Strumfi de iulie-august 2007 (193)
Raspunsuri - Pagina 17
Luna1 spune:
Cristina nastere usoara Lioarei. Cu ce ai fost in Londra? Sper sa ma dau si eu fugita de la munca pe joi, asta daca nu e obositor pt voi, altfel o lasam pe sapt viitoare. Oricum te sun diseara.
Nici aici nu se da nimic pt voma, am vazut ca in Romania se da metrocoplamid (sau cum naiba ii zice) aici iti zice clar, doar hidratare si antitermice, virusul trebuie eliminat din stomac, daca dai antivomitive prelungesti boala ca nu iese prin voma.
Jadi 
housepocket480 spune:
Buna
O mai fi cineva in situatia mea? Matei ieri a plans doar la pranz,o ora, dar azi toata ziua...sunt terminata...Am sunat sa vb cu educat si plangea, l-am auzit ce tare plange..m-am repezit pana la gradi jn pauza si unii copii plecau cu parintii sau bunicii la pranz si l-am vazut si pe el pe hol, pierdut printre ei si striga "Vreau sa vina mami"....mi s-au inmoiat picioarele...el nu m-a vazut dar nu stiu incotro ne indreptam, maine o fi mai bine sau mai rau...e ragusit, nu a mancat nimic....
Ma abtin sa plang ca cica ii transmit, dar nu stiu daca am procedat cum trebuie...i-am explicat ca vin dupa ce se trezeste dar nu stiu ce a inteles ca plange intruna, fara incetare...nici nu mai stiu de mine...
musso17 spune:
bun fetele
intru repede,revin mai tarziu
mihnea are bornhopenumonie pe plamanul stang,se aud raluri..el e bine acum,stabil,a mancat,a mers cu bicicleta,nu ne-a interzis sa iesim afara daca e cald dar sa nu intram in contact cu alti copii..soo primul diagnostic dat de dr de familie este gresit..
am un nod in gat,m-as baga intr-un colt sa plang..trebuie sa ma remontez.
ioanaiub spune:
si eu am emotii astazi, nu stiu ce o fi facut Mara ![]()
abia astept sa plec acasa
... oricum stau putin linistita ca e David acolo si in caz de ceva o mai linisteste el 
Georgiana, sanatate lui Mihnea, fii tare ca nu e
asa de negru, bine ca ati descoperit ce are si cu tratament adecvat se face bine 

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
mychydutza spune:
of, georgiana, imi pare tare rau. banuiesc ca v-a bagat pe antibiotic. o sa treaca si asta. stiu ca suna aiurea dar ce poti sa faci? sotul e acasa inca, nu?
housepocket, niste 

..asa de incurajare. banuiesc ca o sa treaca perioada asta lacrimogena.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
Luna1 spune:
Georgi sanatate lui Mihnea. Nu te panica, va fi ok, ai sa vezi.
Housepocket poate era mai bine sa-l duci initial la program scurt. Mi se pare aiurea sa nu aiba educatoarele cum sa-l calmeze. Si Adelise plangea dar dupa 15 minute dupa ce plecam eu se oprea ca o momeau cu tot felul de jocuri si jucarii, o tineau in brate, o pupau. Poate e mai bine sa mergi sa vorbesti cu educatoarele si sa-i iei la pranz daca ai cum. Eu nu cred ca as rezista sa stiu ca plange toata ziua.
cristina26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luna1 Cristina nastere usoara Lioarei. Cu ce ai fost in Londra? Sper sa ma dau si eu fugita de la munca pe joi, asta daca nu e obositor pt voi, altfel o lasam pe sapt viitoare. Oricum te sun diseara. Nici aici nu se da nimic pt voma, am vazut ca in Romania se da metrocoplamid (sau cum naiba ii zice) aici iti zice clar, doar hidratare si antitermice, virusul trebuie eliminat din stomac, daca dai antivomitive prelungesti boala ca nu iese prin voma. Jadi ![]() |
Am fost cu trenul in Londra. Ar fi fost frumos sa stam mai mult, dar cum nu stiam daca naste sau nu Lio azi nu am vrut sa stau.
Nici nu stii cu cat drag te asteptam

In ceea ce privesc bolile copiilor, Sly spune ca unele mame (nu e cazul la nici una dintre noi dintre mamicile de aici) simt uneori nevoia sa faca ceva pt copil si de aceea le da antibiotice cand ei nu au nevoie, doar sa se simta ele bine ca fac ceva.
cristina26 spune:
housepocket480 teoretic maine v-a plange mai putin. imi pare tare rau, draga de tine... uite ca imi vine si mie sa plang
jadi spune:
Housepocket, trebuie sa vb cu educatoarele desi uneori nici asa nu rezolvi ceva. Nici sa il retragi nu este bine, sunt cazuri cand au retras copilul pentru un an si anul urmator a fost si mai greu. Ei acum sunt mici dar se pot modela mult mai usor.
Eu vreau sa ma tin tare, primele doua saptamani sunt grele, atat pentru noi cat si pentru ei. De multe ori m-am gandit ca anumiti copii nu vor accepta gradinita decat ca o masura extrema de consolare, ceva de genul "hai sa o fac si asta". Un exemplu in acest sens e sotul meu, a urat si gradinita si scoala
Mie Vlad mi-a plans si anul trecut o perioada si consider ca e stressant pentru ei, la fel ca la un servici. Dar nici nu am sunat si nici nu am mers sa ii vad in pauza, nu de alta dar cred ca daca as fi disperata de ceea ce as vedea, as lua decizii gresite, la nervi sau oboseala. Si in primul an nici nu am vrut sa concep un program scurt, daca ar fi stiut ca exista si aceasta posibilitate, Vlad m-ar fi vandut cu prima ocazie
. Si acasa nu aveam cum sa il tin, idem si in prezent, acasa nu am cu cine sa ii tin asa ca incerc sa nu fac nicio concesie.
Incerc in schimb sa le ofer un "inlocuitor", dimineata o bomboana, posibilitatea sa isi duca la gradi plusul preferat si promisiunea solemna ca vin sa ii iau dupa ce termina somnul si gustarea de dupa amiaza. De asemenea, le-am explicat ca niciun copil nu ramane peste noapte la gradi, toti copii merg acasa si nu sunt parasiti de parinti. Haios e Vlad cum ii explica lui Tudor ca gradi e serviciul lor, mami si tati merg la servici ca sa putem sa mancam, sa ne imbracam, sa avem jucarii si atunci si ei nu pot sta acasa singuri si merg la serviciul lor. Oricum totul a fost mult mai usor la Vlad insa tot doua saptamani mi-a urlat ![]()