Bazar umanitar***42***
Raspunsuri - Pagina 7
Laura25 spune:
Apropo de copii, si LoraG76 se lauda de 4 zile cu una bucata bebitza, nascuta cu 3900g, sanatoasa si mancacioasa. De ieri sunt acasa.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
madyrizi spune:
cine a zis ca toamna se numara bobocii? 1,2... felicitari si LoreiG76, sa fie bebe sanatos si cuminte.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
alexandrina spune:
sweety multa sanatate tie si familionului proaspat largit!
Fie ca scumpa sa aiba o viata binecuvantata!
Si pentru LoraG multe noroace in viata, ca a nascut saptamana trecuta! Daca bine retin, ei i-a dat cu un kg mai mult.
arcadia eu am un pick-up prin pod, dar cred ca nu stiu daca mai merge. Insa, varianta mai economica, iti ofer cativa giga de povesti si teatru radiofonic si de pe placi (inclusiv cu sunetul acela specific) la pachet cu cartea pe care ti-o trimit saptamana asta.
ciorapei vroiam sa cer si eu de la bazar, dar m-am descurcat pana la urma, mi-am refacut stocul de la JISK, ca noi Kiabi si Miniprix nu avem prin zona. Sunt si cu 3 la 14 lei si cu 7 lei, frumusei.
Si ceva important despre plati si confirmari:
mamicile de cazuri sunt indreptatite sa primeasca taxele de expediere pentru produsele lor, dar ele trebuie sa scrie la fiecare produs asta, altfel mai ales lumea care nu e obisnuita cu bazarul, n-are de unde sa stie.
Propun ca si confirmarile sa se faca prin mail la produs (acolo la "Adreseaza o intrebare autorului produsului"), pentru ca:
1. daca se atenteaza a doua oara sa se faca confirmarea sa se vada ca nu mai e cazul.
2. sa vada si castigatorul ca noi am trimis confirmarea, doar ca donatorul n-a apucat sa apese pe "PLATIT"
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Apropo de copii, si LoraG76 se lauda de 4 zile cu una bucata bebitza, nascuta cu 3900g, sanatoasa si mancacioasa. De ieri sunt acasa. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Sa fie sanatoasa si frumoasa !
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
http://picasaweb.google.com/114856353344001663105
Flowers spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Apropo de copii, si LoraG76 se lauda de 4 zile cu una bucata bebitza, nascuta cu 3900g, sanatoasa si mancacioasa. De ieri sunt acasa. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Wow, ce maricica este!Sa fie sanatoasa, frumoasa si mancacioasa! Felicitari Lora si refacere rapida!
Jocurban spune:
Buna ziua mamici,
In sfarsit am gasit si eu topicul si regulamentul referitor la bazar...
Zilele trecute am licitat, pentru prima data, doua produse din bazar, dar n-am gasit niciunde regulamentul de plata si mi-am prins urechile incercand sa ma dumiresc ce si cum... abia azi mi-a picat fisa sa caut subiectul bazarului pe forum. M-am zapacit de cap de cand sunt mamica...
Eram stresata ca trec zilele si eu habar n-am cum sa platesc produsele... si poate le pierd sau zice lumea ca-s neserioasa!
De aceea, le rog pe cami33 si pe dodo-pui sa nu mai ia in considerare mesajele disperate de ajutor trimise in weekend... M-am luminat ce am de facut!
Voi face platile in 2-3 zile maxim si apoi voi continua cu pasii enumerati la inceputul capitolului...
O zi frumoasa tuturor!
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
madyrizi spune:
bine ai venit printre noi .
daca ai intrebari iti raspundem cu placere .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
valentina_22 spune:
Vreau si eu, te rog, baga aici la bazar. Le-am citit toate cartile de povesti din casa, copiilor, acum le recitim.
De cateva saptamani caut ca nebuna, volumele din Povesti nemuritoare, cele de cand eram eu copil, dar fara succes. Asa ca fetelor daca va impiedicati prin casa de vreo carte de-asta va rog, puneti-le la bazar.
Pupicei, acum musai trebuie sa ies afara cu atomicii mei, insa nu inainte de a-i ura cele mai sincere felicitari lui Lora si tot binele din lume comorii sale!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Jocurban spune:
Ah, da... mai am o intrebare...
N-am priceput cat anume trebuie sa platesc pentru produse...
De ex, la un produs de 12,5 lei (dodo-pui), cu specificatii de plata PECU, trebuie sa achit: 12,5 + 3 (comisioane pentru banca) + 3 (PECU) = 18,5 lei?
Iar la al doilea produs (cami33), care are specificatia "Ne intelegem pe mail sau telefon (Gratis)", achit pretul produsului + 3 lei comisioane bancare? Livrearea e gratis sau mai trebuie sa ne intelegem la telefon?
Scuze ca pun asemenea intrebari, dar chiar n-as vrea sa gresesc suma de plata si sa fac din nou drumuri la banci, cu doi copii dupa mine, pentru 3 lei sau ceva de genul..
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
alexandrina spune:
Nu stiu la care Povesti nemuritoare te referi exact.
Se gasesc si o sumedenie de carti de povesti mai noi sau mai vechi in format .pdf, eu mi-am propus sa ma duc la un Print Shop sa le listeze frumos.
Pun la bazar nu-i vorba, dar eu nu stiu sa fac cd-uri asa frumoase ca boticelina. Ma gandesc la o solutie.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).