Septembrie-Octombrie 2010! Hai aniast72 !!(155)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Eeee..te bagi in subiecte tabu,hoatza mica!! Nu-ti pot spune decat ce am facut eu,dupa ce am citit n'spe mii de articole-nu am decalotat-o,doar am spalat-o bine la fiecare baitza,cu apa si spuma lui de baie obisnuita(Pediatril/Avene),masand usor si putin si clatind bine.Atat! Pe la 1 an si ceva s-a decalotat de tot singura,in timpul unei mega erectiiNah! Asta am facut noi si a functionat,dar,dupa cum cred ca stii si tu,depinde de fiecare puiut in parte..Ca poti sa-l decalotezi si sa fie suuper ok,poti sa-l decalotezi si sa o pateasca rau sau..poti sa nu-i faci nimic..si la fel se poate intampla!Moaama!! Pruna v-am facut! Cred ca cel mai bine e sa functionezi dupa instinct-absorbi toate info precum sugativa si-in final-faci cum iti dicteaza corazonul!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

booon...deci nu il decalotez

tipele de la maternitatea unde nasc au zis ca vor sta si ele cu noi la prima baita ca desi stiu ce tre sa fac na, sa fie si ele prin zona. asa ca probabil le voi intreba si pe ele atunci da' probabil ca un medic iti va spune sa il decalotezi da' io...batman, batman

merci

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Fetelor, ma bag si eu unde nu prea imi fierbe oala, deh! V-ati gandit la circumcizie?

Ma laudam ca nu am emotii, dar cand am vazut majoretele lui Clary, au inceput sa imi cam tremure gladiolele!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Zoze, multumesc frumos,
pana la urma am inteles unde era acel docs si am notat si eu nr de tel.

ce probleme aveti si voi stati putin sa se nasca pruncii ci pe urma sa vedeti cum e.si la mine cand nu era sigur daca e fata ori nu ma gandeam numai la faza asta cu decalotarea in caz ca va fi baiat.

Anaist

bravo Puiutza si Iunia sa va traiasca gagalicile

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

booon...deci nu il decalotez

Deci..faci cum crezi

[...]da' probabil ca un medic iti va spune sa il decalotezi da' io...batman, batman

Daa-clar!! Asa spun majoritatea pediatrilor! Eu am tocat-o pe-a noatra vreo 3 vizite,pana m-a tinut minte-inconstienta care n-o lasa sa umble la bijeurile lu' fi'su

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Seara buna si de la noi, am venit sa fac o pirueta cu noua mea semnatura care va sta doar o zi.

Sa va spun foarte clar ca n-as fi scris in seara asta da' m-a scos din lenjerii zapacita de zozela cu denumirea de fofolog... deci am ras de-o fi zis fi-miu ca-i cutremur...
Noi suntem bine, recunosc ca am cam avut morcovu'n 3 litere weekendul asta cu plecarea doctorului meu da' acum mi-am revenit. Buburuzo, cred ca intr-o viata anterioara am fost surori gemene... deci chiar n-am nici o emotie. Ma suna lumea sa ma incurajeze, ma intreaba cum ma simt... imi vine sa le intreb "vis a vis de ce?" . Unora li se pare dubioasa aceasta relaxare a mea, incep si eu sa-mi pun intrebari daca e firesc.
Ma rog, revenind la subiect, maine (azi) ma duc sa nasc. Da' pentru mine's majoretele??
Multumesc tare mult pentru sustinere, va tin la curent si trimit poza cu bb in mailul comun.

Pupici, noapte buna!

Andreea, cu (AMR - it's the final countdown) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui clary

Buna seara fete

Eu mor de dragul gazei mele..pe zi ce trece creste si ne surprinde..azi am notat prima tentativa de ras in hohote..eram lesinata langa ea..colicii ne dau batai de cap in continuare,papam si tzitzi si lapte praf ca nu ne saturam doar de la san,iar eu sunt suparata ca cu tot ceaiul pt lactatie,tot apa de ploaie curge...si mor cand o vad ca plange de foame.

In felul acesta, cu completare, o vei intarca foarte repede. Daca vrei sa o alaptezi in continuare, scoate laptele praf si da-i organismului tau ocazia sa isi regleze productia dupa cerere, tine-o cat de mult pe bebelina la san, o sa fie putin dificil sa o reinveti pe alaptat exlusiv, dupa ce a prins ideea ca din biberon se trage mai usor si vine mai repede laptele.
Sanul nu este un depozit de lapte, este o fabricuta, lapticul se produce pe masura ce bebelusa stimuleaza sanul prin supt, la inceput e drept ca jetul nu e prea puternic si se poate enerva (repet, pentru ca deja s-a obisnuit cu un debit constant si mare la biberon), pe masura ce suge o sa simti asa-numitul 'let-down', atunci izbucneste lapticul. De asemenea, compozitia laptelui difera pe parcursul unui supt, la inceput e mai apos, acesta tine de sete (cum zici tu, apa de ploaie), mai spre sfarsit vine laptele cel gras, care hraneste. De asta nu e bine sa schimbi sanul des la o masa, sa-i dai ocazie guritzei sa guste din toate felurile, ea va invata asta in timp si va sti ce urmeaza. Nu alapta dupa ceas, da-i un singur san la o masa, daca se poate.
Scuze ca m-am bagat, am avut sentimentul ca iti doresti sa alaptezi si stiu ca introducerea laptelui praf inseamna sfarsitul iminent al alaptarii.

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 5 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Subscriu si eu la postarea Nerantulei despre alaptat. Nu puteam sa spun mai bine de atat, stiu ca si mie mi-a fost greu in primele zile pentru ca in spital m-au lasat sa ma odihnesc si nu mi l-au adus pe Vladi noaptea, i-au dat formula, s-a lenevit si nu sugea cu pofta. Cand am iesit din spital facusem sanii de forma strugurelui pe interior, numai dusurile fierbinti si masaje puternice m-au facut sa nu dau in vreo mastita. Mi-a fost invatatura de minte.

Auzisem la un moment dat o poveste despre o mama de etnie rroma care fusese enervata de un trecator, a scos sanul din gura bebelusului ei pe care tocmai il alapta si l-a stropit pe respectivul cu lapte. Mi s-a parut imposibil, de domeniul SF-ului pana intr-o zi, cand m-am asezat pe "locul regelui" oarecum cu bratele stranse, cu tzatzele in vant si mi-a sarit laptele la 1 metru... si-atunci mi-am amintit de rroma respectiva si am zis: "da, se poate!"

Andreea, cu (AMR - it's the final countdown) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Fetelor mersi mult pentru sfaturile privind alaptarea..eu o tin la san..suge ce suge..cam juma de ora-40 de minute,dupa care ii dau formula ca din san nu mai curge nimic si ea plange de foame..dupa cateva ore am sani plini si tari,iar ii dau sa suga din ambi sani pana nu mai curge nimic si iar adaug formula...incerc sa o tin mai mult la san ... ea prefera sanul in ciuda biberonului dar chiar nu stiu ce sa mai fac sa se sature doar din san..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

ANDREEA

m-am trezi sa-ti scot majoretele si ma bag inapoi , prin vis mi-am amintit ca azi tu urmezi

aura 39+2 TUDOR STEFAN

Mergi la inceput