Septembrie-Octombrie 2010! Hai aniast72 !!(155)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

IUNIA, felicitari si recuperare usoara!!! Te asteptam cu mai multe detalii!!! Bine ai venit,LAVINIA! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si norocoasa si sa ii bucuri pe parintii tai!!!

Am vazut si eu nuntasele odiseei!!! Ana si Andreeea, ati fost (si sunteti ) tare frumoase si elegante!!! Andreea, bine ca s-a terminat cu bine!!!

Alynta, multa bafta maine!!! Oare eu de ce nu am emotii? Sunt inconstienta, nu???

Kiti, numai maine nu-i poimaine!!! De abia astept sa vad ce-am facut!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

alynta la cum o stiu eu pe domnisoara dr ar cam trebui sa iti iei maine si bagajul ori iti da pastiluta si mergi acasa si revii in caz de ceva da' eu scot si pt bebe mic si mami ei ca am eu un feeling

aseara am visat ca a nascut chichi si ca eu am ramas fara dop

zoze facem schimb atunci de info referitor la ingrijit putze si pot sa iti dau si sfaturi in plus despre "tita" daca vrei (tita = fetita = babie = puca = papusa barbie )

hai Aniast cu bebelinu!

iunia bine ati ajuns acasa

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24

bubule, numai maine nu-i poimaine! cred ca ai niste emotii...
lasa ca are gija Doamne Domane sa fie bine!

simona cu matei 36+

Simo, acum am vazut mesajul tau, dar exprimarea a fost identica! Hihihihi! Deci... nu am emotii, dar nu stiu de ce... Parca nu mi se intampla mie, zau asa! Nici nu prea stiu la ce sa ma astept, desi am citit destul. Insa cred ca starea asta de liniste se datoreaza si faptului ca pe toata durata sarcinii am refuzat sa vad filmulte cu nasteri "live", care m-ar fi ingrozit cu siguranta. Ma rog la Dumnezeu sa fie Sofia sanatoasa, asta este cel mai important pentru mine!!!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela
[
Maitreyi,uite ca nici eu nu stiu ce sa zic despre bacugani-inca n-am ajuns la ei Dar despre ingrijitul putzelor pot sa-ti povestesc mult si bine

zoze!!! o sa am si eu nevoie de sfatul tau in ceea ce priveste ingrijitul putzulicilor! o sa fiu mama de baiat si nu stiu absolut nimic despre ce trebuie sa fac!

simona cu matei 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Buna seara fete

Felicitari noilor mamici! sa va traiasca pruncutii,sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
Eu mor de dragul gazei mele..pe zi ce trece creste si ne surprinde..azi am notat prima tentativa de ras in hohote..eram lesinata langa ea..colicii ne dau batai de cap in continuare,papam si tzitzi si lapte praf ca nu ne saturam doar de la san,iar eu sunt suparata ca cu tot ceaiul pt lactatie,tot apa de ploaie curge...si mor cand o vad ca plange de foame.
Cu pregatirile pt nunta si botez sunt in grafic..mai am de lat rochia,verighetele si bautura si am aflat ca voi fi si eu nasica..la cateva zile dupa nunta vom boteza fetita unui prieten si am emotii ..ca vreau sa fiu o nasica model.

Va pup fete..fug sa pregatesc lapticul ca acusi se trezeste gâzoiul si vrea papa!
P.S. Scot si eu motatele pt aniast si pt Buburuza ca nu stiu cand mai intru sa vad ce mai faceti!
hai aniast

hai Buburuza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Citat:
citat din mesajul lui simona24

bubule, numai maine nu-i poimaine! cred ca ai niste emotii...
lasa ca are gija Doamne Domane sa fie bine!

simona cu matei 36+

Simo, acum am vazut mesajul tau, dar exprimarea a fost identica! Hihihihi! Deci... nu am emotii, dar nu stiu de ce... Parca nu mi se intampla mie, zau asa! Nici nu prea stiu la ce sa ma astept, desi am citit destul. Insa cred ca starea asta de liniste se datoreaza si faptului ca pe toata durata sarcinii am refuzat sa vad filmulte cu nasteri "live", care m-ar fi ingrozit cu siguranta. Ma rog la Dumnezeu sa fie Sofia sanatoasa, asta este cel mai important pentru mine!!!

39+

un si o pentru curajoasa noastra!
apropo! de mult vroiam sa it spun ca daca aveam fetita, tot sofia ii puneam numele!

simona cu matei 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sunteti mortale cu putzele Imi amintesc de reactia mea cand i-am vazut putza in erectie,lui fi'miu,pe la o saptamana asa Stiam ca e normal,dar nu vazusem pana atunci..

Si la noi tot titza,e fetita.Si bea cus(suc),si-i plac desenele cu maie dutul (mare vultur).

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Sunteti mortale cu putzele Imi amintesc de reactia mea cand i-am vazut putza in erectie,lui fi'miu,pe la o saptamana asa Stiam ca e normal,dar nu vazusem pana atunci..

Si la noi tot titza,e fetita.Si bea cus(suc),si-i plac desenele cu maie dutul (mare vultur).

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

booon...ca sa nu pierdem timp...o decalotam au ba?

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Citat:
ZOZELA eu am pricepit care parola de unde este,dar nu ar fi mai bine sa punem aceeasi parola pt conturile de poze,blog si mail??? Sa fie aceeasi peste tot sa nu ne mai ametim cu atatea parole! Zic si eu!

Ana35+ Maia Elena lu' mama

da, ar fi bine, ca eu o am doar pe cea de pe picasa, vreau si eu parola de la mail.

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
37+

Mergi la inceput

fetele,va si ma duc sa ma mai documentez cu privire la putzulici!
o noapte linistita!
ici si [entru toata lumea!

simona cu matei 36+

Mergi la inceput