Bazar umanitar***42***
Raspunsuri - Pagina 8
arcadia spune:
diana2242, nu mai vreau body mov ca nu am cu ce sa il asortez
daca are alte culori, dar vreau sa vad poza mai intai. deocamdata ramane numai cel pe care l-am luat deja. platesc maine sau poimaine. adresa de pe factura este buna, daca are trecut bl, scara si ap, nu stiu daca tie iti apar.
valentina_22, refacere rapida puiului 
Mami de
Calin Gabriel si
Ioana Carolina
ancadragoman spune:
am achitat si eu din urma tot si o rog pe Naty sa imi confirme
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
madyrizi spune:
Jocurban, in mod normal la dodo platesti 12,5 (noi rotunjim la 13 dar nu e obligatoriu) + 3 lei posta (pecu) per colet. la cami33 da-i un PM si vezi ce inseamna intelegerea prin telefon. oricum nu poate fi mai mult de 3 lei / colet dar probabil ca nu a gasit ea optiunea de transport care o vroia. cel mai bine e sa ii dai PM ca poate nu citeste aici la subiect.

Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
arcadia spune:
de cand crosetez eu la mesajul anterior au mai aparut vreo 3 pagini ![]()
LoraG, felicitari, sa-ti traiasca bebita! 
alexandrina, saru'mana 
daca poti, vezi si daca merge pick-upul acela ca mama nu se descurca cu tehnologia moderna ![]()
jocurban, daca platesti la ghiseul bancii nu se percep comisioane bancare. daca platesti prin internet banking, atunci poti sa adaugi 3 lei, cam atat este comisionul bancar de transfer care se percepe si la cel care primeste banii.
Mami de
Calin Gabriel si
Ioana Carolina
Jocurban spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madyrizi Jocurban, in mod normal la dodo platesti 12,5 (noi rotunjim la 13 dar nu e obligatoriu) + 3 lei posta (pecu) per colet. la cami33 da-i un PM si vezi ce inseamna intelegerea prin telefon. oricum nu poate fi mai mult de 3 lei / colet dar probabil ca nu a gasit ea optiunea de transport care o vroia. cel mai bine e sa ii dai PM ca poate nu citeste aici la subiect. ![]() Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex![]() AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Multumesc de lamuriri... as fi rotunjit si eu, oricum. :)
Iar cei 3 lei pentru comisioane bancare, daca platesc direct la ghiseul bancii mentionate, inteleg ca nu mai e nevoie sa-i depun.
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
alexandrina spune:
| citat din mesajul lui Jocurban Multumesc de lamuriri... as fi rotunjit si eu, oricum. :) Iar cei 3 lei pentru comisioane bancare, daca platesc direct la ghiseul bancii mentionate, inteleg ca nu mai e nevoie sa-i depun. |
Asa e, ei oricum reprezinta o asa-zisa medie a comisioanelor de transfer percepute de diferitele banci si sunt ceruti optional.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
mari_paun spune:
buna fetele
felicitari sweetyana, sa iti traisca prinsica si sa fie cuminte sis anatoasa
...nushu esti inaintea mea?![]()
cam numar inca 2s...dar sa vedem, saptamana viitoare aflu data de cezariana.
Flowers sa iti traiasca nepotica
eu astept sa inceapa Ema scoala
, sper sa reusesc s-o duc daca nu mai este invataoarea de anul trecut sa o i-a de acasa

nu prea gasesc o solutie, dar saptamana asta trebuie sa fac un plan
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,
35+
PETRU si mami de bomboana EMA
AMR - 3s
Flowers spune:
| citat din mesajul lui kokiy ps. -ai uitat sa ma tragi de maneca ,ultima data am uitat sa-ti pun in pachet ce ti-am promis ![]() ****************************** Promo 50% ![]() |
Ramane pentru urmatorul colet.Astept noutati!

Flowers spune:
Multumim pentru urari!Micuta e bine insa face gentamicina pentru ca lichidul era verde si a avut cordonul in jurul gatului si in jurul trunchiului.Apgar 9.Sor-mea a semnat sa-i faca nu stiu ce analize la cap miutei, si i-a spus ca daca nu primeste nici un telefon intr-o luna de zile totul este ok. Oricum in spital nu exista dr in week-end sau dupaamiaza in timpul saptamani asa ca a nascut cu asistenta.Doamne-ajuta sa fie totul bine!
Anca, in care Kiabi ai fost? Eu am fost in Cora Lujerului si nu am gasit, sau nu m-au strigat ele pe mine. Vroiam si chilotei ,cum a spus Boti, la set.
ana l spune:
Cine merge in Kiabi si cumpara chilotei? Ziceti-mi si mie ce pret au, ma intereseaza cit mai multi si mai ieftin, pentru 2-3 ani. Evident fetite. Ca la noi nu am gasit magazinul asta. Iar pijama am luat de la cineva de pe net, cu 16 lei, de la kiab. Super, frez cu o vacuta.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare