari ca totul va fi bine! Tinem pumnii si ne rugam pt voi!
Noi tocmai am papat si acum lenevim putin. Ar trebui sa fac o gramada de lucruri dar mi-e asa lene...
Multumesc pt parola celor 2 ANA
ZOZE, MAYA si voua.
Chiar mi-a fost dor sa scriu aici pt ca toata lumea e asa de incurajatoare si plina de sentimente frumoase!
Va pup dulce dulce pe TOATE

Edith 34+ Andreas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Am primit mesaj adineauri de la Mari78:
"Azi s-a nascut cea dea doua printesa a fam. Batrinu, Anca Ioana, 3260 grame, 53 cm si a luat deja primul 10 din viata "

Sa va traiasca!!!
Bun venit Anca Ioana!!!

Valentina35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Klari bravooo! Ti-am zis eu ca cuculets e un grasun! Deci daca ai colul lung si inchis poti sa prestezi si-n afara viselor!

Magdy, Moshulik

Mari felicitari pentru printesa sanatoasa! Sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Felicitari Mari pentru fetita perfecta! Sa te refaci repede sa fetita sa-ti aduca numai bucurii!
Ma bucur tare mult pentru tine!

eu sunt singurica. Sotul meu a plecat la botezul unor prieteni si ma cam plictisesc.

36+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

A-HA!! Nerantula,vreau si eu la targ-vreau si eu sling.Wrap nu are? Pfuu,cum il conving eu pe Dan sa facem inca un drum la Buc??

Zozela, intra pe site si vezi ce are, eu l-am luat demult pe al meu, cand nu facea decat slinguri fixe sau reglabile; cu wrap-ul nu m-as impaca, Gruia nu ar fi avut rabdare sa stau sa-l infasor, mi se pare dificil de 'montat'/'demontat', din sling il scoteam imediat sau il puneam repede cand voia.
Mai face mei-tai-uri (googaleste putin, ca e mai usor de prins ideea dintr-un film decat as descrie eu)
Iata aici un www.youtube.com/watch?v=ldeIJKAEVbk" target="_blank">demo foarte bun pentru slinguri.

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 6 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Felicitari Klarisssss!!!!!!! pt
sa dea Dumnezeu sa primim numai asemenea vesti! de la toate fetele!!!

Ghiocela 34+ Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

BOTOSEL,
apropos de confectionat tampoane, am mai scris si eu in cap. trecut ca eu le-am facut din comprese sterile dar 10x10 in 8 pliuri.
Alea pe care le ai tu sunt prea mici 8x10. si nu au niciun pliu, sunt practic niste patratele. Dar nu-i nimic ca o sa le folosesti la bebe.
Dar pt tampoane e mai simplu sa iei d-alea 10x10 ca le desfaci si sunt fix cat marimea unui tampon. nu mai trebuie decat sa pui vata la mijloc, pliezi inapoi de 4 ori si gata tamponul.

Spor la treaba!

Ghiocela 34+ Irina Maria

Mergi la inceput