Strumfi de iulie-august 2007 (193)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

mychy sanatate multa lui Andrei... ce bine ca ati trecut usor (adica ati dormit!) peste az'noapte.. am avut si noi acu vreo 2 saptamani probleme asemanatoare cu nas infundat si multi muci, dar am cam facut noapte alba! Si DAAA eu stiu de la Anya ca poti sa-i dai oscilo si de 3 ori pe zi, pentru ca e in timpul bolii! profilactic se da un tub pe saptamana, in caz de boala 3 pe zi maximum.

sanatate again!
revin cu alte mesaje..

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, nu e prea mult sa-i dai 2 tuburi pe zi, dar nici nu il ajuta. Eu stiu ca doza suficienta este de 2 dopuri (pui granulele din tub in dopul de plastic de deasupra) luate de 3-4 ori pe zi.
Andicu, multumesc mult pentru raspuns . Noi vrem sa plecam in octombrie si sa ne intoarcem in noiembrie, si nu am gasit zboruri de intoarcere. Daca nu abuzez prea mult, pentru Creta e aceeasi situatie sau am mai multe sanse?

Mergi la inceput

sooo, buna dimineata!

Dana, vorbeai de masuri la hainute... da, uite si Adeluta are 98 cm, si intr-adevar e cam cum spui tu ca nu gasesti haine cu etichete decat pentru copii pana la 98 cm, si altele pentru 4-5 ani care deja sunt maricele pt.categoria lor de varsta si inaltime; tocmai de aceea si eu cautam sa fie un pic mai maricele ca doar mergem inspre 100-105cm nu stam prea mult la 98.. asa incat eu am gasit solutia pe site-uri externe! (vezi UK ce ii ziceam si Lunei ca momentan are cine sa-mi aduca asa ca am scapat mana adanc in buzunar si am facut o aprovizionare de toamna ca la carte: cateva seturi pantalonas/hanorac, leggings (colanti) bluze, maieuri, chilotei, sosetele, pijamale la greu! cred ca am o pasiune pt.pijamale de copii, adica de fetite mai precis ). Asa ca daca poti baga un ochi online, stiu pe cineva de aici din Bucuresti care aduce saptamanal marfa de pe siteuri celebre la preturi fff.bune! 3-4-5-10-12 lire... poate daca te intereseaza iti dau si restul detaliilor!

Andicu sanatate multa lui Filip... i-au mai trecut simptomele de la infectia urinara? cum v-ati dat seama ce are? a acuzat el dureri? cat despre drama de la inceputul anului pe care o porti in sufletul tau nu stiu ce sa-ti spun decat ca oridecate ori simti nevoia sa te descarci de anumite ganduri poti sa o faci si aici... incercam sa-ti fim aproape... mama ta cum se mai simte? bafta cu gradinita! dar cum cum ai zis si tu, Filip e tare obisnuit cu copiii si a mai stat si pe la bunici fara voi, poate ca se va acomoda mai usor decat 'o Adeluta' care a stat 95% din timp cu mama! va pup!

ah, si cu kilogramele, felicitari si tie.. inca 7 jos? erai deja f.slabuta, ai mai dat jos inca 7? este fotomodel acum... te cred ca iti trebuie haine noi, cred ca ai mai putin si decat inainte de sarcina? eu una mai am putin si ajung la kilogramele dinainte de sarcina si inca mai am haine potrivite insa e o problema si cand te ingrasi, dar si cand slabesti! evident ca acum stramb din nas pentru hainele de acum 3 ani! asa ca tot e nevoie de shopping si pt.mine si acum! bine ca macar pt.varsta noastra se gasesc haine fara batai de cap, bani sa ai...

apropo si de reducerile de care spuneai tu Mychy reducerile alea gen "bigotti - 14 lei" au fost, dar au durat un timp delimitat, n-au dat sa ajunga la toata lumea! astfel incat, ieri cand am fost si noi pe acolo reducerile din outlet aveau mai mult preturi de oras sau chiar mai mari (cel putin la ce ne-a placut noua...); adevarul e ca pentru cei care ar putea sa cumpere lucruri (si nu ma refer la geci de iarna, paltoane etc.) cu 500/900 ron bucata, ar zice mersi sa cumpere acum cu 250/450 ron! eu insa ma stramb cand vad ambele preturi! cum naiba sa dau pe un hanorac/pulover/pantalon 250 ron pret redus?? eventual 50-100 ron da...

Luna cum am reusit? cu alimentatite echilibrata! atentie la alimente... fara dulciuri si panificatie... salate, carnitza, ciorbite... cam astea au fost la baza! si musai nemancat dupa ora 18... poza? nu m-am mai pozat de la mare, dar si acolo se vede diferenta de la apogeul greutatii mele la cat am acum! si-acum nu-ti imagina ca-s vreo sirena, tot mai am de dat jos! asa ca merg inainte si sper ca pana la Craciun sa fiu multumita! o sa iti trimit poze in privat!

ma duc sa pregatesc cerealele cu lapte (si revin) pt.ca am dormit cam mult in dimineata asta! e ultima dimineata fara griji de maine luam gradinita de coada!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

sarumana de sfaturi....am uitat de oscillo ca se poate da mai putin de un tub. Asa o sa fac, deci cate doua dopuri de 3,4 ori pe zi.
Ce bine ca va am aproape.hehe.
ioana ce boierie pe tine....da las ca'ti sar maine fulgii.....
Bafta maine studentilor in anul I.....

...a prins barbatamiu reduceri ieri, da camasa aia era cu 2 nr mai mari. Barbatii astia.....da si'a luat pantaloni. Si a mai facut o boacana, a lasat farurile aprinse si acu masina noastra e in parcare la outlet. Asa ca ce a luat redus se compenseaza cu taxa de la dacia asistenta. ....

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

ini mini
cu asta basta
arata-ne ce inseamna asta!

ini mini accelerat
totul sa fie curat!

ce tehnici misto de vrajitorit la desenele animate (care ruleaza acum pe minimax)... daca ar merge si prin casa la noi zi de zi!

vivela multumesc! cum am spus si mai sus, va trebui sa mai dau jos si o sa mai fac un anunt pe la Craciun (nu ca ar interesa pe altcineva ci doar asa ca raspuns la "ce mai faci") dar acum imi iau felicitarile cu moderatie ca sa nu mi-o iau in cap... exclus sa mi-o iau in cap, de data asta nu mai dau inapoi mai ales ca mai am putin si ajung la ce doream... foarte haios David si automat toti ceilalti copii care scot perlute la varsta asta; noua ni se par amuzanti numai cand ne gandim sa comparam varsta de 3 anisori cu replicile si raspunsurile date... si ce bine zici cu muntii aia! si eu as emigra intr-acolo macar 2-3 zile daca nu saptamani! caci anul asta n-am vazut muntii... dar nici mult nu mai e si mergem in vacanta de toamna! nu stiu ce voi face cu Adeluta ca n-as vrea sa-i stric "feng-shui-ul" cum zicea cumnata'miu... ea abia incepe si se acomodeaza si eu sa-i fac o vacanta care s-o dea peste cap; dar cum bine mai zicea si un neamt, pana nu am problema, sa nu ma apuc sa caut solutii!

musso multumesc! atunci sa fac trafic aici... sa va fie de bine nasitul! si sanatate multa lui Mihnea! cat despre gradi, chit ca ai incheiat subiectul si eu zic sa nu-ti faci griji si despre bucatarese... eu una o sa ma duc doar cu flori in prima zi de gradi.. mie mi se pare frumos si in plus Adelutei ii place foarte mult gestul acesta pe care l-a invatat: sa ofere flori! mergem deseori cu flori la nasa si de cate ori trecem pe langa o florarie imi propune sa cumparam flori si sa i le ducem nasei! sau sa imi dea mie (chiar ieri au cumparat flori, ea cu tati, sa mi le ofere ea mie fara nicio ocazie evident, doar ne plimbam prin Cismigiu); recunosc ca mie imi place sa primesc flori, asa incat dupa parerea mea e bine ca ea a invatat sa ii placa sa ofere.

Kariris si mie imi place despre tine ca ai o curte de poveste cred, ca iti "plac" poneii aia de nu mai poti si mai ales ca iti schimbi des pasarelele de la profil! cand phoenix cand albatros.. ce urmeaza? gluma gluma, dar au vreo semnificatie pentru tine?

xerxe felicitari daca e bebitza in burtica! asteptam sa ne dumiresti de tot si pe noi!

Violetan baga repede painea la cuptor, ca nu tine mult promotia cu Moulinex masina de facut paine la CORA! ce zici? mai dureaza mai mult de o saptamana?

Dana si Stefania sanatate multa.. sa inteleg ca v-ati captusit si voi cu cate un soi de raceala.... eu tusesc de vreo 3 saptamani cand si cand, dar cand ma apuca cate un episod zici ca as fi fumat 3 pachete pe zi de tigari la viata mea (eu care habar n-am si nici nu inteleg gestul acesta)... nu stiu daca am plamanii afectati, dar nu ma mai tratez cu nimic! poate trece...

Timi sanatate multa lui Soph! i-a trecut febra? cum se mai simte?

Cygni te-am mai auzit eu cu Lepsa asta dar nu te-am intrebat niciodata, aveti bunici in zona sau mergeti la vreo pensiune... am trecut o singura data prin zona si e SUPERB! poate mai ajungem si luna asta, daca o fi cu putinta... ai idee daca au refacut drumul din munti dintre Focsani si Targu Secuiesc? am impresia ca acela e cel pe langa care e si Lepsa, ma insel? am fost o singura data acum cativa ani, prin munti pe acolo, am trecut de Lepsa si de inca o localitate sau mai multe micute, dupa care nene un pustiu... picior de om nu gaseai vreme de niste kilometri, si ORE, pentru ca nu era musai distanta mare, dar nefiind drumul circulabil, am mers ore in sir si parca nu mai ajungeam in urmatoarea localitate... scopul nostru era sa facem traseu montan, dar nici sa innoptam in masina cu lupii pe acolo nu am fi vrut... parea ca nu se mai termina pustiul, asa am trait niste senzatii... am vrea sa repetam traseul, dar totusi, daca au mai pus si ei niste asfalt intre timp... de la Lepsa la Ojdula...

Cristina, mami de Ingrid
Valen voi ce mai faceti? ne e dor de voi! nu v-am mai vazut nici pe aici, nici pe mess, nici pe facebook..
Simo si voi, ce mai face Matei?

si gata, cu mesajul asta am terminat, va las sa va faceti weekendul cum doriti... noi mergem pe afara ca e tare frumos... avem in plan ferma animalelor si gradina zoologica... apropo de pasarelele lui
Kariris eu am ceva azi si cu suratele lor si cu nezburatoarele

pupici!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
dana,da ai dreptate,tonul face muzica.
mychy,ma bucur ca te-am putut ajuta un pic,iaca ca eu nu am ulei de menta,la fii-miu face fata dar asa mai light si musai trebuie sa-i pun olinth cand e infundat.

mihnea a inceput cu tuse,o sa-i fac niste aerosoli cu acc si sa-i dau niste prospan..offf ca nu mai scapam de tusea asta,cred ca ma bag si la niste naturiste,gen ceapa fiarta.

ca tot se vb de oscilo,dr noastra ne-a prescris un program de imunizare care prevede ca in prima saptamana sa-i dau zilnic un tub de oscilo,e corect????ca eu cred ca e cam mult.

zi buna sa aveti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ioana multumesc mult si tututror celorlalte fete care m-ati incurajat. Va pup
Sa-ti fie de bine ziua "libera". Asta intentionez si eu astazi, sa fac o selectie a lucrurilor de vara, mici.... si, Karli astept detalii sa umplu golurile . Il astept pe A de la piata si te sun de pe tel lui ca sa ne putem desfasura.

Michi ma bucur ca ati trecut cu bine peste noapte. Eu, din pacate sunt tot in acelasi stadiu ca aseara. Stau in casa astazi si poate ma mai inzdravenesc. Ieri am mai iesit pe afara, i-am cautat cadita lui bebe si pantofi lui Daria. Zici ca niciun copil nu mai poarta 25 la pantofi, am fost prin toate magazinele de copii din Ploiesti. Intr-un final am gasit la reclama - reclama mascata in Real.
Nasol cu masina. Poate scapati mai ieftin. Daca te consoleaza cu ceva si noi ne-am gasit-o zgariata, mai bine zis lovita in parcare. Asta e, daca mai avem un pic si le parcam una peste alta ca nu-s locuri.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) sicu Eric Mihai AMR 2 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

karli,nu ma mai stresez,asa am decis,mi-a placut vorba neamtului.si mie imi place sa ofer flori si sa primesc,musai sa fie fara folie sau in folie transparenta si fara floarea miresei sau alte ferigi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musso17

karli,nu ma mai stresez,asa am decis,mi-a placut vorba neamtului.si mie imi place sa ofer flori si sa primesc,musai sa fie fara folie sau in folie transparenta si fara floarea miresei sau alte ferigi.

georgiana,mamica de mihnea

n-am iesit inca si te-am citit.. mi-a placut aia cu "fara alte ferigi" ... idem! si ambalaj simplu transparnt sau cat mai elegant daca e colorat, nu cum tuflesc astea la chioscuri si uneori si la florarii, niste flori in niste celofane de toata jena!

Dana vorbim, vorbim! sanatate! nu hapciu! ufff.. si cu masina, uffff again!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mychy,
Karli, mai dureaza cam asa, fro saptamana
Sanatate multa puilor!

Alina, multa sanatate prietenei tale, sper sa se rezolve!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput