Strumfi de iulie-august 2007 (193)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Neatza! S-a trezit si ratza! Asta pe la 7 nu acum.

Karli la freza trebuie sa ma fac mai spanioloaica asa, ca sunt ritmuri latino. De Adelise ce sa zic, e mititica comparativ cu copiii din Romania insa nu cu cei de aici. La gradi de ex, fata prietenei mele nascuta in mai e cea mai inalta din grupa, si cand zic inalta, e mai inalta cu un cap, ea are gene pur romanesti. Insa restul copiilor sunt de marimea fie-mii aproximativ, cu 2-3 cm mai mari sau mai mici (dap, exista si mai mici, in general copiii de indieni sunt mai mici de statura acum, au alte perioade de crestere). De aceea aici nu se masoara copiii, decat in mod informativ, pentru ca e un amestec de rase astfel incat nu ar avea relevanta masuratoarea.

Ioanaiub esti pe lungime de unda cu mine. Adelise m-a inebunit cu rozul, totul trebuie pink, aseara o imbracam cu pijamaua, "not this one mum, the pink ones". In magazine isi alege "pink" sunt satula de culoarea asta.

Mergi la inceput

Mai vroiam sa zic ceva:

Stiti ca sotul urma/urmeaza sa fie disponibilizat. Noutati: din Noiembrie sunt trecuti la noua firma care ii preia, raman apoi sa lucreze la ei pana in mai approximativ. Vestile bune sunt ca 99% din angajatii preluati la ei in trecut au ramas la ei, nu au fost dati afara. Vestile oarecum proaste sunt ca birourile lor sunt in Debretin (Ungaria) si Kosice (Slovacia).

Asa ca daca ramane acolo sunt putine sanse sa il opreasca aici deci e posibil sa ne stramutam. Mi-ar conveni ca Debretin e chiar la granita cu Romania insa Kosice e mai frumos, deci as putea conduce sa-mi vad prietenii si familia. Nu mi-ar conveni pentru ca probabil implica plata scolilor internationale pt copii.

Dar trebuie sa zic ca ma tenteaza ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Lunito cum? ai da Regatul pentru o Slovacie sau Ungarie? mie deja mi-ar veni sa plang... dar tu stii mai bine, ca poate ti-a ajuns si tie de stat la atata racorica

Bafta oricum cu joburile astea... e o nebunie criza asta! mai bine pe o insula-n ocean la prins de peste cu tepusha! .... si la revedere criza!

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Ioanaiub.. am citit pm-ul! de ce n-ai spus nika de ziua ta? sau ai spus? cu intarziere ca eu abia acum m-am prins ca a fost ziua ta si cand ma uit pe aici pe site ca mai apare cate un tort cu branza ricotta sau cate o cheesecake.... imi vine sa aterizez la primul sarbatorit iesit in cale... pacat ca tu stai in orasul dintre dealuri si e mai departe de o ora de mers pe jos, ca altfel veneam imediat sa vad daca mai gasesc macar urma de tort... nu stiu ce m-a apucat, mi-e pofta de dulce numai cand ma uit la poze!

si nu, nu-s gravida! sa nu veniti iar sa ma intrebati...

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Karli Regatul nu-l dau pe nimic, pentru ca tot aici va fi "home" cum pentru mine Romania inca mai inseamna "acasa" din alte puncte de vedere.

Aici e baza, insa decat sa ramana fara job (si crede-ma cu criza asta e loterie aici cu joburile, aplica cate 100 persoane pt un singur job, iti dai seama) aleg sa vad avantajele unei astfel de mutari.

In primul rand as putea petrece cel putin cateva luni cu copiii ca sa-i acomodez, in al doilea rand viata e putin mai ieftina (nu neaparat insa incerc sa ma conving ca e asa), atat timp cat merg la scoli internationale copiii e ok, si sunt aproape de Romanika sa va vad pe voi.

Mergi la inceput

ia uitati-va cum arata astea doua:

www.supereva.ro/info.asp?id=2272" target="_blank">cheesecake

sau www.supereva.ro/info.asp?id=2277" target="_blank">tort cu branza ricotta si ciocolata alba

cred ca pofta de dulce mi se trage de la meniul fara dulciuri din ultima vreme... ca poate nu v-am spus dar de la 1 iunie incoace am slabit 10 kilograme (scuzati-mi modestia)

va pup pe toate, trebuie sa mai fac ceva ordine...

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

he he, a fost ziua mea ... tort nu mai am, ca firimiturile au ramas in Turcia, acolo m-am sarbatorit , am dat de mancare si de baut la toata lumea, la "all-inclusive" ... eh, am mai imbatranit un an, anul acesta m-am simtit mai batrana de ziua mea

si zi asa, Luna, te "tragi" mai aproape de noi?

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Karli ce te apucara mama cu prajiturile alea? De fapt mie acum imi e pofta de orice, mai am 10 zile pana nasc si dintr-o data as manca tot ce-mi iese in cale, n-am vazut asa ceva. m-am bucurat si eu ca am luat mai putin ca la Daria cu 5 kg insa parca vad ca le recuperez astea 10 zile.
Felicitari pentru cele -10 kg, bravo doamna, bravo, nu-ti da in petec acum.

Hai ca daca tot raportam sa va zic si eu de Dariuca mea: avem fix un metru si 14,5 kg, dar, ca si David al Vivelei, lumea o vede mai grasunica datorita capului mai rotund.
Cu rozul nu avem "probleme" insa important este "cu ce e bluza"? adica cere sa se imbrace cu ce-i convine ei sa aibe bluza in ziua respectiva: soricelul, fetita, pisica, catelul, purcelul,....... nu se poate sa fie simpla. Plus ca la chilotei e un adevarat circ. I-am luat mai multe perechi albi simpli, am dat si o groaza de bani pe ei ca sunt super la material si nici nu vrea sa-i vada, ea vrea cu pisici cu printese Noroc ca i-am gasit la C&A unii cum vrea ea.
Ati observat ca prin magazine sunt f multe haine pana la 98 cm adica cumva pana in 3 ani si apoi cam pt 5 ani. Mie mi se pare ca nu-i mai gasesc nimic pentru 3-4 ani care sa-mi placa.
In schimb i-am cumparat lui bebe niste hainute asa frumoase, mi-s asa dragi cand le vad asa mici si pufuloase . Iar pentru mine mi-am luat o pereche de opincute moi nr 40 , de la 37 cat purtam. Zici ca sunt salupe. Putea sa mai fie cald macar o saptamana sa fi terminat si eu sarcina cu papuci dar a venit frigul asta de m-a pus sa-mi cumpar una alta XXXl pentru 2 saptamani.

Am plecat ca trebuie sa gatesc azi si am o lene.... Intentionez o supa de pui cu taitei si niste peste dar sa vedem.

PS aaa ca mi-am adus aminte voi ce ati luat pentru stimularea lactatiei? am tot cautat galactogil pudra insa nu am gasit pe nicaieri.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) sicu Eric Mihai AMR 2 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

La multi ani mami de ciuchiluti (ce inseamna asta? ) Sa fi sanatoasa si sa ai puterea ca peste 50 ani sa alergi dupa nepotii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

La multi ani mami de ciuchiluti (ce inseamna asta? ) Sa fi sanatoasa si sa ai puterea ca peste 50 ani sa alergi dupa nepotii tai.

"ciuchiluti", asa ii alintam noi pe copiii nostri ... sau "pinguini"
multumesc de urari, dar peste 50 de ani voi fi batrana maica si nu mai alerg eu dupa nepoti, poate dupa stranepoti
noi am fost ieri la shopping si i-am luat Marei hainute tot pentru 4-5 ani , dar nu-i sunt prea mari, poate pantalonasii sunt putin lungi, nu stiu sigur pentru ca nu a stat la probat
Mara are pata pusa pe o rochita cu printesa Tiana, ma innebuneste, s-ar imbraca numai cu ea

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput