Strumfi de iulie-august 2007 (193)
Raspunsuri - Pagina 4
mychydutza spune:
luna esti cea mai tare!!!!!!!!!!imi place despre tine.....so, go zumba!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza luna esti cea mai tare!!!!!!!!!!imi place despre tine.....so, go zumba! decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! |
Stai ca nici nu m-am apucat inca. De luni incep.
Mama ce chef am de un
mychydutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Luna1
Stai ca nici nu m-am apucat inca. De luni incep. Mama ce chef am de un |
ei....intentia conteaza......
mychydutza spune:
totusi despre andicu nu mai stie nimeni nimic? si nici greierash n-a mai scris.....
azi l-am masurat pe andrei, are cu 2 cm in plus fata de ultima data, asa ca a ajuns la "altitudinea" de 104 cm.....
karligutza spune:
citat din mesajul lui mychydutza totusi despre andicu nu mai stie nimeni nimic? si nici greierash n-a mai scris..... azi l-am masurat pe andrei, are cu 2 cm in plus fata de ultima data, asa ca a ajuns la "altitudinea" de 104 cm..... decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! |
Andicu e ok, am mai vorbit eu de curand cu ea pe mess, dar destul de ocupata la serviciu... cred ca si Filip incepe gradi in toamna asta, dar mai multe poate vine chiar ea sa ne spuna... asa ca Andreea te asteptam si pe aici cu primele impresii despre gradi si nu numai!
mychy faina altitudine... se vede ca are baiatu' radacini sanatoase de la munte! lasa ca ii sta bine unui baiat mai inaltut... ma bucur ca nu mai ai emotii cu jobul; e nasol rau pe piata fortei de munca acum! ma apuc eu de cautat... facem test cat timp dureaza pana imi gasesc un job ca lumea!!! si fara pile! cobai pe timp de criza ma numesc!
ah, si daca te framanta gandurile prea tare ca nu l-ai inscris la gradi pe Andrei sa stii ca nu e tarziu! stiu pe cineva care acum a zis ca isi incearca norocul, are 5 ani copilul si bineinteles stie cu cine sa vorbeasca... dar cum spusei... cred ca se poate rezolva si acum in al doisprezecelea ceas! mai ai timp pana vineri! si chiar si dupa... ia vezi... nu crezi ca i-ar prinde bine o gradinita lui Andrei?
ioanaiub tu ma innebunesti cu sloganul tau de la profilul de sub username... tot timpul cand te citesc ma gandesc la frumusetea locurilor pe unde te preumbli mata.. auzi la ea, orasul dintre dealuri! si cu racorica mie-mi place... vreau orice fel de vreme numai canicula NU! mie-mi place si cand e -20 grade afara si-ti scartaie zapada sub picioare de ger, si-ti ingheata si respiratia la varful nasului... ia gandeste-te la astea si pe urma sa vezi ce-ti convin alea 17 grade! bafta si voua la gradi...
Anto multumim!
si apropo de atata gradinita, ca numai gradinita am in cap, am fost azi de-am luat fisa de la gradi, am intrebat de alte detalii tehnice, asa incat ce stiu va spun si voua; ne-a dat o fisa pe care am completat-o la medicul de familie/pediatru (pt.Adeluta e unul si acelasi) cu vaccinarile facute si suplimentar trebuie sa ducem o hartiuta (valabila 48 ore) cum ca e ok pt.intrarea in colectivitate. De la gradi mi-a mai zis ca daca am cum sa ii fac si un exudat, si a ramas in aer ca si cand daca nu am cum, sa nu-l fac... foarte draguta madame! apoi am intrebat de taxa si mi-a zis ca se stabileste la sedinta cu parintii in prima zi cred cand intr-adevar va fi doar festivitatea plus intrarea in clase pe grupe, copiii sa se cunoasca, parintii sa mai stea cu ei cat/care/cum o sa planga... asta incepand cu ora 10 si pe urma pe la 12 asa, tusti acasa toata lumea! de marti incepe SESIUNEA! plus ca la sedinta o sa ne spuna clar ce aducem (haine, papuci, rechizite).. de medicamente cica nu e cazul! nu aduce nimeni medicamente de acasa...
dar acum imi fac lista cu buchetele de flori... am sa ma apuc sa numar pe deshte pana la urma! sa vedem si la bani cum stau cu totalul ca sigur o sa sara scorurile duminica si luni! nah, am si eu o problema cu florile, sunt de moda veche!
Luna la zumba asta trebuie sa ai si-o freza pe masura... eu asa vad! nu vad bine asa-i? Adelise cred ca e cea mai mica... dar stii vorba aia "esentele tari se tin in sticlute mici" hai ca o sa zica lumea ca te lugu-lugu aici pe tine si pe altii ba!
va pup, noapte buna! zzzzzzzzzzzzzzz
sunt rupta de oboseala... abia astept sa incepem gradinita sa ne culcam maxim la ora 9 seara toti, ca pensionarii
karligutza
sunt mamica Adelutei
are mama o fetita... are si un blog!
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
karligutza spune:
citat din mesajul lui Luna1 Mychy iote www.youtube.com/watch?v=Vf0q6qtThF4" target="_blank">ZUMBA Ioana eu m-am apucat ca nu mai tinea, am devenit gurmanda si kg merg doar intr-o directie, in sus. Asa ca vreau sa devin fit pana in primavara, plus ca preconizez un concediu in Romania doar eu cu Cosmin prin februarie (sa-si cunoasca tatal biologic) deci trebuie sa arat beton, sa moara ala de ciuda. |
LUNA!!! iaca zumba ta.. ne-ai lamurit pe astea din Romania:
" This video contains content from Sony Music Entertainment, who has blocked it in your country on copyright grounds."
sooo... mai bine mergi tu la prima sedinta si baga acolo un filmulet ceva apoi sharuiestel cu noi... sa "ne radem" si noi nitel cum faci tu zumba-zumba... hai ca m-am intins cu gluma ; no, bine, fa tu zumba, ca acusi se apuca si ioanaiub si mai pe urma toata Romania; aduceti voi noile trenduri ca pe urma vedem noi cine mai e "pentru!" .. dar daca zici ca te modeleaza, te face mumoasa atunci se merita!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
violetan spune:
Neata fetili!
La multi ani pentru ieri tuturor Mariilor si Marianilor!
Pentru cine e interesat si-a deschis o fosta colega o super sala de zumba! Va dau detalii pe pm la care vreti, ca nu cred ca am voie sa dau link...
pup, hai la cafea repede!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
ioanaiub spune:
buna dimineata,
Karli, nu vreau sa te amarasc mai tare dar sa stii ca e foarte frumoas la noi ... dealuri, paduri ... acum mi-am mai revenit si eu cu frigul, m-am acomodat, cred ca a fost trecerea prea brusca de la peste 30 de grade la mai putin, dar de 2 zile parca "functionez" ceva mai bine
va dau aici in link despre www.mirceahodarnau.ro/2010/02/25/zumba-de-azi-la-medias/" target="_blank"> zumba , ca tot ne-a starnit Luna ... sper sa mearga
p.s.: ce or avea fetele astea cu culoarea roz? Mara m-a innebunit, vrea numai haine roz, oricat as vrea eu sa-i iau alte culori
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
karligutza spune:
neata si de la noi!
bate vantu' frunza'n dunga...
cantaretii mi-i alunga;
bate vantul dintr-o parte...
iarna-i ici, vara-i departe. se vede ca m-am nascut pe meleaguri eminesciene daca asa-mi vine sa 'cant' cand vad ce se leagana plopii de la vant si ce innourat e... e frumos! mie-mi place! mai rau ma enerveaza ca a inceput Adeluta sa tuseasca... si de dimineata mi-a cazut si din pat... se suceste, se foieste ca nu o mai gasesc niciodata dimineata unde o pun seara! nu stiu pana cand se va miscori asa prin pat... probabil pana se face de 1 metru 70!
ioanaiub si Adeluta a avut o faza cu rozul, si inca o mai are dar la imbracat nu mai face figuri pentru ca se imbraca cu ce are, si numai daca are de ales intre ceva si altceva roz, atunci alege roz! sau la moate de par, sau la jucarii, ar alege mereu rozul! si la culori cand picteaza, la fel... apoi eu stiam ca inseamna ceva de bine daca se indreapta cu prioritate spre anumite culori deschise/vesele/calde atunci cand pune mana pe culori! (asta referitor la colorat doar, cred ... )... poate e vreo psiholoaga printre noi sa ne mai spuna mai multe despre chestia asta...
a, si iti trimit un PM chiar acum..
violeta deci prietena are sala de zumba si tu nimic? nicio zumba-zumba pana acum? vad ca ne zisai de zumba dar de painea aia nimic.. nu e gata? mai trebe sa stea la cuptor?
ma apuc de sortat jucarii ca e o debandada intre ele, le-am lasat vraiste in ultima saptamana si e o nebunie, nu se mai completeaza nici un set, lipsesc piese, nu sunt toate la locul lor si ma enerveaza la culme ideea de dezordine din asta!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
ioanaiub spune:
Karli, spor la treaba ... nu vii si la mine? ca nu mai am pe unde sa calc de jucarii ... ai PM
la noi ploua ... si maine avem zi libera ... si pleaca sotul spre alte zari, pentru o saptamana
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate