Septembrie-Octombrie 2010! Hai aniast72 !!(155)
Raspunsuri - Pagina 12
Andreea82 spune:
Anutaa, noi azi noapte era sa mergem direct la spital in loc de casa ![]()
Sa va pun si pe voi la curent: raportez ieri pierdere dop gelatinos
. Mergem la nunta totusi, ca na, asa e frumos...Surpriza, ne intalnim si cu Anuta noastra acolo
. Toate bune si frumoase, stam si povestim, ne mai plimbam dinauntru afara si invers dar incepe sa se cam intareasca burtica si sa ramana asa...am mai incercat sa stam, dar se pare ca al meu chirias nu a fost de acord asa ca dupa ce ca am stat cuminte, nu am dansat deloc
hotaram sa mergem acasa ca nu se mai poate asa. O lasam pe Anuta la distractie, era tare in forma si se simtea super
si noi ne indreptam spre casa...dar incep sa am contractii dureroase...hmm. Ok, hotaram sa mergem totusi acasa, ma pun in pat si daca nu se opresc mergem la spital si gata. Asta e. S-au oprit dupa un nospa, odihna si stat numai in pat.
Acum sunt mai bine si am venit sa dau buna ziua pe aici, sa va doresc in continuare o duminica frumoasa si sa dau la toate fetele cate o
si un 
36+ cu un carucior
.... sau 
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Ana ce fain ai fost imbracata! La fel si Andreea!Poza asta e superba! Si mireasa era graviduta,nu?! Alina-Mirela 40+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Multumim

36+ cu un carucior
.... sau
alynta27 spune:

La multi ani, Nike! La multe luni Sebastian!

Alina-Mirela
40+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
ANDREEA nu stii vorba? De la bal la spital!!![]()
![]()
Bine ca te-au lasat contractiile!
Azi urlam de pe geam la Alex sa-mi aduca tort!
Am stat pana la 3 si am plecat acasa(nu am mai stat pana la tort) ca si burtica mea incepuse sa se intareasca dupa vreo doua topaituri si dupa dansatul in club!![]()
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
crina-s spune:
Buna dragelor
La multi ani Nike! Sa-ti traiasca Sebastian, sa fie sanatos si cumintel!
Puiutza felicitari!!!!!!!Bine ai venit Alexandru! Sa traiti sanatosi si fericiti!
Lora bun venit acasa!
Paticut toate avem stari din astea. La mine s-au cam indesit in ultima luna, dar trec ele.Un pupic sa treaca.
Bubu mai ai un picut si gata.
Kiti bune si clatitele. Minunate defapt.
Fetelor sa aveti o zi perfecta!

36+
crina
cu VERONICA ELENA
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 ANDREEA nu stii vorba? De la bal la spital!! Bine ca te-au lasat contractiile! Azi urlam de pe geam la Alex sa-mi aduca tort! Am stat pana la 3 si am plecat acasa(nu am mai stat pana la tort) ca si burtica mea incepuse sa se intareasca dupa vreo doua topaituri si dupa dansatul in club! Ana 35+ Maia Elena lu' mama |
daa, noi o tineam cu ori la bal ori la spital si vad ca ne-a reusit pana la urma.
Hehe, ati mai stat ceva. Ma bucur ca v-ati simtit bine si v-ati petrecut. Asa as mai fi dantuit si eu....

Pai tu ce crezi, eu la ce ma gandesc de cand m-am trezit? la sarmale si praji

Urla la el sa arunce si pana la mine
36+ cu un carucior
.... sau
zozela spune:
Puiuutzaa!! Ce ne-ai facut-o!!
Prea tare!!
Felicitari,sa aveti o viata frumoasa in 4!!
Bine ai venit,bebe Alexandru Mihai!
Lora,Adelina,welcome home!!
Abia astept s-o vad si eu pe falcoasa mica!
Klari,uitasem sa te felicit pt.rez.bune de la control!Tineti-o tot asa!
Of,scriu din amintiri si stau cam prost cu memoria,zilele astea..
Summer,tu cum esti? Sper ca nu nasti fara sa-ti agitam pampoanele!!![]()
Mai,eu am niste emotii cat casa! Eu ma asteptam sa fie,si-mi doream, inca un baietel si..cand colo-fu fata! Cum m-oi descurca eu cu ea,cum se ingrijesc pasaricile mici
,cum trebuie sa ma comport?! Ce/cum ne jucam? Eu am fost cam dintotdeauna in pantaloni,delicateturile n-au fost chiar prietenele mele..
Grea meserie imi pare,aceea de mama de fata..![]()
![]()
Edit:Andreea,ai grija,incearca sa stai mai mult in pat.Cozonacelul trebuie sa mai stea o saptamana,doua,la dospit.
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!
georgescu oana spune:
Buna fetelor
Nike La Multi ani !!!
sa fii sanatoasa , fericita si sa te bucuri de mandretea de bebe
Lora , Puiutza, felicitari fetelor ma bucur ca sunteti bine si aveti bebei mancasiosi , recuperare rapida

Andreea hai ca ai deja 36 saptamani a trecut perioada critica dar oricum e bine sa stai cumintica sa nu mai ai contractii
Fetelor multumesc pentru incurajari
dar sa stiti ca e cam groasa
Aseara am avut contractii un pic dureroase pana la 12 noaptea cam la 20-15 minute , m-am dopat bine bine si intr-un final au cedat .
Astazi am reluat doparea insa vad modificari , ma doare in josul burticii , bebe agitat , spatele si el se resimte la contractii, pana la ora asta am avut 9 contractii cu tot cu nospa ginypral si stat la orizontala, fara topaieli , nimic .
L-am trimis pe sot sa reinnoiasca stocul de nospa si scobutil , daca pana maine mai am aasa contractii sun dr sa vedem ce decide .
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 34s +
Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
inca ceva Ana Andreea ati fost doua frumoase la nunta

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 34s +
Martie-Aprilie
zozela spune:
Oana,cum iei Nospa-ul si in ce cantitate? Mie dr. mi-a prescris Nospa de 80mg.,1 pastiluta la 4 ore,iar supozitoarele Uscosin,cam 3/zi daca se ingroasa treaba..Ai grija!
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!