Septembrie-Octombrie 2010! Hai aniast72 !!(155)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_25 spune:
Andreea,cand vine la mine sa-mi aduca ii zic sa-ti trimita si tie!

Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
georgescu oana spune:
nospa de 40 g , 3-4 pe zi , uscosin 3 /zi ... nu e mult nospa de 80 , ca bag doza dubla , no problem
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 34s +
Martie-Aprilie
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Andreea,cand vine la mine sa-mi aduca ii zic sa-ti trimita si tie! ![]() ![]() Ana 35+ Maia Elena lu' mama |
daaa, daaa, daaa, daaa

Oana -

36+ cu un carucior
.... sau
paticut spune:
hello,
pai bine mai Anuto tu spui ca nu ai cu ce te imbraca si arati asa ca printesa prin palat? ai fost o frumoasa... idem laudele si Andreei. excelenta faza cu "aceeasi nunta". Sa va fie de bine muzica si dansul. vreau si io petrecere . 
merci Crinuta. la miron nu am avut niciodata asemenea stari. acu daca-mi spune cineva (nu conteaza cine e acel cineva) du-te mai incolo sar la gatul lui (ei)! sunt extrem de nervoasa si irascibila. dar extrem. stau afara pe leagan si deodata ma apuca
. e ingrozitor. sper sa nu am si parte de vreo depresie postpartum ca .. nu stiu cum se va termina. la naiba cu gandurile rele. Gata - azi sarbatorim - nasteri fumoase, naturale cu copii mari (wow LORA 3900 si 54 cm?? - cu cine ai facut-o frate cu Ghita Mjuresan? - sa-ti traiasca draga mea si sa fie sanatoasa.. poate ne incuscrim.. - dau casa, teren ...si ceva zestre...)

Alynta - sunt ireversibil indragostita de Matei! 

oana - stai linistita, si gandeste-te numai la lucruri frumoase...daca nu scot motatele sa stii!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
32+
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui paticut pai bine mai Anuto tu spui ca nu ai cu ce te imbraca si arati asa ca printesa prin palat? ai fost o frumoasa... idem laudele si Andreei. excelenta faza cu "aceeasi nunta". Sa va fie de bine muzica si dansul. vreau si io petrecere . ![]() paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 32+ |
Multumim frumos de aprecieri!
Dar tinuta e ...luata cu imprumut de la nasa mea!!
Azi am mai primit o invitatie la nunta

E pe 25!!Daca tot vrei petrecere iti dau tie invitatia ca oricum eu nu cred ca mai apuc si nunta aia asa in 2 in 1!! Ajunga-mi cu dezmatul pe anul asta!

Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
nastasie spune:
lora, bine ai venit acasa.asteptam poze si ceva detalii.dar la ultimul eco nu s-a vazut cordonul?refacere rapida.
mari, felicitari.
puiutza, felicitari si tie.
noi ne pregatim pe la 5 sa ne facem plimbarea de dupa masa.ies cu amandoi ca tati ramane sa faca curat.
de maine sunt solo cu amandoi
si sper sa fac fata.daca nu ne mancam urechile aici toti 3.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andreea82
daaa, daaa, daaa, daaa ![]() Oana - ![]() 36+ cu un carucior .... sau ![]() |
Si imi zicea Alex ca o sa mai fie o graviduta la el la nunta,dar niciodata nu m-as fi gandit ca ai putea fi tu!
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
camisv spune:
Ana, Andreea ce bine ca v-ati distrat, eu chiar am vrut sa va zic ieri ca poate mergeti la aceeasi nunta
! Frumoase ca intotdeauna si eh, tineretea daca ati si dansat.
Andreea poate ne vedem la President, dar peste cel putin o saptamana, ca bebele tau trebuie sa mai creasca. Stai cumintica in pat si te anunt eu cand plec
, ca tu sa vii dupa
camelia
37+ 
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui camisv Ana, Andreea ce bine ca v-ati distrat, eu chiar am vrut sa va zic ieri ca poate mergeti la aceeasi nunta Andreea poate ne vedem la President, dar peste cel putin o saptamana, ca bebele tau trebuie sa mai creasca. Stai cumintica in pat si te anunt eu cand plec ![]() camelia 37+ ![]() |

Asa facem. Eu sper sa mai stea putin...ca la cat ziceam ca sunt de relaxata acum incep sa ma panichez ca eu nici macar perdele nu am la camera copilului

Mai am cate ceva de facut si rezolvatTeoretic, oricum vineri la control zicea dr. ca stabilim data cea mare...sper sa nu ne puna strumfu bete in roata si sa fie mai cu mot
36+ cu un carucior
.... sau